چی بگم والا!!
ببین عزیز من منکه برام فرقی نمیکنه قیمت کنسول چقدر کاهش پیدا کنه اصلا بشه 1.000!!ولی خوب دوستانی که میان میگن قیمت کنسول تا 2 ماه دیگه میشه زیر 2.000 خوب این امر کمی غیر منطقی هستش.من خودم وقتی که داشتم کنسول رو میخریدم از فروشنده پرسیدم نهایتا تا چقدر میادش پایین اونم برگشت گفت تا 2.000.
ببین الان من این حرف رو برنم دوستان شاکی میشن.در حال حاضر PS3 Slim 320 Giga Copy قیمتش 1.600 هستش توی توپخونه بعد دوستان چطوری توقع دارن قیمت PS4 با PS3 یکی بشه!!اصلا ربطی هم به کپی یا اورج بودن نداره.
عزیز من به شما تضمین میدم اواخر آذر یا اوایل دی کنسول رو میتونید با 1600 یا نهایتا 1700 بخرید ، رو هوا هم حرف نمیزنم دو هفته تحقیق کردم و از وارد کننده ها و فروشنده های اینور مرز و اونور مرز سوال کردم ، همین الانشم زیر 1600 قرار هست بعد لانچ امارات برام بیارن یعنی اواخر آذر مگر اینکه درهم گرون شه که بعید میدونم ، کاری به مغازه دارای توپخونه نداریم چون کنسول تو کل دنیا به قیمت واقعیش برسه ، توپخونه نمیرسه ، هزینه حمل و نقل هم 50 تا 100 تومن میشه نه 600 تومن
دوستان تاپیک بحث روی قیمت هست خواهشا مباحث دیگه رو تو تاپیک نیارید

توی این گرونی هی بعضیا میگن 2 تومن وفلان. این اجنبی ها اگر دست از سر ما با با تحریم بردارن یه عده مثل اینکه اصلا خوششون نمیاد ملت چیزی با قیمت مناسب گیرشون بیاد. انشاا... قیمتش تا قبل عید یا زودتر متعادل میشه به کوری چشم هر چی دلال بی انصاف هست .