قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قیمت آپدیت شده یکی از فروشگاه های اینترنتی:

آقا شما که قیمت از فروشگاه اینترنتی قرار میدی برای چی آخه کدام بچه ها سایت میاد از این فروشگاه ها خرید کنه با این قیمت حالا بگیم کسی خیلی سریع میخواهد بخرد وقتی فروشگاه اینترنتی هست که Region 1 رو 2 میلیون میفروشد میاد 2.990 بده برای PS4 من تا حالا ندیدم شما یه قیمت مناسب بدید یا این که قیمتی که اعلام کردید از روز قبل کمتر باشه هم دارند کم تر میکنند قیمت های که میگند شما بالاتر میبری؟

با درود
همراه کنسول داخل جعبه چه چیزهای دیگه ای هم هست ؟ هیچ بازی به صورت رایگان هم همراه کنسول هست ؟

با درود
همراه کنسول داخل جعبه چه چیزهای دیگه ای هم هست ؟ هیچ بازی به صورت رایگان هم همراه کنسول هست ؟

اگه باندل باشه همراهشم بازی هست وگرنه نیست
04617993962980246107.jpg

دوستانی که میخوان ارزون بخرن یک ماه دیگه وقتی یه عده کنسول رو خریدن دیدن نمیتونن از پس خرید بازیش بر بیان و حالا حالا هم هک نمیشه میذارن واسه فروش بعد شما برین تو بازارچه همین فروم دست دوم بخرین :D

خبر فوری:

خبر فوری:

طی آخرین بررسی که بنده برای خرید دستگاه های ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 داشتم قیمت ایکس باکس وان با اینکه در روز های اول عرضه 3/500/000 هزار بود الان در این اخر هفته به قیمت 3/200/000 هزار تومن کاهش پیدا کرد در عرض کمتر از یک هفته 300 هزار تومن ارزون شد!
اسم فروشگاه رو نمی تونم فعلا به کسی بگم !

- - -ویرایش - - -

خبر فوری:

خبر فوری:

احتمال زیاد خودش فروشندست می خواهد جو سازی کند
:))

خبر فوری:

وای چقدر ارزون شده. جدی میگی 2800. الان میرم میخرم خدا حافظ.
راستی لانچ اروپا جمعست ولش کن بیخیال!

2800?
چه خوب و ارزون
بهتر از این نمیشه.
جمش کن بابا.بالای 1700 اصلا نمی ارزه

Sent from my MT25i using Tapatalk

خبر فورییییییییییییییییییییییییییییییی
قیمت از 3 میلیون یه 2950 کاهش پیدا کرد
دمه فروشنده های منصف توپحونه گرم..من که رفتم بخرم....
منم فروشنده نیستمااااا :d

یه سوالی ؟

اگه از یه جا الان پیش خرید کنی ( ریجن 2 )ب بعد هفته اول دی ماه بیاره برات کار خوبیه ؟ کلا میصرفه با قیمت 1700 ؟

دوستان کسی تو اصفهان قیمت کرده؟ من چندجا رفتم اصلا نمیدونستند چی هست:|

2800?
چه خوب و ارزون
بهتر از این نمیشه.
جمش کن بابا.بالای 1700 اصلا نمی ارزه

Sent from my MT25i using Tapatalk
1700 ام زیاده.
یا من این کنسولو 1400 از دست فروشنده ای که چند روز پش میگفت 3 میلیون میخرم یا کلا قید کنسولو میزنم:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or