payam_mazkouri
کاربر سایت
بله کار میکنه.رفقا این آپتدیتش برای بازی ریجن All هم کار میکنه درسته ؟
بله کار میکنه.رفقا این آپتدیتش برای بازی ریجن All هم کار میکنه درسته ؟
بازم این desiny مسخره یه آپدیت 19 گیگی به ورژن 2.07 داد .
خدایی دیگه حالم رو بهم زده از آپدیت های اجباریش !!! لینک داشتید بدید که نداشتید خودم پیدا کنم و اینجا هم میذارم
من تو کامپیوتر تمومش کردم اگه رایگانه بریز بازی کن برای سرگرمی خوبه وقت پر کنهارزش بازی کردن داره ؟zombi ؟
آره میشه.فقط خودت لینک بگیر دانلود کنآقا ببخشید الان من بازی the crew beta رو اگه دان کنم میتونم بازی کنم؟؟؟
یا زمانش تموم شده؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
اون قسمت لينك رو پاك كنين درست ميشهسلام خدمت دوستان ! عزیزان یه سوالی داشتم بنده الان مدتی میشه که با PSX بازی و برنامه رو دانلود میکنم و روی Ps4 میریزم ! الان یه چند وقتی میشه یه داستانی برام پیش اومده ! بطور مثال :
بنده الان UNCHARTED رو PRE-ORDER کردم و دانلود رو دیروز در اختیارم گذاشت طبق روال همیشه ! بنده با PSX لینک دانلود رو استخراج کردم ! ولی نمیدونم چرا توی IDM میدم لینک هارو به صورت یه IP به من اسم ! میده !
لینک بازی از PSX : http://ic.5b63ee3b.0a8e4f.gs2.sonyc...3945515827f7bb0600&serverIpAddr=23.207.201.11
اسم در IDM : 23.207.201.11
میدونید مشکل این IP ADDR اخر لینکه ! دقیقا همون ای پی رو به جای اسم درست بازی در IDM میشناسه ! حجم دسته ! لینک بنده ( منظور از لینک 0 تا 12 ) همه چیز درست هست فقط اسم لینکها به همون صورتی که براتون نوشتم در میاد ! مشکلی برای نصب پیش نمیاد کسی پیشنهادی / راهنمایی چیزی برای بنده داره ؟
ممنون از وقتی که برای بنده گذاشتید .
اون قسمت لينك رو پاك كنين درست ميشه