لیگ Ultimate Team : جام بازی سنتر

من امروز تیممو فروختم و رفتم آلمان آدلر توتس با روبن و... گرفتم ولی در آخر فهمیدم هیچ جا ایتالیا نمیشه در دقایق آخر مونده به شروع بازی من و امید دوباره برگشتم به ایتالیا#:-sاما 50تا ضرر کردم:d

پستهامون پاك شدن:d
داش اميد من انلاينم هروقت انلاين شدي بگو بزنيم:d
تا اينجا بي اخلاقترين بازيكن شناخته شده ببينيم با اخلاقترين كيه:d

محسن2-محمد 2
محسن2-محمد4
داداش محمد مبارک

آقا از این به بعد منو محمد بازی داشتیم 6 امتیاز بدید به محمد اصلا با این اینترنت نمیتونم بازی کنم یعنی کم مونده بازی اول خداشاهده دسته رو خورد کنم از بس زدمش زمین , من اینقدر که با محمد تاخیر داشتم با خارجی ها نداشتم لگ بماند
یک سال پیر شدم !!!

خوب من و محسن هم بازیمونو انجام دادیم:bighug:
بازیه اول تو زمینه من با تیم سری آم بودم محسنم با bpl بازی 2-2 شد این نسری دوباره از دور براش گل زد:|:d البته بچه های ما به خودشون اومدن ودقیقه ی 89 مساوی کردن;;)
بازیه دوم تو زمینه محسن 4-2 بردم و تو این باری لوریس نشون داد این حرفایی که راجبش میزنن الکیه (2) محسن می تونست 4-3 کنه اما نشد#:-s البته آگرو عالی بود برام:x
راستی استفاده از کاستوم فری کیک آزاده دیگه؟ من 3 بار استففاده کردم هیچ کدوم گل نشد:|:d
ویرایش : پست محسنو ندیدم ، جدیدا کورم شدیم:d:d:|

آخرین ویرایش:
سلام
من که گفتم اینقدر کل کل بی جا نکنید،آخر باعث شدید مدیر بخش بیاد پست هاتون رو پاک کنه!از این به بعد کوچکترین کل کل بی مورد مساویه با کسر امتیاز و تفاضل گل!

- - -ویرایش - - -

خوشبختانه بازی های دور اول به موقع انجام شدند،جدول پست اول رو آپدیت کردم!
--------------------------
محمد موسوی لطف کن مشکل نتت رو حل کن،الان با هرکسی بازی کردی به لگ داشتن توی بازی با شما معترض بوده،اینطور که نمیشه!

- - -ویرایش - - -

پستهامون پاك شدن:d
داش اميد من انلاينم هروقت انلاين شدي بگو بزنيم:d
تا اينجا بي اخلاقترين بازيكن شناخته شده ببينيم با اخلاقترين كيه:d

مصطفی،شب بین 10 تا 11 انشالله.

سلام
من که گفتم اینقدر کل کل بی جا نکنید،آخر باعث شدید مدیر بخش بیاد پست هاتون رو پاک کنه!از این به بعد کوچکترین کل کل بی مورد مساویه با کسر امتیاز و تفاضل گل!

- - -ویرایش - - -

خوشبختانه بازی های دور اول به موقع انجام شدند،جدول پست اول رو آپدیت کردم!
محمد موسوی لطف کن مشکل نتت رو حل کن،الان با هرکسی بازی کردی به لگ داشتن توی بازی با شما معترض بوده،اینطور که نمیشه!

- - -ویرایش - - -

مصطفی،شب بین 10 تا 11 انشالله.

بابا من نتم ٢ مگه سرعت دانلودم رو ٥٠٠-٦٠٠. هست اما پينگم نه :( ماهيم ازم ٥٨ تومن مي گيرن (١٠گيگ)
چيكاركنم:(
اگه مي خواهيد از مسابقات حذفم كنيد:(
بابا لگ وحشتناكيم نبود كه بزرگش مي كنيد:|

محمد فدات شم اگه تو هم لگ داشتی که حداقل مثل من سوتی میدادی :d من توو دفاع فقط 4 پنج مرتبه تووپ دو دستی بهت دادم یا توو تک به تک ها تا میخواستم شوت بزنم اینقدر تاخیر داشت که دروازبانت میومد توپو جم میکرد من هنوز شوت نزده بودم :d

محمد فدات شم اگه تو هم لگ داشتی که حداقل مثل من سوتی میدادی :d من توو دفاع فقط 4 پنج مرتبه تووپ دو دستی بهت دادم یا توو تک به تک ها تا میخواستم شوت بزنم اینقدر تاخیر داشت که دروازبانت میومد توپو جم میکرد من هنوز شوت نزده بودم :d
چه خوابی گرفته منو
محسن ان شو بزنیم تا خوابم نبرده

بازی اول

حسن 3 محسن 4
بازی دوم

حسن 3 محسن 1

اما یه چیزی بگم بازی اول جدا مساوی بوود یعنی درسته پیتر چک خیلی خوب گرفت ولی من هم خیلی خوب از فرصت ها استفاده کرم وو حتی بیشتر هم داشتم
اما بازی دوم نیمه اول خدایی حسن باید 4 تا گل میخوردی :| با بد شانسی محض یعنی اونی که پودولسکی توو شیش قدم ازت گرفت داد به دروازبان خیلی مسخره بود , بعد هم که گل اول خورد به پای مپانی تغییر مسیر داد و گل دوم یه پنالتی عجیب داور اعلام کرد در کل تبریک بهت میگم خیلی خوب بازی کردی دستام درد گرفت از بس حواسم به دفاع بود که کی توو عمق نره

بازی اول

حسن 3 محسن 4
بازی دوم

حسن 3 محسن 1

اما یه چیزی بگم بازی اول جدا مساوی بوود یعنی درسته پیتر چک خیلی خوب گرفت ولی من هم خیلی خوب از فرصت ها استفاده کرم وو حتی بیشتر هم داشتم
اما بازی دوم نیمه اول خدایی حسن باید 4 تا گل میخوردی :| با بد شانسی محض یعنی اونی که پودولسکی توو شیش قدم ازت گرفت داد به دروازبان خیلی مسخره بود , بعد هم که گل اول خورد به پای مپانی تغییر مسیر داد و گل دوم یه پنالتی عجیب داور اعلام کرد در کل تبریک بهت میگم خیلی خوب بازی کردی دستام درد گرفت از بس حواسم به دفاع بود که کی توو عمق نره
پسر من خوابه خوابم نفهمیدم اصلا چجوری بازی کردم
ولی مبارکت باشه این بازی هایی که من میکردم لیاقت برد نداشت چون اسمش بازی نبود دنبال دنبال بود:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or