aliahmadi2
کاربر سایت
من آپدیت ورژن 1 رو دانلود کردم ولی الان که میخوام انتقال بدم به کنسول ارور میده , یعنی باید دوباره 5 گیگ آپدیت جدیدو از اول بگیرم؟
آره
من آپدیت ورژن 1 رو دانلود کردم ولی الان که میخوام انتقال بدم به کنسول ارور میده , یعنی باید دوباره 5 گیگ آپدیت جدیدو از اول بگیرم؟
دوستان لینک آپدیت 1.02 آنچارتد4 واسه ریجن آل یا 1 رو میشه بگیرید؟
واسه آپدیت از ورژن 1 به 1.02
نه داداش لازم نیست اسم فایل رو عوض کنی فقط کافیه ادرس جایی که فایل هست رو بهش بدی(به صورت دستی)خودش تا اخر میره ماله من که اینطوری بود شما رو نمیدونمدوباره باید از اول دانلود کنن. چون وقتی فایل آپدیت میاد تو psx زده 102 ولی قبلی 101 هست که نمیخونه و با تعویض اسم هم درست نمیشه!
حتی اپدیت های کالاف هم میشه همینطوری گرفت که به جایه دانلود 10 گیگ دوباره فقط کافیه لینک پارت اخر رو بگیری
گفتم لازم نیست اسمشو تغییر بدین اصلا نباید اسمشو تغییر بدین اگه اپدیت قبلی رو داری که انتقالش بده به کنسول زمانی که به پارت اخر میرسی پارت جدید(اخرین پارت)رو وارد کن حتما باید اپدیت قبلی رو داشته باشییعنی ی پارت آخر؟ یعنی مثلا آپدیت آنچارتد پار 01 رو دوبار بگیریم پارت 0 رو اسمشو تغییر بدیم؟
گفتم لازم نیست اسمشو تغییر بدین اصلا نباید اسمشو تغییر بدین اگه اپدیت قبلی رو داری که انتقالش بده به کنسول زمانی که به پارت اخر میرسی پارت جدید(اخرین پارت)رو وارد کن حتما باید اپدیت قبلی رو داشته باشی
راه حل ایشون مال وقتی هستش که آپدیت قبلی رو زده باشید رو دانلود و الان pause باشه , اونوقت اگه ادامه بدید همون لینک قبلی رو میخواد.چه طوری انتقال بدم؟ لینک قبول نمیکنه که وقتی اسمشون یکی نباشه