لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

مطمئنی دوست عزیز که آپدیت بازی باید با ریجن بازی یکی باشه ؟! من شنیدم آپدیت بازی مهم نیست !
اقا من این موضوع یبار کامل توضیح بدم امیدوارم دوستان انقدر سوال نکنن...

ببینید شما مثلا بتمن رجین یک خریدی و این بازی شامل یک کد هستش مثلا blus1312 و شما باید اپدیت همین کد بازی رو دانلود کنی حتی بعضی وقتها برای گرفتن اپدیت با یه سری برنامه های دریافت لینک فقط کد رو قبول میکنه نه اینکه شما بیای بزنی بتمن بیاره

پس در نتیجه

اپدیت : مختص به کد بازی هستش و نه ریجین
دی ال سی : نیز شامل کد بازی و ریجین هست

مثال: بتمن آرخام سیتی کد بازی blus1312 ریجین 1

اپدیت برای این بازی : میشه blus1312 ریجین 1
دی ال سی: میشه blus1312 ریجین 1

امیدوارم دوستان متوجه شده باشن.

یا علی.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان اپدیت اخر GTA برای ریجن ال کسی داره ممنون می شم بزارید .
مرسی

- - -ویرایش - - -

میشه لینک آپدیت ویچر 3 رو بزارید همون چند گیگیه

آپدیت 1.07 و بسیار سنگین The Witcher 3 ریجن 1

اخرین اپدیت gta v رجین all ممنون میشوم دوستان بزارند
(خودم که استخراج میکنم فقط 4 گیگ اولی میاد توی برنامه psx ) ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

سلام دوستان چرا بعد از چند دقه سرعت دانلود دیتا باidm میاد پایین مثلا اولش تا 128kb میره بعد میام نگا میکنم میرسه به7kb :-/ تعداد کانکشنم چند بار عوض کردم بازم میاد پایین :(
راهی هست سرعتش پایین نیاد

اخرین اپدیت gta v رجین all ممنون میشوم دوستان بزارند
(خودم که استخراج میکنم فقط 4 گیگ اولی میاد توی برنامه psx ) ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

عزیز همون اولی رو بزار اینجا منم استفاده کنم
روش کار به این صورت هست که فقط عدد 0 رو قبل از پسوند kpg تغییر میدی میزاری 1 یا 2 یا 3 .... الی اخر .

سلام دوستان چرا بعد از چند دقه سرعت دانلود دیتا باidm میاد پایین مثلا اولش تا 128kb میره بعد میام نگا میکنم میرسه به7kb :-/ تعداد کانکشنم چند بار عوض کردم بازم میاد پایین :(
راهی هست سرعتش پایین نیاد

واسه کسایی که سرعتشو با سرورهای PSN پایین یه راه دیگه هم به جز تغییر کانکشن هست ، اونم اینِ که لینک هارو روی یک سرور دیگه لیچ کنن

واسه کسایی که سرعتشو با سرورهای PSN پایین یه راه دیگه هم به جز تغییر کانکشن هست ، اونم اینِ که لینک هارو روی یک سرور دیگه لیچ کنن
باور کنید که سرعت این لینکا خیلی بالاست فقط بگم که روی لینک کپی نکنید تکسشو بگرید کپی کنید داخل adm با هر سرعتی که باشید میگرین.

باور کنید که سرعت این لینکا خیلی بالاست فقط بگم که روی لینک کپی نکنید تکسشو بگرید کپی کنید داخل adm با هر سرعتی که باشید میگرین.

ربطی به این چیزا نداره ، سرور PSN واسه بعضی از شرکت های اینترنت با سرعت خیلی پایینی دانلود میشه ، من خودم دیدم سرعت دانلودش 700کیلوبایته توی همون لحظه از سرور PSN سرعتش میشه 20کیلوبایت :)

داداش روش کلیک میکنی یا کپی تو url توidm میکنی ؟؟ من چک کردم سالمن

دادا روش کلیک می کنم که میاره منتها با خود اپلیکیشن دانلود مرورگر (mozila) هستش میاره که سرعتش خیلی کمه :d
بعد ادرسم کپی می کنم تو idm نمیاره هی می گه سرور یافت نشد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or