چه ربطی به من داره من که هم دیشب وهم الان آماده امامید برنامه روز سوم بزار اینام طبق قانون بازیشون اگه فردا برگزارم بشه بازم با کسر امتیاز مواجه میشن
داداش من گفتم اگه انجام ندن وقتی تو حاضری رقیبت نیست برای اون باخت ثبت میشه بعدش تصمیم نهاییم با امید هست نه منچه ربطی به من داره من که هم دیشب وهم الان آماده ام
ای بابا باز من یچی گفتم اینا شروع کردن ول کنین الان که هستین بازیاتونو بکنیندوستان خود داش امید هم که گفت سرور مشکل داره. متاسفانه تا وقتی هم که من خونه بودم قطع بود. البته تصمیم گیرنده اصلی ایشون هستند و اگر هم قرار از کسی امتیاز کم بشه از من کم کنند سعید تقصیری نداره
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
ای بابا باز من یچی گفتم اینا شروع کردن ول کنین الان که هستین بازیاتونو بکنین
خوش بگذزه داداشجاتون خالی من الان مهمونی هستم با گوشی دارم پی ام میدم
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
فدات حسام جونسلام به همه ی دوستان، دیدید بعضی از وقت ها که می خوایم با کسی بازی کنیم هرکاری می کنیم به هم وصل نمیشیم؟ مثل اتفافی که برای من و حسن تو اون یکی لیگ افتاد؟ امروز با یکی از دوستان دیگه هم همین مشکل پیش اومد، ولی یک راهی پیدا کردم که تونستیم با هم بازی کنیم، با کسایی هم که قبلاً نمیشد بازی کنیم امتحان کردم جواب داد، اون اینکه وقتی که حریف براتون invite فرستاد، یک دقیقه الی دو دقیقه صبر کنید، بعد پیام invite رو باز کنید و join بشید(نوجه کنید که اگر پیام invite رو باز کنید و دو دقیقه ی بعد join کنید فایده ایی نداره)، بعد جوین میشه و لذتش رو ببرید، اینو تجربی خودم امروز فهمیدم، گقتم تو اینجا هم بگم که اگر کسی تو این لیگ این مشکل رو پیدا کرد شاید بتونم کمکی کرده باشم، مرسی از شما
امید داداش کجایی بیا وضعیتو روشن کنو خداوند لايك رو افريد
در راستاي اسپم ضدايي