از یوتیوبدرود
از کجا میشه فیلم های 360 درجش رو گیر آورد
سلام.مبارکت باشه.حالا چرا دوتا؟ درواقع یه دسته هم کنسولت داره با این شدن 3تاسلام..
این هم از خرید امروز ما... دو عدد دسته اسلیم به گفته دوستم که وارد کننده هست بهترین گزینه برای ps4.. خوشگل و زیبا هر دو پک بلند سفارش امریکا.
View attachment 76002
View attachment 76003
View attachment 76004
View attachment 76006
سلامت باشی ممنون.سلام.مبارکت باشه.حالا چرا دوتا؟ درواقع یه دسته هم کنسولت داره با این شدن 3تا
سلام ببخشید فرق پک بلند و کوتاه چیه ؟سلامت باشی ممنون.
والا حقیقت امر اینه که خیلی حال کردم از رنگ و طرح هر دو این بود کلا گرفتم هر دو رو... و یکی هم این سری از دستها هنوز فیکشون تو بازار نیست و تا یه مدت دیگه کم یاب میشه چون پک بلند الان هم خیلی کم گیر میاد چون اصل اصل هستن.
یکم عجیبه چون تا اون جایی که من اطلاع دارم دسته اسلیم همه پک هاشون کوتاه هستن و بلند ندارنسلامت باشی ممنون.
والا حقیقت امر اینه که خیلی حال کردم از رنگ و طرح هر دو این بود کلا گرفتم هر دو رو... و یکی هم این سری از دستها هنوز فیکشون تو بازار نیست و تا یه مدت دیگه کم یاب میشه چون پک بلند الان هم خیلی کم گیر میاد چون اصل اصل هستن.
سلام.سلام ببخشید فرق پک بلند و کوتاه چیه ؟
والا اگر تو یوتیوب نگاه کنی پکهای بلند هست اکثرا ولی تو ایران خیلی کم گیر میاد..یکم عجیبه چون تا اون جایی که من اطلاع دارم دسته اسلیم همه پک هاشون کوتاه هستن و بلند ندارن
راستش من دستم همین سبز تکاوری ها هستش و پک کوتاه به نظر من هیچ تفاوتی از نظر کیفیتی با دسته داخل کنسول و پک بلند نداره و فقط بخاطر قیمت خریدشون تفاوت قیمتی دارن به هر حال شاید تفاوت جزئی باشه اما گمون نکنم باید حتما با هم مقایسه بشه
در مورد یوتیوب هم اکثرا برای آمریکا و اروپا هست آنباکس ها و تا دلتون بخواد هم پک کوچیک من دیدم توی آنباکس ها !
راستش دلیل من براش اینه که من از برج 9 تا برج 2 امسال دسته آبی پک کوتاه داشتم و بدون محافظ آنالوگ باهاش بازی میکردم و سر آنالوگ بدون مشکل پارگی موند و هیچ کشگلی نداشت اون خرابی ها به نظر من برای تعدادی از دسته ها رخ میداد اگه به خاطرتون باشه دسته های روی کنسول پک آمریکا هم اوایل که اومده بودن این مشکل براشون وجود داشت که به نظرم از مشکل توی تولید کارخانه بودهوالا یه دسته سفید وابی پک کوتاه من پارسال خریدم هر دو دسته از قسمت انالوگ سمت چپ بعد یه مدت ایراد زدن....
که ما پرسیدم از کار بلدها گفتن چون پک کوتاه یا پک اسیا گرفتی!
شایدم شانس ما بوده چون از لحاض قیمت فرقی با هم ندارن.
نه منظور من پارگی انالوگ نیست. مشکل این بود که هنگام بازی انالوگ سمت چپ هنگام حرکت در بازی ایراد میزد مثلا تو gtav سوار ماشین یهو جهت عوض میشد وکج میرفت که تو هردو دسته همین مشکل رو داشتم.. اون موقع به عنوان دسته اصل به ما انداختنند ..ولی فقط به عنوان تجربه شخصی و به گفته افراد کاربلد پیشنهاد اینه پک بلند خیلی بهتره.... ولی گفتم شاید شانس ما بوده.راستش دلیل من براش اینه که من از برج 9 تا برج 2 امسال دسته آبی پک کوتاه داشتم و بدون محافظ آنالوگ باهاش بازی میکردم و سر آنالوگ بدون مشکل پارگی موند و هیچ کشگلی نداشت اون خرابی ها به نظر من برای تعدادی از دسته ها رخ میداد اگه به خاطرتون باشه دسته های روی کنسول پک آمریکا هم اوایل که اومده بودن این مشکل براشون وجود داشت که به نظرم از مشکل توی تولید کارخانه بوده
اما قطعا احتمال ایراد معمولا برای یه ناحیه فرق داره مثل مشکل اتو اجکت دیسک که توی پک آمریکا بیشتر اروپا و آسیا بود
شایدم اینجور باشه و کیفیت مدل های با پک آمریکا و اروپا بهتر باشهنه منظور من پارگی انالوگ نیست. مشکل این بود که هنگام بازی انالوگ سمت چپ هنگام حرکت در بازی ایراد میزد مثلا تو gtav سوار ماشین یهو جهت عوض میشد وکج میرفت که تو هردو دسته همین مشکل رو داشتم.. اون موقع به عنوان دسته اصل به ما انداختنند ..ولی فقط به عنوان تجربه شخصی و به گفته افراد کاربلد پیشنهاد اینه پک بلند خیلی بهتره.... ولی گفتم شاید شانس ما بوده.