چي ؟مگه من حرفي درمورد تو زدم بازخودتو انداختي وسط؟چه مو شکافانه لیگو پیش میبره حالا هی ما چیزی نگیما:d
ادنلارین مصطفی رو ببرم بالا:d
دارم با دوست مادرزادي اريج خورم ممد باحال حرف ميزنم
چي ؟مگه من حرفي درمورد تو زدم بازخودتو انداختي وسط؟چه مو شکافانه لیگو پیش میبره حالا هی ما چیزی نگیما:d
ادنلارین مصطفی رو ببرم بالا:d
تهمت زدن به برادر مسلمان حرامه و دفاع از برادر وظیفه شرعی ادمه :dچي ؟مگه من حرفي درمورد تو زدم بازخودتو انداختي وسط؟
دارم با دوست مادرزادي اريج خورم ممد باحال حرف ميزنم
برنامه رو امشب بزن که اگه کسی فرداشب نتونست با طرف هماهنگ کنه یا صبح بازی کنه یا پس فردالطفا بحث متفرقه نكنيد!
فردا عصر جدول و برنامه بازيهاى دور دوم رو ميزنم.
کل کل چیه داریم بحث دوستانه ( شوخی ) میکنیم لیگ باید هیجان داشته باشه دیگهمصطفى و حسن اين اخطار اوله كل كل بيجا نكنيد وگرنه كسر امتياز مياد سراغتون!!!
برنامه رو امشب بزن که اگه کسی فرداشب نتونست با طرف هماهنگ کنه یا صبح بازی کنه یا پس فردا
برنامه رو امشب بزن که اگه کسی فرداشب نتونست با طرف هماهنگ کنه یا صبح بازی کنه یا پس فردا
- - -ویرایش - - -
کل کل چیه داریم بحث دوستانه میکنیم لیگ باید هیجان داشته باشه دیگه
فکر کنم اول تو شروع کردی فی فی:dحسن جون قربونت برم نانا اميد راست ميگه خب اسپم نده خواستي اسپم بده بيا تو پ خ هرچي ميخواي بگي بگو :bighug::-*
من دیگه پست نمیدم مگر سوال بشه ازم چون هنوز نتونستم خودمو با تاپیک وقف بدم برای همین تعداد پستهام انقدر پایینه با این سابقهمن كي شروع كردم حسن جون
ممدباحال راست ميگه .گرچه منم از اسپم متنفرم ولي بريم تو همون تاپيك خودمون هرچي دل تنگت ميخواد بگو:-*