قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این تاپیک مثال کوچکی از وجود دلال در ایران هستش.
دوستان تا الان فهمیدن چه خبره.
من دیگه پست نمیدم
صبر میکنیم تا وقتی دلال بیاد دست بوسی من و امثال من واسه خرید کنسولش.(اونم با قیمت 1500);)

آخرین ویرایش:
این تاپیک مثال کوچکی از وجود دلال در ایران هستش.
دوستان تا الان فهمیدن چه خبره.
صبر میکنیم تا وقتی دلال بیاد دست بوسی من و امثال من واسه خرید کنسولش.(اونم با قیمت 1500);)

درود بر شما دوست عزیز

متاسفانه این دلالی رو همین فروشگاههای اینترنتی با پیش فروش و این مزخرفات راه انداختن حالا هم که هرکی از راه میرسه میره 4 تا دستگاه میاره 3 برابر قیمت میخواد بفروشه و سر ملت کلاه بزاره

بنز رو تو جلو بردن تاپیک از رو بردین..! :d

کپی خور نشه بعد از یک سال که معتادین گیم کنسول های خودشون رو خریدن به 1.200 هم می رسه چون فکر نکنم مردم عادی حاضر باشن 200 تومن پول هر بازی بدن اون زمان که بازی های PS3 حدود 60 تومن تو همین سایت خودمون جمعا 30 نفر هم PS3 نداشتن و 30000 هزار نفر 360 خریده بودن.

البته دوستان قیمت معقول تو اوایل دیماه همون 1600 هست فکر کردن به 1400 کمی غیر معقوله !

در مورد قیمت 1400 الان عراق قیمت 1280 تومنه اگه کسی بتونه بره بیاره یا مثلا طرف به 120 تومن سود راضی بشه بعله دستیافتنیه ولی باید خیلی ادم کم توقعی باشه که به اینقدر سود راضی بشه تازه حمل و نقل هم بماند بنظرم این قیمت حداقل تا بعد عید دست نیافتنی ست مگه اونکه یه همچین ادمی پیدا بشه یا دلار پایینتر بیاد
ولی مطمئنم 10 روز دیگه قیمت 1600 1700 رو خواهیم دید

شما هر چیزی رو از کارتن در نیاری گمرکی میخوره.حالا ps4 رو چجوری میتونید بدون گمرک رد کنید!اینجا یه هدفون هم بخوای بیاری اگه از کارتن در نیاری نمیزارن رد کنی.به این راحتی ها هم که فکر میکنید نیست که برید کنسولو بخرید و راحت بیاد رد بشید از جلوی مامورهای تو فرودگاه....
عزیز من بنده خودم نه یک بلکه دوتا PS3 بصورت شخصی از مغازه از دوبی گرفتم و هیچکس تو فرودگاه نه دوبی و نه ایران حتی ازم نپرسید این چیه جفتشون هم توی کارتون بودن از قضا دوتاشون هم باندل بودن
دقیقا به همین راحتی میشه خرید و اورد فکر نمیکنم PS4 با PS3 فرقی داشته باشه

Sent from my iPhone 5s

دوستان این بحث ها رو بهتره تمومش کنید:-s
کل نتیجه اینکه اقا هر کی میخواد کنسول رو بخره با 2 ,3 هفته صبر میتونه 1600 -1700 بخره تموم شد رفت:)

دوست ندارم بن شم ولی اول حرفو تو دهنت مزه کن بعد بگو خوب ؟؟ چون ایشون اون موقع که ۲۵۵۰ هم میداد هیشکی تو تهران این قیمتو نمیداد حالا شاید بگی ۴۰۰ دلار بیشتر نیست درست ولی اینا با اون قیمت ۱۰۰٪ نمیارن چون واقعا نیست تو دوبی اصلا همین امریکاشم همه کنسول ها فروخته شدن تو ebay دسته دوش تا ۷۰۰ ۸۰۰ دلار هم هست قیمت ها هم نیومده پایین همچین .... ببینم به منم میتونی یه استکیره فروشنده بزنی ..

نصیحت و گلایه شما رو میزارم پای رفاقت و اینکه مثل خودم مصرف کننده ایی...دوست عزیزم من نگفتم پر بوده تو بازار و این آقا چه کرده و نکرده! اولین پستی که اینجا دادم واسه این بود که یه جوری این استاد مظلوم نمایی میکرد و حرفاش با عملش فرق داره چون اونجا تو بازارچه PT فعال هستم آمارشو دارم خواستم به دوستان بگم حواسشون رو به دلال بازها بدن.

شما عزیز ما هستی نیما خان

اینم قیمتهای ریجن 1.فکر کنم این هم دلال هستن با توجه به حرف اون دوستمون.همیشه هر وقت در مورد چیزی اطلاعات کافی ندارید حرفی نزنید که بعد انگشت نما بشید.

دوست ندارم بن شم ولی اول حرفو تو دهنت مزه کن بعد بگو خوب ؟؟ چون ایشون اون موقع که ۲۵۵۰ هم میداد هیشکی تو تهران این قیمتو نمیداد حالا شاید بگی ۴۰۰ دلار بیشتر نیست درست ولی اینا با اون قیمت ۱۰۰٪ نمیارن چون واقعا نیست تو دوبی اصلا همین امریکاشم همه کنسول ها فروخته شدن تو ebay دسته دوش تا ۷۰۰ ۸۰۰ دلار هم هست قیمت ها هم نیومده پایین همچین .... ببینم به منم میتونی یه استکیره فروشنده بزنی ..

خوب به ما چه ؟ مگه ما مجبورش کردیم کنسول بخره روو دستش بمونه
ebay ? جدی میگی ؟ طرف توو خیابون آیفون شکسته پیدا میکنه جلدشو عوض میکنه میزاره واسه فروش اوضاش اینقدر خرابه که خودشونم در موردش جوک میسازند
شما که محل زندگیت زده لندن موندم این اطلاعات عالی رو از ایران چطوری بدست میارید
جالبترین قسمتش اینجاست که وقتی یه بنده خدایی به فروشنده میگه قیمت جهانی فلان بازی کشیده پایین چرا گرون میدی در جواب میگه اینجا ایرانه نه خارج اما الان قیمت شده اون چیزی که توو بازار ها جهانی ملاکه ؟ ebay ؟

اینم قیمتهای ریجن 1.فکر کنم این هم دلال هستن با توجه به حرف اون دوستمون.همیشه هر وقت در مورد چیزی اطلاعات کافی ندارید حرفی نزنید که بعد انگشت نما بشید.

استاد از کی تاحالا ebay شده نماینده فروش سونی؟!!!

اونم دلال هست مثل شما...آقا شما برو هر کاری دوست داری بکن... حرف آخر من به همه دوستان عزیزم اینه که صبر کنید یکم تا قیمتها بیاد پایین.

شما برو به زندگیت برس به فکر من نباش...من حاضرم از همه کاربرای اینجا حرف بشنوم ولی دست بعضی ها رو رو کنم واسه بقیه

من کلا می خوام فروردین بخرم :d هم با قیمت بهتر و....و شاید هک :d

من به اين بحث هاتون كاري ندارم !

اما... :d

اميدوارم به هيچ عنوان كنسول هك نشه :| كه اگر شد قيمت اش رو ناگهان بعضي ها در حد فرستادن موشك تا مريخ مي برن بالا :| دقيقا" هم با همون سرعت موشك :|

نمیدونم دوستان چرا اینقدر بحث میکنن ! منی که میگم برسه به 1600-1700 منتظر میمونم رسید میگیرم ، اون عزیزی هم که در انتظار 1400 هست میتونه صبر کنه هر وقت شد بگیره دیگه این چیزا بحث و ارزش نداره که بخوایم احترام همدیگه رو جلوی کل اعضا لگدمال کنیم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or