به نظر من اگه بیشتر میخواد روی پلی4 استفاده کنید هدست خود شرکت سونی رو بخرید چون هم سازگاری های مثل نویگشن میزان باتری و میکروفن و .. داره هم برنامه برای شخصی سازی توسط خود سونی همینطور بازی های فرست پارتی سونی جدیدا دارن از قابلیت سبعدی هدست استفاده میکنن )سلام دوستان
قصد خرید هدست گیمینگ دارم و میخواستم یه کمکی کنید
هدست پلاتینیوم خود سونی رو بخرم یا کلا هدست های گیمینگ شرکت های دیگه مثل logitech G933 رو انتخاب کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اره اگه فقط برا بازی میخوایسلام دوستان
قصد خرید هدست گیمینگ دارم و میخواستم یه کمکی کنید
هدست پلاتینیوم خود سونی رو بخرم یا کلا هدست های گیمینگ شرکت های دیگه مثل logitech G933 رو انتخاب کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
باید با بلوتوث وصل کنی تا دکمه بوستش کار کنه.من هدست usb وصل كردم به ps4 ولي صداش خيلي كمه!
در حالي كه رو pc صداش خيلي زياد هستش
مشكل از چيه؟
:nomouth::think:باید با بلوتوث وصل کنی تا دکمه بوستش کار کنه.
خوب ابنو قبلا تو همین تاپیک کفته شده هدست های به غیر سونی اگر به ps4 وصل شن کیفیت صدای اصلیشون رو ندارن مگر هدست هایی که خود سونی تاییدشون کرده..یادمه چند ماه پیش یکی از بچها دقیقا به این مورد اشاره کرده بود:nomouth::think:
من هدستم A4tech G501 هست
سيمي هستش كه رابطش USB
والا من انتظار نداشتم كيفيت اصلي هدست رو داشته باشم،ولي ولوم صدا تو ps4 خيلي پايين هست... حتي از هندزفري كه به كنترلر وصل ميكنم صداش كمترهخوب ابنو قبلا تو همین تاپیک کفته شده هدست های به غیر سونی اگر به ps4 وصل شن کیفیت صدای اصلیشون رو ندارن مگر هدست هایی که خود سونی تاییدشون کرده..یادمه چند ماه پیش یکی از بچها دقیقا به این مورد اشاره کرده بود
مبارکبنده حقیقتا از یه فروشنده درجه یک..
ps4 در مورد هدست پلاتنیوم پرسیدم... پیشنهد داد هدست گلد رو نگه دار و گفت که فرقه اساسی که واقعا انقلاب باشه تو صدا با مقایسه با گلد نیست..
به قول ایشون گفت از لحاض ظاهری گلد زییاتره و پلاتنیوم طرح مدرنی نداره و ظاهره کلاسیک داره..
این بود که کلا غید 650 هزار تومان پول اضافه دادن رو زدم..
در عوض اسپیکر لاجیتک z5. 06 رو گرفتم.. با صدای دالبی و قابلیت تبدیل صدای استریو به 3d با قیمت بسیار مناسب.
View attachment 74721
لامصب این اسپیکر صدا رو 360 درجه پخش میکنه.. تو بازی مولتی پلیر زامبی بلک اوپس 3 فوقلعاده بودصدای دویدن زامبیها از پشت سر احساس میشد.. که واقغا قابل وصف نیست..
سلام
در مورد هدست گلد من شنیدم که گویا دوتا ورژن داره. ورژن ۱ و ورژن ۲ که توی ورژن ۲ مشکلاتش برطرف شده. میخواستم بپرسم چجوری میشه اینا رو از هم تشخیص داد؟
این هدست گلد تقلبی هم داره؟
قیمت هم اگه دارید ممنون میشم بگین
من ورژن 1 رو همون موقع ریلیز خریدم و حدود 11 ماه هم برام کار کرد و بعدش نیم سوز شد منم قیمتش رو خیلی پایین گذاشتم و فروختمش.بعدش رفتم ورژن2 رو خریدم و الان خیلی وقته داره هر روز کار میکنه و خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره.سلام
در مورد هدست گلد من شنیدم که گویا دوتا ورژن داره. ورژن ۱ و ورژن ۲ که توی ورژن ۲ مشکلاتش برطرف شده. میخواستم بپرسم چجوری میشه اینا رو از هم تشخیص داد؟
این هدست گلد تقلبی هم داره؟
قیمت هم اگه دارید ممنون میشم بگین
ممنون الان این رو ببینید روی جعبش چیزی در مورد ۱ یا ۲ ننوشته این الان ۱ هست یا ۲؟
Amazon.com: PlayStation Gold Wireless Stereo Headset - Jet Black: playstation 4: Wireless Stereo Headset: Video Games