لیگ Ultimate Team : جام بازی سنتر

فرانسه ميبندي؟:|
باو من اونجا بودم بدرد نميخوره بندسليگا بهتر از اونه حتي
بعدشم كدوم ادم عاقل بخاطر يه بازيكن ليگشو انتخاب ميكنه/؟:|
راستي اوگبونا رفته يوه فك كنم اورالش بيشتر بشه ديگه گاوي ميشه واسه خودش از الان گاو تر:d
من شايد گومز و كلوزه رو گذاشتم
ادم جال ميكنه وقتي گزارشگر ميگه ماريووووووووووووووووو گومززززززززززززززز يا ميروسلاوووووووووووووووووووووو كلوزهههههههههههههههههههههههههههه
اون زمان كه 98 ميزديم هميشه عاشق بازيكنايي بودم كه گزارگشر با داد اسمهاشونو ميگه مثه باتيستوتاااااااااااااااااااااااااااااااااا يا اورتگاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:))
خب ببخشيد زياد آف تاپيك شد:-s
خیلی بازیکنا رفتن فرانسه سال بد لیگ فرانسه هم میاد جزء لیگهای تراز اول
بدش باید دید فوت فیفا 14 رو چه حسابه خدا کنه سرعتشو کم کنن
امبوما رو یادت رفت:))

خب انگار همش ما بايد يه بازي ببريم يه بازي ببازي
بازي رفت محسن يه پنالتي گرفت و يه موقعيت ايجاد كرد ماهم دوتا توپ به ديرك زديم صدتا موقعيت هم ايجاد كرديم 1_0 باختيم تو خونه محسن
بازي برگشت 5_3 برديم تو خونه خودمون

خب انگار همش ما بايد يه بازي ببريم يه بازي ببازي
بازي رفت محسن يه پنالتي گرفت و يه موقعيت ايجاد كرد ماهم دوتا توپ به ديرك زديم صدتا موقعيت هم ايجاد كرديم 1_0 باختيم تو خونه محسن
بازي برگشت 5_3 برديم تو خونه خودمون

داداش دیگه بی انصافی نکن پنالتی که گل نشد بعد هم که هر چی شوت زدم دروازبانت کرنر کرد , تو از 40 متری میزدی انتظار گل داشتی , بازی دوم هم که خودت دیدی من بهتر بازی میکردم تا اینکه دوباره مثل بازی حسن تووپ خورد به بازیکن من توو زدی توو گل و گل چهارم که به دلیل باگ فیفاست چون وقتی بازی شروع میشه بازیکنا آرایش خودشونو ندارن تو اگه یه گل مثل گل پنجم بزنی من صدام هم در نمیاد چون پاس دادی توپو زدی توو گل اما وقتی من خوب دفاع کنم و سر یه باگ گل بخورم دیگه بعد اون گل نمیتونم درست بازی کنم چوت احساس میکنم داره بهم توهین میشه به وسیله سازندگان بازی :d
به هر حال اینجوری که میگی انگار من ضعیف بودم ولی من تا پایان نمیه اول و حتی بعد اون گل سوم مطمئن بودم که من میبرم ولی تووی این فوتبال توانایی ها حرف دومو انگار میزنن :d

داداش دیگه بی انصافی نکن پنالتی که گل نشد بعد هم که هر چی شوت زدم دروازبانت کرنر کرد
باو پنالتي رو خودت زدي منم فهميدم گرفتمش توپ به ديرك نخورد كه ميگي شانسي بود بله هرچي شوتي زدي كرنر كرد از فاصله 40 متري اونم با نصري شوت ميزدي ميكرد تو كرنر
تو از 40 متری میزدی انتظار گل داشتی
باو من مگه شوت ميزدم ميگي از 40 متري مثه كه يادت رفته پاتو اون توپو زد به ديرك
بازی دوم هم که خودت دیدی من بهتر بازی میکردم تا اینکه دوباره مثل بازی حسن تووپ خورد به بازیکن من توو زدی توو گل
اره توپ همش دست من بود تو بازي دوم شايد تو يه بازي ديگه رو ميگي حتما؟
خب ميباست نزني توپو به بازيكن من.اينكه همش منتظري شوت بزني به طرف دروازه من طبيعتا بعضي از شوتها بلاكه ميشه تبديل به ضدحمله ميشه
گل چهارم که به دلیل باگ فیفاست چون وقتی بازی شروع میشه بازیکنا آرایش خودشونو ندارن
ماكه باگي نديديم وقتي توپ دست منه من دلم هرجور بخواد شروع ميكنم بعدشم اون توپ هم سانتر كردم واكر اومد جلوش توپ رفت رو زمين كاواني هم زد توگل

منو محمد هم باهم بازی کردیم که بازیه رفت ایشون میزبان بودن و 2-0 جلو افتادن و من تو 10 دقیقه ی آخر تازه شروع کردم به حمله که یک گل زدم اما هرکاری کردم دیگه نشد و 2-1 باختم اما بازیه برگشت من میزبان بودم با یک بازیه تهاجمی و شناور 1-0 بردم و 3تا دیرک زدم:-o
کسی نمیتونه از لونه ی زنبور جونه سالم به در ببره(یعنی ورزشگاه وستفالن)b-)
محمد جان خسته نباشی داداش

بیخیال
یه بازی من یه بازی هم شما بردی , من نه دفاعی بازی نکردم نه ضد فوتبال دو تا بازی قبلیمون هم نتیجش همین بوود , نمیتونی بیای بگی همش شانسی بوود
من همه شوت هام دقیقا از پشت 18 قدم هست اون تووپی که از 40 متری خورد به دیرک توو چارچوب هم بود گل نمیشد , اون ضربه سر هم که خورد به دیرک حق داشتی چون 2 هزارتا سانت کردی :d آخه چطوری فهمیدی من میخوام به اونجا پنالتی رو بزنم ؟ از توو چهرم خوندی یا از بازیکن :d شانسی بوود دیگه اگه شانسی نبود پنالتی بازی بعدی رو هم میگرفتی :d
بیخیال بچه ها بازیها رو انجام بدید که امید برنامه جدید بزاره :d

منو محمد هم باهم بازی کردیم که بازیه رفت ایشون میزبان بودن و 2-0 جلو افتادن و من تو 10 دقیقه ی آخر تازه شروع کردم به حمله که یک گل زدم اما هرکاری کردم دیگه نشد و 2-1 باختم اما بازیه برگشت من میزبان بودم با یک بازیه تهاجمی و شناور 1-0 بردم و 3تا دیرک زدم:-o
کسی نمیتونه از لونه ی زنبور جونه سالم به در ببره(یعنی ورزشگاه وستفالن)b-)
محمد جان خسته نباشی داداش
قربونت تو داداش گلم
بازی منو سعید خیلی قشنگ بود
بازی اول دست من بود بازی دوم دست سعید
بازی دوم سعید 3 تا تیر زد ولی به نظظرم موقعیت 100% گلی نبود ولی نویر یه موقعیت گل 100% بازی دوم ازم گرفت والا بازی دوم مساوی میشد

واقعا بازی قشنگی بودااا و از همه مهمتر این بود که سعید زد فوتبال بازی نمیکرد
مرسی داداشی

- - -ویرایش - - -

راستي چيكا كنيم فيفا14 نه پاتو هست نه كاواني:((
جدی میگی؟؟؟؟؟ :((
پاتو عشق منه مگه میشه نباشه =((
مگه تو تیم کوئیرتیانس بزریل نیست؟

نمیشه برنامه کامل لیگ رو بزارید؟(یا حداقل یکی دو بازی بعد رو)
اینجوری ما باید همش اینجا باشیم ببنیم با کی بازی داریم اخرشم دیر میشه به بازی نمیرسیم

عاغا اگه پایه باشید من جایگزین ممد موسوی بشم :دی

نه،فعلا وسطه مسابقاته و برنامه ای برای جایگزینی نداریم!!

- - -ویرایش - - -

نمیشه برنامه کامل لیگ رو بزارید؟(یا حداقل یکی دو بازی بعد رو)
اینجوری ما باید همش اینجا باشیم ببنیم با کی بازی داریم اخرشم دیر میشه به بازی نمیرسیم

دلیل اولش اینه که همه بازیها تمام بشه تا دور بعد برگزار بشه و دلیل دومش هم اینه که همه به تاپیک سر بزنن و در جریان کلیه امور باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or