لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

میشه بفرمایید فایل DP چیه ؟ و اگه بریزیم تو فولدر دیتای بازی و توسط psx انتقال بدیم خود برنامه این فایل رو انتقال میده به کنسول ؟
فایل DP فایلی هست که تشخیص میده تا چه آپدیتی روی کنسولت نصبه که ادامشو برات دانلود کنه.البته این برا وقتیه که با کنسول دانلود میکنی وگرنه اگه با psx بخوای بریزیش باید کل آپدیتو بریزی.اگه سرعت دانلودت با کنسول خوبه تا حجم 1-2 گیگو میشه اینطوری دانلود کرد مثل آپدیتهای درایور کلاب که مثال خوبیه برای این مورد

• Like
Reactions: danial1
فایل DP فایلی هست که تشخیص میده تا چه آپدیتی روی کنسولت نصبه که ادامشو برات دانلود کنه.البته این برا وقتیه که با کنسول دانلود میکنی وگرنه اگه با psx بخوای بریزیش باید کل آپدیتو بریزی.اگه سرعت دانلودت با کنسول خوبه تا حجم 1-2 گیگو میشه اینطوری دانلود کرد مثل آپدیتهای درایور کلاب که مثال خوبیه برای این مورد
پس در واقع این فایل فقط بدرد آپدیت توسط کنسول میخوره ؟

منم همین درخواست رو دارم لینک خود سونی هم باشه اوکی هست
داداش من دانلود کردم ولی نمیشه بازی کرد ! باید اول پک 20 دلاری بازی رو بخری تا بتونی بازی کنی نمیدونم چرا چیزه به این مهمی رو اولش ننوشته بودن !

• Like
Reactions: amirdvb2
داداش من دانلود کردم ولی نمیشه بازی کرد ! باید اول پک 20 دلاری بازی رو بخری تا بتونی بازی کنی نمیدونم چرا چیزه به این مهمی رو اولش ننوشته بودن !
ممنون که گفتی واقعا عجیبه اینطوری دیگه بازی رایگان نیست !! دانلود رایگانه :tearsofjoy:

سلام آپدیت جدیدی بزای بازی های زیر اومده ؟ اگه اومده میشه لینکش رو برام بزارید؟
Assassins creed black flag
Need for speed rivals
Street fighter V
Uncharted collection
last of us
ممنون

سلام. میشه لینک دانلود بازی Diablo Reaper of souls ultimate evil edition ریجن 1 هم بذارید؟ 28 گیگ هست حدودا. آپدیتش هم اگر می تونین قرار بدین، ممنون میشم. :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or