لیگ Ultimate Team : جام بازی سنتر

خب مدافع عنوان قهرماني در حالي كه بازي رفت در خونه حريفو جلوي اميد اول قهرماني(اميد خودمون نه حسن:d) كه بازي اول رو 5_3 واگذار كرد در بازي دوم در خانه خودش حريف رو 1_0 ميبره تا نشون بده قهرماني گذشته شانسي نبوده:dاين در حالي بود كه حريف حتي يه موقعيت 100% هم نتونست بدست بياره و مارچتي كاملا شب ارامي داشت و يه جورايي بيكارترين بازيكن زمين بود:d
بنظر ميرسه اين مربي بعد از بدست اوردن فرمول شكست هيولاهاي سعيد اينبار به فرمول برد حسن هم دست پيدا كرده;;):d

آخرین ویرایش:
خب مدافع عنوان قهرماني در حالي كه بازي رفت در خونه حريفو جلو اميد اول قهرماني(اميد خودمون نه حسن:d)درحالي كه بازي اول رو 5_3 واگذار كرد در بازي دوم در خانه خودش حريف رو 1_0 ميبره تا نشون بده قهرماني گذشته شانسي نبوده:d
ایشالا موافق باشی

ماهم بازیمون رو انجام دادیم با ممد باحال
نتایج:
بازی اول 1-0 من بردم
بازی دوم 3-1 بازم من بردم :دی
البته ایشون بازیشون خیلی قشنگه خیلی دوست دارم اون تاکتیک ها رو یاد بگیرم
ممنون

من و سعيد هم بازى كرديم بازى اول من ٢-٣ تو زمين سعيد باختم و بازى دوم با اينكه ٣ بار جلو افتادم و تا دقيقه ٨٩ با نتيجه ٣-٤ جلو بودم ٤-٤ شد تا بازى برگشت مساوى بشه،اما هارت ٤ گل خورده و ١٠ سيو موفق و ماركتى سعيد ٤ گل خورده و يك سيو موفق!!!!
سعيد بازيكن اينفورم زياد داره و يه جورايي بلده ازشون بازى بگيره،به هر سعيد جان خسته نباشى.

من و سعيد هم بازى كرديم بازى اول من ٢-٣ تو زمين سعيد باختم و بازى دوم با اينكه ٣ بار جلو افتادم و تا دقيقه ٨٩ با نتيجه ٣-٤ جلو بودم ٤-٤ شد تا بازى برگشت مساوى بشه،اما هارت ٤ گل خورده و ١٠ سيو موفق و ماركتى سعيد ٤ گل خورده و يك سيو موفق!!!!
سعيد بازيكن اينفورم زياد داره و يه جورايي بلده ازشون بازى بگيره،به هر سعيد جان خسته نباشى.
جدولو بزن دادا با بازیهای شب دوم

سعید بــــــــــد اینفورم هایی داره هاااااا
بـــــــــــــــد :))

سعید بــــــــــد اینفورم هایی داره هاااااا
بـــــــــــــــد :))
اره بد اينفورمهايي داره تقصير توئه كه بهش سكه فروختي؟:d;;)
البته اونها هم قلقي دارن پاتو بنده خدا به داش حسنم گل زد كاري كرد حسن هم ناز شصتشو بچشه البته داداشي دقيقا 15 تعويضش كرد;;):d

اره بد اينفورمهايي داره تقصير توئه كه بهش سكه فروختي؟:d;;)
البته اونها هم قلقي دارن پاتو بنده خدا به داش حسنم گل زد كاري كرد حسن هم ناز شصتشو بچشه البته داداشي دقيقا 15 تعويضش كرد;;):d

نه بابا مگه نمیدونی سعید از کجا این اینفورمهارو خریده؟
یادت رفته کریس رو داشت؟
اونو فروخت اینارو خرید دیگه
خدا شانس بده :(

نه بابا مگه نمیدونی سعید از کجا این اینفورمهارو خریده؟
یادت رفته کریس رو داشت؟
اونو فروخت اینارو خرید دیگه
خدا شانس بده :(
اها ببخشيد:-"
ول كن داداش بجاي حسرت خوردن بازيشو آناليز كنن ببين نقطه ضعفش چيه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or