farzadwin7
کاربر سایت
دسته سری جدید یکسری امکانات مثل نوار نوری روی تاچ پد داره که فقط یه نوار شفاف روی تاچ پد هست که نور لایت بار دسته رو میشه از روش دید و میشه با استفاده از کابل به کنسول وصل کرد برای بازی یعنی ارتباطش با کنسول از طریق کابل میشه نه بلوتوث از طرفی دسته سری قدیم بخاطر مشکی بودن و براق بودنش از نظر من شیک تره که البته احتمال خط افتادگی هم هست.بین این دسته های سری جدید و قدیم کدوم بهتر هستند ؟
میخواستم ببینم مشکلات تو ساخت و ... اینا گزارش شده یا نهدسته سری جدید یکسری امکانات مثل نوار نوری روی تاچ پد داره که فقط یه نوار شفاف روی تاچ پد هست که نور لایت بار دسته رو میشه از روش دید و میشه با استفاده از کابل به کنسول وصل کرد برای بازی یعنی ارتباطش با کنسول از طریق کابل میشه نه بلوتوث از طرفی دسته سری قدیم بخاطر مشکی بودن و براق بودنش از نظر من شیک تره که البته احتمال خط افتادگی هم هست.
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
دسته سری فت دارم که بعد از ۱۰ ماه دکمه R2 نیم سوز شده و بگیر نگیر داره بعدش رفتم سری اسلیم خریدم که خود فروشنده گفت برام فرق نداره کدوم رو بخری ولی اسلیم ببری بنفعته.میخواستم ببینم مشکلات تو ساخت و ... اینا گزارش شده یا نه
کسی داشته باشه مشکل عجیبی داشته باشه
چون میخواستم یکی بخرم گفتم جدیدشو بخرم
من هم فت دارم هم اسلیم.بین این دسته های سری جدید و قدیم کدوم بهتر هستند ؟
نیازی نیستدوستان فن خوب برای PS4 چه مارکی هست.بعد میخواستم بدونم که من در روز 4 ساعت بازی میکنم(یه کله 4 ساعت) نیاز به فن دارم یه نه
منم دوتا دسته فت دارم که یکیش 1 ساله و اون یکی 2 ساله داره کار میکنه و آخ هم نگفته !دسته سری فت دارم که بعد از ۱۰ ماه دکمه R2 نیم سوز شده و بگیر نگیر داره بعدش رفتم سری اسلیم خریدم که خود فروشنده گفت برام فرق نداره کدوم رو بخری ولی اسلیم ببری بنفعته.
شما هم به نظرم اسلیم بخری بهتره کیفیت ساختشون هم آنچنان فرقی نداره فقط فت یخورده شیک تره پیشنهاد هم میکنم که مدل گلد یا سیلور رو بررسی کنی که واقعا قشنگ هستن.
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
صد در صد اسليم يه دوستي دارم تعميركار دسته ست اون اين نظر رو دادبین این دسته های سری جدید و قدیم کدوم بهتر هستند ؟
محشره تمام نقدهاش عاليه فقط بديش اينه بلوتوس نيست و سيميهسلام دوستان این دسته nacon چطوره؟
من با دسته وان خیلی راحت ترم،این همون حسو میده؟
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
منظور شما اگه فیلم 360درجه س بله میشه اگه فیلم عادی منظور شما باشه بله بازم میشه دید فقط باید فرمتش روPS4بشناسهآیا با psvr میشه فیلم دید ؟
درودمنظور شما اگه فیلم 360درجه س بله میشه اگه فیلم عادی منظور شما باشه بله بازم میشه دید فقط باید فرمتش روPS4بشناسه