یه گوشی اس 5 مال رفیقم بود.کابل otg بهش وصل کردم و بعدشم وایرلس هدست رو به کابل otg زدم.آهنگ پلی کردمو راحت از تو هدست گوش کردم.البته باید گوشیت از کابل otg پشتیبانی کنه.دادش وایرلس چطوری به گوشی وصلش گردی؟؟؟؟؟
یه گوشی اس 5 مال رفیقم بود.کابل otg بهش وصل کردم و بعدشم وایرلس هدست رو به کابل otg زدم.آهنگ پلی کردمو راحت از تو هدست گوش کردم.البته باید گوشیت از کابل otg پشتیبانی کنه.دادش وایرلس چطوری به گوشی وصلش گردی؟؟؟؟؟
سلام دویت عزیز این هدست گلد با تلوزیون هایی که پورتusbدارن هم کار میکنه میتونید تست کنید ؟و این که فناوریش وایرلسه یا بلوتوث ؟چون من چندتا هدست وایرلس داشتم کیفت نداشت اصلا خیلی خش خش میکرد این کیفیتش عالیه؟؟و قیمتش چه قدر هست ببخشید اگر سوالم نا بجا بود ولی ممنون میشم جواب بدینیه گوشی اس 5 مال رفیقم بود.کابل otg بهش وصل کردم و بعدشم وایرلس هدست رو به کابل otg زدم.آهنگ پلی کردمو راحت از تو هدست گوش کردم.البته باید گوشیت از کابل otg پشتیبانی کنه.
سلام دویت عزیز این هدست گلد با تلوزیون هایی که پورتusbدارن هم کار میکنه میتونید تست کنید ؟و این که فناوریش وایرلسه یا بلوتوث ؟چون من چندتا هدست وایرلس داشتم کیفت نداشت اصلا خیلی خش خش میکرد این کیفیتش عالیه؟؟و قیمتش چه قدر هست ببخشید اگر سوالم نا بجا بود ولی ممنون میشم جواب بدین
من از شارژر ویتا استفاده میکنمدوستان سلام.من هدست گلد سونی رو وقتی به ps4 با usb وصل میکنم شارژ میکنه براحتی ولی وقتی به کامپیوتر یا گوشی وصل میکنم شارژ نمی شه و خاموش میشه.راهی هست به غیر از کنسول شارژش کرد
سلام
دوستان من ميخوام يك دسته ps4 بخرم. ولي يكمي گيج شدم! هر مغازه يك قيمت ميده و ميگه ماله من اورجيناله!!! قيمت دسته مشكي يكي گفت ٢٦٥ يكي گفت ٢٥٠ دسته هاي رنگي هم مثال كامو فلاژ و سفيد ٢٨٥. و سايت ديجي كالا هم رنگ مشكي زده ١٨٥!! حالا من موندم از كجا بخرم كه سرم كلاه نره و اصل باشه. بيشتر رنگ كامو را دوست دارم.
سلامدوستان امکان ش هست چند مدل از بهترین های هدفون حال حاضر رو برای بازی کردن با PS4 و هم چنین فیلم دیدن با PC معرفی کنید ؟
ترجیحا وایرلس باشه .
قیمت ها هم از حدود 100 تا 400 بگید چون هنوز رنج قیمت دستم نیست که چه قدر باید هزینه کنم برای یک هدفون خوب و عمری .
خیلی ممنون
سلام
هدست گلد سونی 300 تومن.سبک ترین هدستیه که دیدم:d
هدست خیلی خوبیهخیلی ممنون . کیفیت مناسبی داره ؟ برای فیلم هم خوبه ؟