لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

PKG رو هم اضافه کردم ولی باز حجم فایل رو نشون نمیده و دانلود شروع نمیشه. این لینکها اصلاً پسوندشون PKG نیست بعد از .PKG کلی عدد و حروف دیگه هست. فکر کنم لینکای سالم آخرشون دات+پسوند فایل مورد نظره

نه لینک ها درسته ، بعد از اینکه بزاری توی IDM خودش اتوماتیک میفهمه و دانلود میکنه

هیتلر شکن باز نیست؟ کدوم لینک رو لازم داری؟

ممنون دوست عزیز ، من الان تا آپدیت ۱.۰۵ دارم ، الان این ۶ گیگ هستش و همه آپدیتها از اول داره! راهی نیست من فقط آپدیت ۱.۰۶ دانلود کنم ؟!

دوست عزیز این لینک برای دانلود user/pass میخواد !!

ببخشید این دو تا لینک بود

دانلود فایل EP1018-CUSA00970_00-MORTALKOMBATX000-A0107-V0100_1
دانلود فایل EP1018-CUSA00970_00-MORTALKOMBATX000-A0107-V0100_0

- - -ویرایش - - -

الان رفتم پست اول تاپیک لینکهای دوم تا آخر بازی سالمه. لینک اول جریانش چیه؟ برای نمونه ست؟

همه لینکهای صفحه اول برای من سالمه ، این لینک رو برای نمون آپلود کردم که اگه شما مشکلی ندارید با این سرور لینک هاتون رو توی این سرور استفاده کنید :)

- - -ویرایش - - -

الان رفتم پست اول تاپیک لینکهای دوم تا آخر بازی سالمه. لینک اول جریانش چیه؟ برای نمونه ست؟

همه لینکهای صفحه اول برای من سالمه ، این لینک رو برای نمون آپلود کردم که اگه شما مشکلی ندارید با این سرور لینک هاتون رو توی این سرور استفاده کنید :)

ممنون دوست عزیز ، من الان تا آپدیت ۱.۰۵ دارم ، الان این ۶ گیگ هستش و همه آپدیتها از اول داره! راهی نیست من فقط آپدیت ۱.۰۶ دانلود کنم ؟!
دوست عزیز شما این لینکهارو تست کردی؟ من سیستم crash میکنه وقتی میخواد این لینکهارو باز کنه! با 2 تا سیستم چک کردم !!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or