لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

دوستان بازی winning elewen 10 کسی سراغ داره ؟ همه pes هارو دانلود کردم این یدونه پیدا نکردم
کاورش هم اینه
بین سال ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵ عرضه شد

Attachments

• IMG_20240228_013259_693.jpg
    IMG_20240228_013259_693.jpg
    100 KB · مشاهده: 6
سلام به همگی دوستان
برای دانلود نسخه PSN بازی های PS3 سایت هایی مثل nopaystation.com هست که میشه تمام بازی های PS3 رو سرچ کرد و لینک مستقیم فایل PKG بازی و حتی DLC هارو برای دانلود میاره. از سرور مستقیم سونی.
آیا برای PS4 چنین سایتی وجود نداره که لینک بازی هارو از سرور سونی بشه دانلود کرد؟

• Like
Reactions: mobile1199
سلام دوستان، یه برنامه ساختم به اسم PSXhub که برای انتقال دیتا بجای PSX Download Helper استفاده میکنم و دیتابیس آنلاین هم داره، مثل سایت اوربیس پچ
online database.gif

میتونید با دو روش هم دیتای PS4 و PS5 رو منتقل کنید
local db.gif

تو این روش Local DB نیازی به انتخاب مسیر نیست مثلا

دیگر قابلیتهاش :
🟢چک کردن سلامت فایلهای دانلود شده

🟢مقایسه فایل‌های قدیمی و جدید بازی PS5 برای دانلود فقط پارت‌های آپدیت شده

🟢اطلاع‌رسانی آپدیت‌های جدید بازی‌ها

🟢 نصب ورژن دلخواه بازی PS4

🟢نصب بدون آپدیت بازی PS4

🇮🇷 زبان فارسی بصورت کامل پیاده‌سازی شده

ℹ️ استفاده از همه‌ی امکانات برنامه رایگانه

لینک دانلود : PSXhub

آخرین ویرایش:
آقا من دیتای گیم رو امشب برای PS5 با PSX و اشتراک طلایی dns شکن روی ویندوز با idm گرفتم که به مراتب سریع‌تر از خود کنسول دانلود شد. هرچند برخلاف PS4، سر PS5 گیم‌ها و آپدیت‌هاشون در قالب یک فایل پکیج هست و عملا با اومدن هر آپدیت دیتای قبلی بلااستفاده می‌شه و مجدد کل دیتا باید از اول دانلود بشه ولی خب برای بچه‌هایی که گیم رو گرفتن گفتم لینک‌ها رو هم اینجا بذارم شاید به کار اومد.
این مدت shecan.ir سر دانلود گیم و آپدیت‌ها حقیقتا نجات‌دهنده بود :دی

Lego Batman: Legacy of the Dark Knight - Region 1 [PS5]

پ.ن: هیچ‌وقت فکر نمیکردم دوباره سراغ PSX برم ولی خب با درنظرگیری شرایط فعلی اینترنت چاره‌ای نبود و اتفاقا کلی خاطره هم این وسط برام زنده شد :دی سال 94 (2015) اوایل تیر Arkham Knight تازه اومده بود اون موقع با رایتل و حتی lte ایرانسل که تازه دکل ـش رو سمت منزل راه‌اندازی کرده بودن واقعا مکافات بود دانلود گیم‌ها و اون زمان یکی از بچه‌های فروم خودمون پیام عزیز (@payam_mazkouri) زحمت تهیه دیتاها رو می‌کشید یادمه 13 سالمم بیشتر نبود از ذوق تجربه سریع‌تر گیم هماهنگ کردم تو اون گرما پا شدم رفتم سمت اکباتان یه چیزی حدود 10-11 تا DVD از دیتای گیم و DLC‌ها کامل گرفتم و برگشتم خونه شروع کردم دیتا رو منتقل کردن. اون سال هم دقیقا همین حوالی بحث مذاکره و توافق و برجام و این داستانا داغ بود و یه گیم Batman درست حسابی هم اومده بود :دی
ایشالا که شرایط اقتصادی کشور خودمون به مراتب بهتر بشه (که حتما میشه) و دوباره فروم هم یه جون اساسی بگیره و تهیه کردن و پلی دادن گیم‌ها تو اوضاع بهتر اقتصادی کمترین دغدغه برای همه ـمون باشه ;;)

Screenshot 2026-05-23 231146.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or