قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چی بگم والا!!:-/

ببین عزیز من منکه برام فرقی نمیکنه قیمت کنسول چقدر کاهش پیدا کنه اصلا بشه 1.000!!ولی خوب دوستانی که میان میگن قیمت کنسول تا 2 ماه دیگه میشه زیر 2.000 خوب این امر کمی غیر منطقی هستش.من خودم وقتی که داشتم کنسول رو میخریدم از فروشنده پرسیدم نهایتا تا چقدر میادش پایین اونم برگشت گفت تا 2.000.
ببین الان من این حرف رو برنم دوستان شاکی میشن.در حال حاضر PS3 Slim 320 Giga Copy قیمتش 1.600 هستش توی توپخونه بعد دوستان چطوری توقع دارن قیمت PS4 با PS3 یکی بشه!!اصلا ربطی هم به کپی یا اورج بودن نداره.

عزیز من به شما تضمین میدم اواخر آذر یا اوایل دی کنسول رو میتونید با 1600 یا نهایتا 1700 بخرید ، رو هوا هم حرف نمیزنم دو هفته تحقیق کردم و از وارد کننده ها و فروشنده های اینور مرز و اونور مرز سوال کردم ، همین الانشم زیر 1600 قرار هست بعد لانچ امارات برام بیارن یعنی اواخر آذر مگر اینکه درهم گرون شه که بعید میدونم ، کاری به مغازه دارای توپخونه نداریم چون کنسول تو کل دنیا به قیمت واقعیش برسه ، توپخونه نمیرسه ، هزینه حمل و نقل هم 50 تا 100 تومن میشه نه 600 تومن

دوستان تاپیک بحث روی قیمت هست خواهشا مباحث دیگه رو تو تاپیک نیارید

برمبنای قیمت ps3 میشه قیمت ps4 رو هم دراورد .

الان کنسول 300 دلاری ( ps3 slim ) داره تو بازار به قیمت 1 میلیون تومن فروش میره .

در این صورت کنسولی که 400 دلار باشه باید به قیمت 1 میلیون و 330 هزار فروش بره .حالا اصلا می گیریم 1,400,000

قیمتی که تو بازار ایران داره این هست و مطمئن باشین خیلی زود به این قیمت میرسه .

همین چند روز پیش کارت R9 290 از AMD با قیمت 400 دلار از امارات وارد کشور شد. با 3 سال گارانتی 1590 تومن فروخته شدن سری اولش و سری بعد هم چند هفته دیگه میاد قیمتش هم یکم متعادل تر میشه. فرق PS4 چیه ؟؟؟ مگه یک قیمت نیستن. چرا باید بدون گارانتی و هیچ گونه پشتیبانی از جنس فروخته شده بیشتر از 1.600 باشه. مگه کسی که کارت گرافیک وارد میکنه هزینه حمل و نقل نمیده . اگر گمرک داشته باشه نمیده یا کارت ها رو مجانی میارن واسه رضایت مشتری ارزون میدن ؟!!!! :|توی این گرونی هی بعضیا میگن 2 تومن وفلان. این اجنبی ها اگر دست از سر ما با با تحریم بردارن یه عده مثل اینکه اصلا خوششون نمیاد ملت چیزی با قیمت مناسب گیرشون بیاد. انشاا... قیمتش تا قبل عید یا زودتر متعادل میشه به کوری چشم هر چی دلال بی انصاف هست .

برای مسافر هیچ گمرکی نداره ! ولی وضعیت گمرکی برای عمده یا پست رو نمیدونم !

Sent from my iPhone 5s

شما هر چیزی رو از کارتن در نیاری گمرکی میخوره.حالا ps4 رو چجوری میتونید بدون گمرک رد کنید!اینجا یه هدفون هم بخوای بیاری اگه از کارتن در نیاری نمیزارن رد کنی.به این راحتی ها هم که فکر میکنید نیست که برید کنسولو بخرید و راحت بیاد رد بشید از جلوی مامورهای تو فرودگاه....

آیا واقعا قاچاقچی ای که کلی ریسک رو به جون میخره مییاد با همون قیمتی بده به دست پخش کننده که براش تموم شده!؟ 80 دست میچرخه این کنسول تا وارد ایران بشه امارات نیست که مستقیم برامون بفرستن:D

در بهترین حالت این کسنول زیر 2400- 500 نمییاد. حتی اگر ریجن 2باشه و از امارات اومده باشه تازه ریحن 2ها گرونترم تموم میشن

اینم در نظر بگیرید که کافیه یه ذره اینجا ارز گرون بشه همین کنسولی که الان 2800 هست میشه 3تومن . بعد دوباره ارزون بشه همون 3تومنی مییاد میشه 2800 سابق

فروشنده ی محترم سلام

آیا واقعا قاچاقچی ای که کلی ریسک رو به جون میخره مییاد با همون قیمتی بده به دست پخش کننده که براش تموم شده!؟ 80 دست میچرخه این کنسول تا وارد ایران بشه امارات نیست که مستقیم برامون بفرستن:D

در بهترین حالت این کسنول زیر 2400- 500 نمییاد. حتی اگر ریجن 2باشه و از امارات اومده باشه تازه ریحن 2ها گرونترم تموم میشن

اینم در نظر بگیرید که کافیه یه ذره اینجا ارز گرون بشه همین کنسولی که الان 2800 هست میشه 3تومن . بعد دوباره ارزون بشه همون 3تومنی مییاد میشه 2800 سابق

همین الان اهواز 2 تومنه این درحالیه که لانچ امارات هنوز نیومده
درثانی یعنی تو میگی این همه سایت که دی 1700 میدن کلاهبردارن دیگه؟

شما احیانا از فروشندگان محترم نیستی?
قاچاقچی کجا بوده باو
اینا همه از مرز رسمی میاد

Sent from my MT25i using Tapatalk

یه حرف میزنم قابل توجه همه دوستان تا عید و انور عید قیمت کنسول ps4 به 1500 نمیرسه.قیمت نهایی این کنسول هم 1700 تا 1800 هستش.بقیه سایتها و پیش بینی ها رو ول کنید.واسه خودتونم حساب کتاب کنید چرا!چون کنسول روی تعداد بالا هم بخری همون نرخ سونی + سود سورس اصلی هستش و بعد سود فروشنده جز.پس شما خودتون هر جای دیگه هم برید این قیمت 1400 و 1500 نیست.اونایی هم که میگن اینه و اونه بفرمایید برید بخرید با این قیمت.البته کرایه رفت و برگشتتون رو حساب کنید + گمرکی.این حرفی که بنده دارم میزنم از روی تجربه 8 ساله هستش و باد هوا نیست.منتظر باشید قیمتها میاد پایین همون نرخ 1700 رو راحت بخرید دیگه با خودتون درگیر نباشید.اون قیمت کارت گرافیک و اون چیزها رو همه با هم مقایسه نکنید.سود سونی روی هر کنسول اینقدر کم هست که تخفیفی نداره واسه تعداد بالا.کارتهای گرافیک هم قیمت یوزرشون با قیمت عمدشون فرق داره ولی قیمت کنسول ps4 همچین چیزی نیست....

من هر قیمتی درمورد ps4 دادم برمبنای قیمت ps3 در بازرا ایران هست .

واسه همین بعد از اون پست من یه چندتا پست مخالف باهام پیدا شد .

مطمئن باشین چند ماه دیگه قیمت ps4 میاد رو 1 میلیون و 400 . صبر کردن = تو دهنی زدن به دلال خدا نشناس

حالا به خیلی ها ثابت شد که خیلی از فروشنده ها دارن بحث های اینجا رو دنبال می کنند:d
فروشنده گرامی شما هم خودتو ناراحت نکن تا 2 ماه دیگه بازار پر از کنسول های نسل بعدی با قیمت 1600-1700 میشه اونوقت هر کی دلش خواست میره میخره (یه نصیحت دوستانه :به جای دلیل اوردن واسه گرون فروشی از سود میلیونی خودت کم کن بجاش مشتری بیشتر داشته باش)

ببینید دوستان هر کاری میکنیم فقط تقصیره خودمونه والله.
اینا که به زور دست مارو نگرفتن که باید کنسول بگیریم . عجله نداریم . 2 ماه دیگه با قیمت واقعی کنسول میگیرم . هیچ ناراحتیی هم نداره.:d

واردات کنسول هم عمده هست طرف میره از یک فروشگاه معتبر مثلا 1000 تا کنسول وارد می کنه و شاید هر کنسول 380 دلار هم براش در نیاد اگر بخواد رسمی وارد کنه شاید روی هر کنسول 20 دلار هم برای باربری و گمرک نیوفته اگرم بخواد از عراق بیاره که 5 دلار هم روی کنسول نمی افته اینها رو چون آشنا داریم تو واردات کالا الکترونیکی می گیم

من موندم چرا این همه بحث های الکی در مورد قیمت گذاری و ... صورت میگیره.
مگه پیاز سیب زمینی داره میخره که روی هر کنسول 20 دلار هزینه باربری و گمرکی هم نمیدن ؟
شما که آشنا داری تو واردات خب نمیدونی هر کالا تعرفه خاصی داره و یه درصد مخصوصی برای هر کالا وجود داره که باید پرداخت بشه ؟ همینجوری کیلویی که نمیگن 20 دلار برای هر کنسول .
اصلا شما میدونی الان هزینه هر کانتینر 20 فوت از همین دبی تا بندر شهید رجایی 2000 دلار هست . تازه به این مبلغ باید هزینه حمل بین المل ، هزینه حق توقف ، هزینه THC کشتیرانی و هزینه 10 درصد حق پرچم ، مالیات و ده مدل دیگه هزینه رو هم اضافه کنید .
دوست عزیز من کارم واردات هست ، پس خواهشا از این صحبت ها و اطلاعاتی که به شدت اشتباه هست نکنید و دیگران را هم گمراه نکنید .
مطمئن باش اگه این کنسول بخاد قانونی وارد بشه شاید نزدیک به 100 دلار روی هر کنسول هزینه های دیگه بخوره . ولی غیر قانونی از مبادی مرزی مختلف یک دلار هم روش اضافه نمیشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or