mohsen2012
کاربر سایت
فکر کنم 7.1 کاناله مجازی باشه.وقتی روشنش میکنی صدا از حالت استریو به سراند 7.1 مجازی تغییر میکنه .بعد از یک سال هنوز نفهمیدم کاربرد دکمه VSS رو هدست گلد چیه؟
وقتی میزنمش هیچ اتفاقی نمیفته
فکر کنم 7.1 کاناله مجازی باشه.وقتی روشنش میکنی صدا از حالت استریو به سراند 7.1 مجازی تغییر میکنه .بعد از یک سال هنوز نفهمیدم کاربرد دکمه VSS رو هدست گلد چیه؟
وقتی میزنمش هیچ اتفاقی نمیفته
سلام
دوستان این چیزی که من متوجه شدم از عکس های جعبه های هدست, هدست ورژن 2 اصلا پسوند یا پیشوند گلد نداره تو سایت خود سونی هم برای ورژن 2 هیچ لغت گلدی بکار نبرده فقط من این لغت گلدو برای ورژن 2 تو سایت های ایرانی دیدم.
الان از دوستانی که ورژن 2 دارن خواهش میکنم اگر روی جعبه لغت گلد نوشته عکس بگیرن و بزارن چون بنده فقط لغت گلدو روی جعبه ورژن 1 دیدم.
بالاخره باید این دو ورژن با هم تفاوت هایی داشته باشن و الا اگر تفاوت نداشته باشن که خیلی غیرمنطقی هست و کاملا بعیده
حالا اگر به آمازون یا فروشگا های مشابه سر بزنید میبینید قیمت ها کاملا متفاوت هست و بسته بندی ها هم با هم متفاوت هستند حالا دقیقا فرقشون چیه من که گیج شدم
مثلا از مدل گلد ورژن 1 دو مدل هست با دو قیمت متفاوت
هدست مخصوص 20 سالگی ps هم هست با قیمت متفاوت
و ورژن 2 با قیمتی دیگه
حتما به یک گوشی قدیمی زدی که پورت TRRS رو پشتیبانی نمی کنه.داداش من هدست گلد گرفتم،
الان که تست کردم فقط از یه گوشیش صدا میاد،
فکر میکنید از کجا ایراد داره، شارژ کم یا تنظیمات
حتما به یک گوشی قدیمی زدی که پورت TRRS رو پشتیبانی نمی کنه.
شارژش کن، با یک دستگاه اندرویدی جدید یا پلی4 یا پلی3 تست کن نتیجه رو بگو.
گوش خودتو اول تست کن شاید اشکال از گوشت باشه :d. دانگلو با سوزن ریست کن بعد شارژ ایشا... مشکلی نداره .با ps4 تست کردم همون اول، البته بدون شارژ اولیه، ببینم تنظیمات خاصی که نداره،
با ps4 تست کردم همون اول، البته بدون شارژ اولیه، ببینم تنظیمات خاصی که نداره،
داداش اخه وقتی به گوشی هم وصل میکنم با سیم اینجوری میشه باز،گوش خودتو اول تست کن شاید اشکال از گوشت باشه :d. دانگلو با سوزن ریست کن بعد شارژ ایشا... مشکلی نداره .
آداپتور چیه :d دانگل دانگه ، همون یو اس بی ، هدستو خاموش کن ، به ps4 همون طور که دانگل وصله سوزن بزن به سوراخ نگه دار چند لحظه ، چراغش چشمک میزنه ، هدستو روشن کن روی ۲ بزار ، دکمه وسط روی دسته ps رو نگه دار ، تو قسمت audio برو ، بزارش روی all ، حالا برنامه هدست منیجرتو باز کنو بعد انتخاب هدست برو ریست فکتوری هدست رو بزن ، چند دقیقه طول میکشه تا پر شه ، هدستت کامل ریست میشه به حالت درستش ، اگه درست نشد هدستت خرابه شک هم نکنداداش اخه وقتی به گوشی هم وصل میکنم با سیم اینجوری میشه باز،
بعد دانگل همون اداپتور هست دیگه، همون کوچیکه فرستنده، بعد سوزن رو بکنم تو اون سوراخ بغلیش،
یعنی میشه از دانگل باشه، اخا با سیم هم اینطور میشه
هدست منیجر رو هم دان کردم رو کنسول، ولی اون کلا کارش جداست، فقط مود صدا رو عوض میکنه،