قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
امیدوارم مدیران پستمو بازبه خاطر تبلیغات پاک نکنند ولی این سایتی که براتون گذاشتم ps4 رو 250 $ میده تو سایت های تجارت جهانی هم من باهاشون چت کردم تا 200 دلار هم برای فروش عمده میدن .

. دوستان نخرید به هیچ وجه تا چند ماه آینده به امید خدا قیمت ها درست میشه بذارید ترشی PS4 بندازن . همین الان هم فروششون در حد خط فقر هست و اندک فروشی هم که دارن چیز مهمی نیست . 1.5 تا 1.7 حداکثر قیمت این کنسول هست . DC خودش گفته 1.7 تا اسفند پر بازار میشه تحویل فوری انشاا... به کوری چشم هر چی دلاله.

آخرین ویرایش:
شما هر چیزی رو از کارتن در نیاری گمرکی میخوره.حالا ps4 رو چجوری میتونید بدون گمرک رد کنید!اینجا یه هدفون هم بخوای بیاری اگه از کارتن در نیاری نمیزارن رد کنی.به این راحتی ها هم که فکر میکنید نیست که برید کنسولو بخرید و راحت بیاد رد بشید از جلوی مامورهای تو فرودگاه....
عزیز من بنده خودم نه یک بلکه دوتا PS3 بصورت شخصی از مغازه از دوبی گرفتم و هیچکس تو فرودگاه نه دوبی و نه ایران حتی ازم نپرسید این چیه جفتشون هم توی کارتون بودن از قضا دوتاشون هم باندل بودن
دقیقا به همین راحتی میشه خرید و اورد فکر نمیکنم PS4 با PS3 فرقی داشته باشه

Sent from my iPhone 5s

علی جان،اینگونه از دوستان که اینگونه پست هارو میدند بی شک از فروشندگان هستند که میخوان اجناس خود را به مردم بندازن. به حرف هاشون توجهی نکنید.

آخرین ویرایش:
میشه راجع به این فروشگاه بیشتر توضیح بدید ؟ یعنی واقعا PS4 رو تکی 250 دلار میده ؟ باندل ویتارو 100 دلار ؟! مثل Play-Asia نمیشه از ایران هم بهشون سفارش داد تا بفرستند ؟

توی چین هست ، فکر نکنم از ایران بشه سفارش داد . بله واقعا همین قیمت‌ هست برای فروشنده ها چون عمده میخرن خیلی کمتر در میاد توی چنتا سایت معتبر تجارت جخانی هم همین حدود قیمت زدن.

دوستان کسی که عمده وارد میکنه 1600 درهم یا 399 دلار براش نمی اتده خیلی ارزو تر براشون می افته ولی عوضش پول گمرک می دند که قیمت نهایی کنسول تا ماه اینده 1600-1700 خواهد بود

گوشی 5s هم 1 ماه پیش اومده بود قیمتش 3500 بود 8 روز بعد رسید به 3000 و الان هم که 2200 هست یعنی تو 1 ماه 1300 اومد پایین

اونایی که پیش خرید کردن با اون قیمت (400 $) بیشترشون کاسب بودن و الان گذاشتن واسه فروش با قیمت بالا یعنی الان نه تنها تو ایران بلکه دوبی و ترکیه و اروپا قیمت فروش بالا هست ( پیشخرید تمام شده ) الان امازون هم 700 تا 800 دلاره

این یه روال خیلی عادیه و تو همه کالاهای پر طرفدار مثل گوشی و کنسول هست وقتی سری دوم اماده فروش بشه قیمت ها خیلی میاد پایین و سری سوم که دیگه قیمت ها عادی شدست

حالا هر کی دوست داره ضرر کنه بخره هر کی هم نه نخره ولی من یکی الان نمیتونم بخرم چون فهمیدم داستان چیه 7 سال پیش نمیدونستم رفتم PS3 60 GIG خریدم 720 هزار تومان یعنی 1/8 قیمت پراید اون موقع الانم کنسول رو 2800 حساب کنی میشه 1/8 قیمت پراید :))

پس دو ماه صبر میکنیم قیمت ها به جهانی نزدیک شه :bighug:

تاریخ عضویت رو نگاه کنید تجربه رو کسب کنید >:)

حالا یکی به من بگه تو نجف پیدا میشه تا 500 دولار یا نه ؟

3 میلیون بدیم پای دستگاه گیم؟(چه PS4 چه XBOX ONE)
یه نفر به خاطر یه میلیون تو زندونه اونوقت ما بیایم 3 میلیون بدیم به پای یه دستگاه 1.600؟!
ما هم اگر رفتیم عراق میاریم.البته اگر بهمون نندازن:دی
مکه و اینا هم هستش؟

3 میلیون بدیم پای دستگاه گیم؟(چه PS4 چه XBOX ONE)
یه نفر به خاطر یه میلیون تو زندونه اونوقت ما بیایم 3 میلیون بدیم به پای یه دستگاه 1.600؟!
ما هم اگر رفتیم عراق میاریم.البته اگر بهمون نندازن:دی
مکه و اینا هم هستش؟

از مکه بگیر چند دور هم طوافش بده...بعد احتمالا اگه باهاش بازی کنی صواب هم داره!

سلام دوستان. خانواده ام دارن میرن کربلا. اونجا موجود هست بگم برام بیارن؟

کاربر incoming الان به من اطلاع دادن اهواز قیمت 2 و 2.5 هست به من گفتن که امروز رفتن چندجا قیمت گرفتن و این قیمتهارو دادن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or