لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

بابا به جان خودم اولین لینک دانلود بازی the last of us remastered تو پست اول خرابه. تمام لینک هاش سالمه به غیر از اولی. یه چک بکنید ضرری نداره

من لینک اول و براتون آپلود کردن دیگه ، لینک 0 منظورته دیگه؟

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز شما این لینکهارو تست کردی؟ من سیستم crash میکنه وقتی میخواد این لینکهارو باز کنه! با 2 تا سیستم چک کردم !!!!!!!

لینک های من؟

من لینک اول و براتون آپلود کردن دیگه ، لینک 0 منظورته دیگه؟

- - -ویرایش - - -

لینک های من؟

دوست عزیز ممنونم بابت پاسخگویی سریع شما. مشکلم حل شد. نباید روی دکمه دانلود کلیک میکردم! با کپی کردن لینک تو IDM مشکلم حل شد. بی نهایت ممنون. :)

دوست عزیز ممنونم بابت پاسخگویی سریع شما. مشکلم حل شد. نباید روی دکمه دانلود کلیک میکردم! با کپی کردن لینک تو IDM مشکلم حل شد. بی نهایت ممنون. :)
آقا باز هم نشد ! ۲ تا لینک دیشب گذاشتم گفتم تا صبح تموم میشه ! صبح بیدار شدم دیدم هر کدومشون تا ۴۰٪ رفته ، دیگه قطع شده ! فکر کنم این سروری که لینکهارو روش آپلود کردین مشکل داره!
ولی باز هم ممنون که وقت گذاشتید

آره همون 0. چجوری 4 گیگ رو آپلود کردی؟ دستت درد نکنه از اینجا میتونم دانلود کنم. خدا کنه فقط تا چند روز آینده پاک نشه

در واقع لیچ کردم روی سرور دیگه ، تا 60 روز اگه کسی هم دانلود نکنه این فایل میمونه دوست عزیز :)

در واقع لیچ کردم روی سرور دیگه ، تا 60 روز اگه کسی هم دانلود نکنه این فایل میمونه دوست عزیز :)

دوست عزیز اگه زحمتی برات نداره کل لینک های TLOU رو لیچ کن. اون لینک اولو که گذاشتی راحت گرفتم لینک های پست اول رو نمیتونم دانلود کنم

سلام دوستان
1 سوالی داشتم! برای بازی های Region All اگر آپدیت ریجن 2 بریزیم مشکلی پیش میاد ؟
من الان بازی Batman Arkham knight گرفتم Region All هم هست. اگر کسی آپدیتهاشو داره میشه لطفآ لینکشو برای من بزاره

سلام بچه ها. من ظرفیت 3 DRIVECLUB رو گرفتم همش میگه باید 10 گیگ آپدیت رو دانلود کنی

میخواستم بدونم مثل بقیه بازیها گزینه ای به نام START WHITOUT UPDATING نداره که بره توی بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
1 سوالی داشتم! برای بازی های Region All اگر آپدیت ریجن 2 بریزیم مشکلی پیش میاد ؟
من الان بازی Batman Arkham knight گرفتم Region All هم هست. اگر کسی آپدیتهاشو داره میشه لطفآ لینکشو برای من بزاره

هر آپدیتی باید با ریجن بازی یکی باشه
اگر هم بزنید دانلود نمیشه هی ارور میده
آپدیت هم صفحه های قبلی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or