تا دو هفته آینده قیمت به 1600 همــ خواهد رسید!! آماده برای پرتاب!! :d
به خدا من نه فروشنده ام نه طرفدارشون
فقط میخوام بدونم از کجا این قیمت رو میدید؟
از چیزی اطلاع دارید یا اینکه این قیمت بشه به نظره شما خوبه ( نظره شخصیتون هست)
دقیقا درسته منم همین دیشب پرسیدم همین قیمت حدودا دبی حتی بازار آزاد 1850 درهم نمایندگی 1700 بازم از فروشنده های ایرانی با انصاف ترن فقط مشکل اینه باید صبر کنید عرضه بشه که اونم چند روز دیگه بیشتر نمونده !ایشون داره درست میگه... 399 دلار خود کنسول می شه 1/200/000 (دلار 3 تومن) + 6 درصد عوارض گمرکی + هزینه ی انتقال + سود منصفانه از 1/600/000 تا 1/700/000 نباید فراتر بره...
(تازه اگه مسافرتی آورده شه دیگه نه هزینه ی گمرک داری نه حمل و نقل نه سود.)
-----------
الان دبی 1700 درهم کنسولش رو میفروشه اگه هر دهم رو 800 تومن فرض کنیم (که پایین تره) می شه 1/360/000. اگه یه آشنا واست بیاره حله...
به این عزیزان سلام برسون و بهشون بگو واقعا آخرشیدسلام بچه ها
من خبر دقیق از چندتا از فروشنده های قدیمی توبخونه دارم
دیشب تا 11 - 12 شب با هم حرف میزدیم چون من از قدیم باهاشون اشنا هستم و بازیهای ps3 و xbox360 براشون رایت میکردم
خیلی جالب بود میگفتن ما خودمون موندیم که چرا میان میخرن خندش گرفته بود میگفت خوب وقتی طرف خودش دوست داره پول بده بخره من نفروشم؟
اتفاقا اسم فروم هم اوردم گفتم بابا اینها رفتن 2 و 3000000 پول دادن میگه خوب کاریش نمیشه کرد دوست دارن اولین باشن جو گیر میشن
میگه طرف از صبح میاد وای میسته که به محض اینکه Need For Speed : Rival میرسه سریع بخره بره بازی کنه خوب ما هم میفروشیم دیگه وگرنه 1 هفته صبر کنن دستگاه 100% میاد پایین 1500 تا 1700 میشه چون سفارش عمده از دبی میاد و اینهای که هست پیش خرید از امریکاست و محدوده
خلاصه از ما گفتن بود دوستانی که من رو میشناسن خوب میدونن من چی میگم و از کجا خبر دارم بالاخره 5 سال با بازار کار کردن و شناخت عزیزان این اجازه رو میده که راحت باهاشون گپ بزنیم بماند که من رفت و امد خانوادگی هم با بعضی از این عزیزان دارم
و من الله توفیق
خو فروشنده که نمیتونه شمارو بزنه بگه 3 تومن نخر! اونم به فکر سودشه! اون کسی که 2 برابر قیمت واقعی رو میده ککشم نمیگزه مشکل دارهبه این عزیزان سلام برسون و بهشون بگو واقعا آخرشید
حدودا وسطای دی قیمتا منطقی میشه! یعنی گرونفروش بازار میده 2 تومن! بقیه هم بین 1600 تا 1800!قریبا کی بخریم که قیمت کنسول و بازیهاش خوب باشه و بازیهاش هم فراوون باشه؟