اون آپدیتی که تو از اینجا برداشتی ورژنش قدیمیتره یعنی 1.16 ولی آپدیتی که خودت گرفتی جدید تره یعنی 1.17 مال خودتو دانلود کنسلام دوستان اپدیته رجیون یک بازی gta v رو تو پست اول گداشتن دانلود کردم با psx میخوام انتقال دم میگه کن نات دانلود تو ps4 منظورمه
تحقیق کردم به این نتیجه رسیدمم که اپدیتش عوض شده
مثلا فایل اپدیتی که اینجا گذاشتین اینه :
UP1004-CUSA00419_00-GTAVDIGITALDOWNL-A0116-V0100_0
ولی چیزی که من خودم با زدن پپدیت تو psx میده اینه :
UP1004-CUSA00419_00-GTAVDIGITALDOWNL-A0117-V0101_0.pkg
اگه دقت بکنید فایل اولی A0116-V0100_0 ولی فایل دومی A0117-V0101_0
درسته؟
به نظرتون به خاطره همین وقتی میخوام اپدیت کنم تو کنسول میگه CANNOT DOWNLOAD
?????
یک هفته ای میشه که آپدیت 1.17 اومدهسلام دوستان اپدیته رجیون یک بازی gta v رو تو پست اول گداشتن دانلود کردم با psx میخوام انتقال دم میگه کن نات دانلود تو ps4 منظورمه
تحقیق کردم به این نتیجه رسیدمم که اپدیتش عوض شده
مثلا فایل اپدیتی که اینجا گذاشتین اینه :
UP1004-CUSA00419_00-GTAVDIGITALDOWNL-A0116-V0100_0
ولی چیزی که من خودم با زدن پپدیت تو psx میده اینه :
UP1004-CUSA00419_00-GTAVDIGITALDOWNL-A0117-V0101_0.pkg
اگه دقت بکنید فایل اولی A0116-V0100_0 ولی فایل دومی A0117-V0101_0
درسته؟
به نظرتون به خاطره همین وقتی میخوام اپدیت کنم تو کنسول میگه CANNOT DOWNLOAD
?????
به این میگن سیاستاین هیتمن هم داستانی شده ها
قراره 5 تا اپیزود باشه (اگه اشتباه نکنم) که حالا ما باید همه رو جدا جدا دانلود کنیم و واسه هر کدومشونم مرتبا اپدیت میاد
واسه من که می خوام صبر کنم همه اپیزودها بیاد بعد همه رو یک جا بازی کنم باید هر کدومو جدا جدا بخرم، چدا جدا دانلود کنم و بعد آپدیت های هر کدومم جدا جدا دانلود کنم
خب مثل بچه ادم یه بازی کامل رو بیرون میدادی دیگه. تصمیم اپیزودیک کردن بازی دیگه چه صیغه ای بود اخه؟
اقا مرسیجدیدا برای ریموت لینکای خارجی رو این اپ سنتر مشکلاتی بوجود اومده.برا همین فقط میشه رو سرور خارج این اپ سنتر ریموت کرد و رو سرور ایران نمیشه.حتی خودشم میگه ریموت به سرور IR فقط از سرور های داخل ایران امکان پذیر می باشد .
اگه دیدی سرور خارجی وجود نداره بقول پشتیبانش گاهی وقتا بر میدارن بخاطر اینکه خودشون بتونن رو سرور ایران منتقل بکنن.اما بعدا دوباره اضافه میشه.باید چک کنی که چه موقعی سرور خارجشون فعال هست.الآن که اینو مینویسم نیست
فدات داداش.گفتم که مواقعی که نیست بخاطر اینه که فایلهارو رو سرور ایران انتقال میدن تا مشکلشون برطرف بشهاقا مرسی
دیشب چک کردم نبود ولی امشب چک کردم بود
فعلا یه لینک مستقیم کردم
فقط یه سوال
مدت اعتبار این لینکها چند روز هست؟
چند روزه باید لینکمو دانلود کنم؟و بعد از چه مدت فایل از سایت حذف میشه؟
فدات داداش.گفتم که مواقعی که نیست بخاطر اینه که فایلهارو رو سرور ایران انتقال میدن تا مشکلشون برطرف بشه
اگه اکانت رجیستر کنی تا 90 روز فایلتو نگه میداره.درضمن 50گیگم واست فضا نگه میداره
ینی اینهارو همش با یه رجیستر اکانت رایگان بهت میده.پس از من میشنوی حتما یه یوزر بساز.خیلی خوبه.50 گیگ کم نیستا
اقا مرسیینی اینهارو همش با یه رجیستر اکانت رایگان بهت میده.پس از من میشنوی حتما یه یوزر بساز.خیلی خوبه.50 گیگ کم نیستا
برا سایت خاصی نیست.خودش آپ سنتره دیگهواسه کدوم سایته دوست عزیز؟
فداتاقا مرسی
من دیشب چند فایل 4 گیگی رو برای مستقیم کردن استفاده کردم
حالا یه سوال
هر چند تا فایل بخوام میتونم مستقیم کنم؟
و اینکه الان یه یوزر میسازم و رجیستر میکنم
ایا اون فایلهای قبلیم برای یه هفته حدودا اعتبار دارن؟
منظورم آدرس سایت بودبرا سایت خاصی نیست.خودش آپ سنتره دیگه
فدات
آره هرچندتا بخوای میتونی اما سقف آپلود برا یوزر رایگانش 50گیگه
اون قبلیارو اگه بدون یوزر آپلود کردی تا 15 روز نگه میداره و روی این منتقل نمیشه ولی یه راهی داره که میشه هرفایلی اعم از اینکه خودت آپلود کرده باشی یا کس دیگه روی اکانت خودت بیاریش اما یادم رفتم متاسفانه.تا جایی که یادمه آخر لینک یه چیزی اضافه میکردن یادم نیست
-------------
دوستان من یه چیزو اصلاح کنم.ماندگاری فایل برای اعضایی رجیستر کننده 30 روزه.اون 90 روز برای اکانت ویژست.بدون اکانتم آپلود کنین تا 15 روز نگه میداره.ببخشید