لیگ Ultimate Team : جام بازی سنتر

حسن جان شما درست میگی حق هم داری که ناراحت بشی منتهی در نظر نمیگیری الان خیلی از بچه ها سر همین لیگ پولی چقدر از هم دلخور شدند. خودت که پیگیری تاپیک کناری لیگ رمضان هستی چون بحث پول و سکه در میان نیست هرکسی میبازه منطقی برخورد میکنه و اصلا دلخوری تا حالا ندیدم پیش بیاد ولی اینجا چی؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
بعضیا واقعا جنبه اینطور لیگهارو ندارن حدس میزدم اگه لیگ بزاریم این اتفاقات میفته ولی گفتم شاید تو یوتی اینجور افراد نباشن که دیدم نه بسیارند از این افراد
ایشالا همتون تو مراحل زندگی موفق باشین اینکه یه بازیه بی ارزشه

آخرین ویرایش:
براى اينكه حرف و حديث و نقل قول ها تمام بشه،ليگ رو تا پايان ادامه ميديم اما به چند شرط:
١-بحث در مورد شخصيت افراد رو بزاريم به حساب خودشون.
٢-براى اتمام مسابقات تلاش خودتون رو انجام بديد.
٣-مشكل براى همه ممكنه پيش بياد پس از كسى گلايه نكنيد.

براى اينكه حرف و حديث و نقل قول ها تمام بشه،ليگ رو تا پايان ادامه ميديم اما به چند شرط:
١-بحث در مورد شخصيت افراد رو بزاريم به حساب خودشون.
٢-براى اتمام مسابقات تلاش خودتون رو انجام بديد.
٣-مشكل براى همه ممكنه پيش بياد پس از كسى گلايه نكنيد.
داداش من منظورم با تو نبود یه موقع به خودت نگیر
بعدش کسی راقب به ادامه نیست مثله اینکه پس بهتره جمعش کنی

كشكي بحث نكنيد اينجا اگه اميد رو به عنوان مدير مسابقات قبول داريد رو حرفش حرف نزنيد
بچه هاي تاپيك بقلي جام جديدي گذاشتن بهتره بجاي بحث چرنديات بريد تاپيك كناري اونجا
دوستان فيفا زدن فقط خوب نيست سعي كنيد يه بازي ديگه در كنارش واسه خودتون دستو پا كنيد چون هميشه نت خوب نيست :|

- - -ویرایش - - -

اون كسايي گردو خاك كردن حواسشون باشه فيفا14 و ليگ ديگه اي هم هست
خوبي اين دو ليگ سبب شد كه بعضيا نقاب رو كنار بزنن و ماهيت خودشونو نشون بدن:|

من که معذرت خواهی کردم بابا :| هر کی یه پستی میده یه کنایه هم میزنه گیج شدم کدوم با منه کدوم با من نیست :d
من از اون جام هم کناره گیری کردم باو

من که معذرت خواهی کردم بابا :| هر کی یه پستی میده یه کنایه هم میزنه گیج شدم کدوم با منه کدوم با من نیست :d
من از اون جام هم کناره گیری کردم باو

تو fps باز رو چه به فيفا و فوتبال
من كه اگه يه اسلحه بالا سرم بگيرم fps نميزنم :|

من که گفتم داوش نیازی به پولش ندارم چون اصلا من بازی نمیکنم فقط برای جام انلاین میشدم که اونم تعطیل شد
باشه واسه خودت

ای بـــــــــــــــــــابـــــــــــــــــــــــــا
امید هرکی نخواست بده من سکه نیازم :))

امشب آخرين مهلت گذاشتن آيتم توپ براى پس گرفتن سكه هاتون هستش هركى سكه هاش رو ميخواد توپ بزاره هركس هم نميخواد همينجا اعلام كنه،خجالت كه نداره،حرفتون رو بزنيد كه فردا حقى گردن من نمونه!
سكه هاى king76 پس داده شد.

امشب آخرين مهلت گذاشتن آيتم توپ براى پس گرفتن سكه هاتون هستش هركى سكه هاش رو ميخواد توپ بزاره هركس هم نميخواد همينجا اعلام كنه،خجالت كه نداره،حرفتون رو بزنيد كه فردا حقى گردن من نمونه!
سكه هاى king76 پس داده شد.
من که گفتم برای خودت به پاسه زحماتی که کشیدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or