قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تا دو هفته آینده قیمت به 1600 همــ خواهد رسید!! آماده برای پرتاب!! :d

تا دو هفته آینده قیمت به 1600 همــ خواهد رسید!! آماده برای پرتاب!! :d

به خدا من نه فروشنده ام نه طرفدارشون

فقط میخوام بدونم از کجا این قیمت رو میدید؟

از چیزی اطلاع دارید یا اینکه این قیمت بشه به نظره شما خوبه ( نظره شخصیتون هست)

سلام
به امید اینکه این تاپیک قیمت تبدیل به تاپیک آنباکسینگ بچه های سایت از ps4 بشه و دیگه شاهد قیمتهای نجومی و بالاتر از 1.5 نباشیم

به خدا من نه فروشنده ام نه طرفدارشون

فقط میخوام بدونم از کجا این قیمت رو میدید؟

از چیزی اطلاع دارید یا اینکه این قیمت بشه به نظره شما خوبه ( نظره شخصیتون هست)

ایشون داره درست میگه... 399 دلار خود کنسول می شه 1/200/000 (دلار 3 تومن) + 6 درصد عوارض گمرکی + هزینه ی انتقال + سود منصفانه از 1/600/000 تا 1/700/000 نباید فراتر بره...
(تازه اگه مسافرتی آورده شه دیگه نه هزینه ی گمرک داری نه حمل و نقل نه سود.)
-----------
الان دبی 1700 درهم کنسولش رو میفروشه اگه هر دهم رو 800 تومن فرض کنیم (که پایین تره) می شه 1/360/000. اگه یه آشنا واست بیاره حله...

ایشون داره درست میگه... 399 دلار خود کنسول می شه 1/200/000 (دلار 3 تومن) + 6 درصد عوارض گمرکی + هزینه ی انتقال + سود منصفانه از 1/600/000 تا 1/700/000 نباید فراتر بره...
(تازه اگه مسافرتی آورده شه دیگه نه هزینه ی گمرک داری نه حمل و نقل نه سود.)
-----------
الان دبی 1700 درهم کنسولش رو میفروشه اگه هر دهم رو 800 تومن فرض کنیم (که پایین تره) می شه 1/360/000. اگه یه آشنا واست بیاره حله...
دقیقا درسته منم همین دیشب پرسیدم همین قیمت حدودا دبی حتی بازار آزاد 1850 درهم نمایندگی 1700 بازم از فروشنده های ایرانی با انصاف ترن فقط مشکل اینه باید صبر کنید عرضه بشه که اونم چند روز دیگه بیشتر نمونده !

فقط قیمت بازیا کسی دقیق دبی میدونه چند درهم تقریبا در میاد؟!

بازیا بین 220 تا 250 هستند....یه 30-40 گرونتر از بازیهای PS3 با توجه به انصاف کسی که ازش خریداری میشه بازیها. ارزونترین جایی که من دیدم بازیهارو 238 میداد. بقیه اکثرا این دور و بر اون چند تا دونه بازی که دارن رو 250-260 گذاشتن.(من این دو سه روز آینده فکر کنم از ناخن خوردن به خوردن انگشت هام میرسم، آدم هرچی نزدیکتر میشه صبرش کمتر میشه، در نتیجه زمان دیرتر میگذره....FAEN!)

آخرین ویرایش:
قیمت 1600!!! دوستانی که خریداری کردن زیاد ناراحت نباشید همش 1 ملیون ضرر کردید! هنوز جا داره :))

سلام بچه ها
من خبر دقیق از چندتا از فروشنده های قدیمی توبخونه دارم
دیشب تا 11 - 12 شب با هم حرف میزدیم چون من از قدیم باهاشون اشنا هستم و بازیهای ps3 و xbox360 براشون رایت میکردم
خیلی جالب بود میگفتن ما خودمون موندیم که چرا میان میخرن خندش گرفته بود میگفت خوب وقتی طرف خودش دوست داره پول بده بخره من نفروشم؟
اتفاقا اسم فروم هم اوردم گفتم بابا اینها رفتن 2 و 3000000 پول دادن میگه خوب کاریش نمیشه کرد دوست دارن اولین باشن جو گیر میشن
میگه طرف از صبح میاد وای میسته که به محض اینکه Need For Speed : Rival میرسه سریع بخره بره بازی کنه خوب ما هم میفروشیم دیگه وگرنه 1 هفته صبر کنن دستگاه 100% میاد پایین 1500 تا 1700 میشه چون سفارش عمده از دبی میاد و اینهای که هست پیش خرید از امریکاست و محدوده

خلاصه از ما گفتن بود دوستانی که من رو میشناسن خوب میدونن من چی میگم و از کجا خبر دارم بالاخره 5 سال با بازار کار کردن و شناخت عزیزان این اجازه رو میده که راحت باهاشون گپ بزنیم بماند که من رفت و امد خانوادگی هم با بعضی از این عزیزان دارم

و من الله توفیق

سلام بچه ها
من خبر دقیق از چندتا از فروشنده های قدیمی توبخونه دارم
دیشب تا 11 - 12 شب با هم حرف میزدیم چون من از قدیم باهاشون اشنا هستم و بازیهای ps3 و xbox360 براشون رایت میکردم
خیلی جالب بود میگفتن ما خودمون موندیم که چرا میان میخرن خندش گرفته بود میگفت خوب وقتی طرف خودش دوست داره پول بده بخره من نفروشم؟
اتفاقا اسم فروم هم اوردم گفتم بابا اینها رفتن 2 و 3000000 پول دادن میگه خوب کاریش نمیشه کرد دوست دارن اولین باشن جو گیر میشن
میگه طرف از صبح میاد وای میسته که به محض اینکه Need For Speed : Rival میرسه سریع بخره بره بازی کنه خوب ما هم میفروشیم دیگه وگرنه 1 هفته صبر کنن دستگاه 100% میاد پایین 1500 تا 1700 میشه چون سفارش عمده از دبی میاد و اینهای که هست پیش خرید از امریکاست و محدوده

خلاصه از ما گفتن بود دوستانی که من رو میشناسن خوب میدونن من چی میگم و از کجا خبر دارم بالاخره 5 سال با بازار کار کردن و شناخت عزیزان این اجازه رو میده که راحت باهاشون گپ بزنیم بماند که من رفت و امد خانوادگی هم با بعضی از این عزیزان دارم

و من الله توفیق
به این عزیزان سلام برسون و بهشون بگو واقعا آخرشید

به این عزیزان سلام برسون و بهشون بگو واقعا آخرشید
خو فروشنده که نمیتونه شمارو بزنه بگه 3 تومن نخر! اونم به فکر سودشه! اون کسی که 2 برابر قیمت واقعی رو میده ککشم نمیگزه مشکل داره

قریبا کی بخریم که قیمت کنسول و بازیهاش خوب باشه و بازیهاش هم فراوون باشه؟

قریبا کی بخریم که قیمت کنسول و بازیهاش خوب باشه و بازیهاش هم فراوون باشه؟
حدودا وسطای دی قیمتا منطقی میشه! یعنی گرونفروش بازار میده 2 تومن! بقیه هم بین 1600 تا 1800!
البته به نظر من بازیها به این زودی ارزون نمیشه!
در ضمن نمیفهمم عجلتون برای چیه؟؟! خرابیای کنسول که خیلی زیاده! بازی که براش کمه!
امروز هم مشکل جدیدی خوندم! اونم اینکه باطری دسته شدیدا ضعیفه و کلا 8 ساعت دووم میاره! به نظرم صبر کنید این مشکلات درست شه بعد به فکر خرید بیوفتید!

آخرین ویرایش:
ای خدا فروشندهای اماراتی:| از ما ایرانی ها منصف ترن. . .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or