لیگ Ultimate Team : جام بازی سنتر

بابا من نتم ٢ مگه سرعت دانلودم رو ٥٠٠-٦٠٠. هست اما پينگم نه :( ماهيم ازم ٥٨ تومن مي گيرن (١٠گيگ)
چيكاركنم:(
اگه مي خواهيد از مسابقات حذفم كنيد:(
بابا لگ وحشتناكيم نبود كه بزرگش مي كنيد:|

كدوم محله ميشيني؟
بيا تو پ خ بگم چيكار كني

بازي اول اميد ميزبان بود خيلي زود 2 تا افتاد جلو ولي 4 تا خورد و بازي رو من بردم
بازي بعدي من ميزبان بودم اميد 3 تا به من گل زد يكي رو ايستگاهي يكي رو ضدحمله يكي هم رو كرنر خيلي كم موقعيت داشت ولي 3_2 منو برد بهرحال بهش تبريك ميگم فوتبال چند درصدم شانسه ديگه

دوستان عزيز راجع به حاضر نشدن حريفهاتون تو PSN پيام نديد كه جواب نميدم،تاپيك رو براى اين چيزها گذاشتن.

راست ميگه تازه تازگيا جواب پ خ رو هم نميدن پي اس ان بماند:))
شوخي كردم اميد گفتم يهو بحث عوض شه:d

- - -ویرایش - - -

راستي بازي بعدي من باكيه؟
دلم ميخواد با سعيد باشه:))=))
مهدي7 هم بود عيب نداره:d

راست ميگه تازه تازگيا جواب پ خ رو هم نميدن پي اس ان بماند:))
شوخي كردم اميد گفتم يهو بحث عوض شه:d

- - -ویرایش - - -

راستي بازي بعدي من باكيه؟
دلم ميخواد با سعيد باشه:))=))
مهدي7 هم بود عيب نداره:d
منم همینطور=))
:d
کاوانی یه خوابایی برات دیده;)

امید جان برنامه روز بدم اگه فرصت کردی الان یا صبح بزن

سلام
حسن جان از اونجایی که بچه ها تا ساعت 7 فرصت دارن بازیهاشون رو انجام بدن در غیر اینصورت براشون باخت ثبت میشه،برنامه هم همون ساعت قرار داده میشه که تداخلی توی برنامه بازیها پیش نیاد.
جدول پست اول هم آپدیت شد.

من مهدي خواستيم يازي كنيم
من بهea وصل نشدم
و قرار شد تو سيزن بازي كنيم
من برزيل شدم مهدي بايرن
تا دقيقه ي ٥٥ حدوداً بازي كرديم مهدي dc شد. و بش گفتم بيا ادامش(٣٥ دقيقه) رو بزنيم ، به همراه بازي برگشت
گفت نميام من تو فوت بهترم و .... من تو بازي اول١-٠ جلو بودم
حالا بايد چيكار كنيم؟

^^^^^^^^
من کی قبول کردم سیزن بزنیم؟
در ضمن شما قطع شدی چون 3 امتیاز به من داد
========

دوستان ی مشکلی پیش اومد!
دیروز ظهر با اقا محمد قرار گذاشتیم که شب ساعت 10 بزنیم که من نمیتونستم بیام ولی ساعت 9:30 ان شدم و تا 11 ان بودم ایشون نیومدند
امروز هم الان رفتیم بزنیم من وارد شدم به التیمیت ایشون گفتن که وارد نمیشه هر کار میکنم
منم گفتم بیایم اینجا اعلام کنیم اقا امید خودشون ی نتیجه ای اعلام میکنن(ضمن اینکه 2 شب پیش ی بازی دوستانه زدیم)
ایشون گفتن نه بیا سیزن بزنیم نتیجه اش واقعی تره و باز من گفتم نه من التیمیت خیلی بهتر از سیزنم
اینوایت دادن برای سیزن منم رفتم ولی قبلش هم گفتم نه التیمیت بزنیم وسطش ارتباط قطع شد و ایشون میگن که ی نیمه دیگه میزنیم همون میشه نتیجه
ولی من تو التیمیت خیلی بهترم
محمد فقط برای این گفتم چون من گفتم که من سیزن نمیام التیمیت باید بزنیم چون جام التیمیت هستش
و گرنه ی بازی ارزشش رو نداره که به قوله خودت دبه کنم

^^^^^^^^
من کی قبول کردم سیزن بزنیم؟
در ضمن شما قطع شدی چون 3 امتیاز به من داد
========

دوستان ی مشکلی پیش اومد!
دیروز ظهر با اقا محمد قرار گذاشتیم که شب ساعت 10 بزنیم که من نمیتونستم بیام ولی ساعت 9:30 ان شدم و تا 11 ان بودم ایشون نیومدند
امروز هم الان رفتیم بزنیم من وارد شدم به التیمیت ایشون گفتن که وارد نمیشه هر کار میکنم
منم گفتم بیایم اینجا اعلام کنیم اقا امید خودشون ی نتیجه ای اعلام میکنن(ضمن اینکه 2 شب پیش ی بازی دوستانه زدیم)
ایشون گفتن نه بیا سیزن بزنیم نتیجه اش واقعی تره و باز من گفتم نه من التیمیت خیلی بهتر از سیزنم
اینوایت دادن برای سیزن منم رفتم ولی قبلش هم گفتم نه التیمیت بزنیم وسطش ارتباط قطع شد و ایشون میگن که ی نیمه دیگه میزنیم همون میشه نتیجه
ولی من تو التیمیت خیلی بهترم
محمد فقط برای این گفتم چون من گفتم که من سیزن نمیام التیمیت باید بزنیم چون جام التیمیت هستش
و گرنه ی بازی ارزشش رو نداره که به قوله خودت دبه کنم

وقتي من گفتم بيا سيزن و جوين شدي يعني قبول نكردي؟:d
يعني اميد نتيجرو بگه طبيعي تره؟
مهدي جون برا من اين بازي ارزشي نداره فقط برا تفريح اومدم،برات خيلي. مهمه ،باشه قبول دو بازيرو تو ٣-٠ بردي
خوب شد؟
اميد جون بازيه بعدي منو بگو و برام ٣-٠ بزن باخت تا مهدي راضي بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or