قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خبر فوریییییییییییی
BBC news
کنسول از 3/300/000 هزار تومن به 2/799/000 هزار تومن کاهش پیدا کرد :-o
:praying: چقدر ارزون .منم میخوام
دوستانی که میان میگن فلانی از دبی اورده با قیمت 1200--1300 یا همچون قیمت هایی اگر ممکنه ایدی اون طرفی که اورده رو پ.خ کنن من سوال دارم ازش:d

یه سوالی ؟

اگه از یه جا الان پیش خرید کنی ( ریجن 2 )ب بعد هفته اول دی ماه بیاره برات کار خوبیه ؟ کلا میصرفه با قیمت 1700 ؟
نععععععع

1700 ام زیاده.
یا من این کنسولو 1400 از دست فروشنده ای که چند روز پش میگفت 3 میلیون میخرم یا کلا قید کنسولو میزنم:d
دقیقا وقتی قیمت خام کنسول به یورو 1590000 تومن درمیاد 1400 از کجا می خوای گیر بیاری??? :d

دقیقا وقتی قیمت خام کنسول به یورو 1590000 تومن درمیاد 1400 از کجا می خوای گیر بیاری??? :d
صبر میکنیم تا یورو هم بیاد پایین:d
فکر کردی چند نفر مثل ما میرن کنسول اوریج خور میخرن؟
در حال حاضر دلیل این قیمت ها جو گیری دلالان و تعدادی از گیمرهاست.
فروشنده ها فکر کردن مثل چند سال آخر نسل پیش هستش که ملت همه رفتن به خاطر کپی خور بودن کنسول خریدن.
70 درصد کسایی که نسل قبل کنسول داشتن کنسولای این نسلو نمیخرن(حداقل تا وقتی کپی خور نشده)
30 درصد میمونه که به جرات میتونم بگم 20 درصد از این 30 درصد تا وقتی کنسول ارزون نشه نمیرن بخرن.(خودم نفهمیدم چی گفتم:dچند درصد از چقدر:d)
پس در نتیجه دلال میاد دست بوسی منو امثال من برای اینکه کنسولشو بخریم.اونم با قیمت 1400 تا 1500.

دوستان کسی میدونه اگه بخوام بگم برام از ایتالیا بیارن چقدر آب میخوره ؟ ارزش داره ؟

بالاخره یکی قیمت هم گذاشت

دوستان بهتره به عنوانه تاپیک دقت کنید
تو رو خدا آرزوها و حدسیاتتون رو واسه خودتون نگه دارید
اگر از فروشگاه یا سایتی قیمت دارید بگذارید وگرنه سکوت اختیار کنید
انشااله که بشه 1 میلیون. ولی خدا میدونه اون موقع هم میاین میگید تا 500 نشه نخرید و ....
هر کی دوست داره و پولشم داره میخره اونیم که میخواد صبر کنه میکنه
با پستهایه الکی تاپیک رو شلوغ میکنید یه قیمت میخوایم پیدا کنیمباید 3-4 صفحه بگردیم
بس کنید لطفا

شما صبر کن قیمتش تا 1300-1200 هم میاد پایین ;)
بعد از این همه مدت که کلی وسیله و بازی گرفتین اینو باید بدونین
الان قیمت کل دیوایس های اپل که روز اول تا 5 میلیون هم قیمت داشتن تو ایران تقریبا با قیمت دلاریش تو آمریکا یکی شده!!!
آیپد 500 دلاری الان از 1500 شروع میشه
کنسول 399 دلار هستش

آقا تورو خدا نیاید بگید امروز 3 تومن فردا 3.50 تا سه شنبه صبر کنید ، اگه نیومد رو 1700 بعد بیاید بگید 6 تومن

من سه تا قیمت متفاوت تو سایتها دیدم و موندم حیرون :-s
البته سه تاش تحویل روز هست ولی اندکی صبر سحر نزدیک است :-b
3.200
2.990
2.550

فردا ریلیز اروپاست تا چند روز اینده باید منتظر ریزش قیمتها باشیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or