قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سلام کنسول من مشکل داشت
330 گیک به جای 660 گیگ
نسخه دیجیتال
کنسول آکبند نبود کلا وضعیت خوبی نداشت
فکر کنم رو بردش تو دبی تست انجام میدادن یا چیزه دیگه
طرف که به من فروخت گفت ضربه خورده تعمیرش کردن
من به رامین گفتم بنده خدا راست میگه
خیلی عجیبه!
یه عکس بزار ازش اگه میتونی

• Like
Reactions: samadi741
سلام کنسول من مشکل داشت
330 گیک به جای 660 گیگ
نسخه دیجیتال
کنسول آکبند نبود کلا وضعیت خوبی نداشت
فکر کنم رو بردش تو دبی تست انجام میدادن یا چیزه دیگه
طرف که به من فروخت گفت ضربه خورده تعمیرش کردن
من به رامین گفتم بنده خدا راست میگه
داداش با این شرایط انتظار دیگه ایی داشتی؟ :D خودت داری میگی کنسول ضربه خورده تعمیری خریدی دیگه نمیشه مشکل شمارو به همه نسبت داد و گفت کنسول های زیادی مشکل دارن
هیچ جای اینترنت گزارشی از مشکل مشابه شما پیدا نکردم
در مورد کنسول های لانچ در حال حاضر مشکل سخت افزاری خاصی گزارش نشده یک سری مشکلات نرم افزار بود که خیلی هاشونم حل شده

و بازم تکرار! می کنم کاهش قیمتی که داریم میبینیم اینروزا بخاطر دلار نیست بخاطر زیاد شدن کنسول و فروشنده هاس در امارات
کاهش قیمت بخاطر دلار رو زمانی میبینیم که دلار مدت زیادی ثابت بمونه

سلام
در جواب ادعای یکی از کاربرها در خصوص مشکل دار بودن بعضی کنسولها و دلیل ارزونیشون طبق نقل قول زیر :
کنسول مشکل دار هم بازار زیاد شده بجای 667 گیگ 300 گیگ فضا داره و هیچ گارش هم نمیشه کرد. یکی از بچه های همین فروم این مورد رو گزارش کرده بود.

امروز پیام زیر رو بهم دادن :
سلام آقا پرهام
کنسول من نسخه دیجیتال بود
زمانی که خریدم حافظش به جای 650 گیگ 330 گیگابایت بود
قبل اینکه بخرم بهم طرف گفت که ضربه خورده منم ازش ارزون تر خریدم آشنامم بود طرف
این سیم برقشم بعد مدتی اتصالی میکرد
من عوضش کردم ولی سیمای بازار کیفیت بدی دارن این سری دو پینش براش گشاد بود ازش در میومد
دلیل خرابیش نمیدونم از کارخونه بود یا ضربه ولی کنسول آکبند نبود
منم به خاطر ارزونیش خریدم و برای اینکه آشنام بود بعد اینکه سیمش عوض کردم دیدم دوباره اذیت میکنه دادم خودش برام فروخت
دستشم نگر داشتم برای استندارد ادیشنی که قرار دستم برسه

این آقا رامین راست میگه من بهش گفتم
raminxxx

ممنون

شرایطی که این دوستمون گفته رو مقایسه کنید با چیزی که اون کاربر متخلف گفته .
مقایسه و قضاوت با خودتون
این پست رو هم به هیچ عنوان نقل قول نکنین و درباره اون کاربر هم چیزی نگین چون دسترسیش به تاپیک محدود شده و نمیتونه جواب بده .

آخرین ویرایش:
هر کارتن ۱۰ تا کنسول جمعا ۴تا کارتنی ۵۰۰ هزار تومن، خداییش وقتی از چیزی اطلاع ندارین فقط کافیه چیزی نگین ، الکیم شگفت زده نشین پلی قاچاق هست با لنج میاد بعدم قاچاقی از بندر بار ماشین سنگینا میشه اکثرا هرجای ایران تحویل میدن، بیخود حرف گمرک نزنین و بازار داغی نکنین، اگه آدم چیزی نمیدونه بهتره حرف نزنه مگر اینکه یا خودش فروشنده باشه یا چیز دیگه ای، تمام.
???
دوست عزیز من پدرم نزدیک به چهل ساله که لنج داره خدابیامرز پدربزرگمم لنج داشت احتمالا پدر پدربزرگمم هم لنج داشته! :Dخودمم ۵-۶ ساله که تو کار کمک پدرم میکنم و اهل جایی هستم که مردمش فقط از دریا و لنج و گمرک دارن نون میخورن پس تو رو خدا این داستانا رو دیگه به من نگو...
اگه هم فکر میکنی لاف میزنم واسه اثبات حرفم هر چند نفرو که خواستی میتونم تو همین تاپیک تگ کنم!
بعدشم...من اصن حرفی از گمرکی و اینا زدم مگه؟!
الان همزن برقی کرایش از دبی تا شیراز کارتنی زیر ۳۰۰تومن نمیوفته بعد ۴۰تا کنسول ۲میلیون؟!?
منم فروشنده نیستم میتونی بری پستای قبلیم تو همین تاپیک رو در بیاری که دارم میگم صبر کنید تا قیمتش برسه به حول و هوش سریز ایکس...
اگه از چیزی اطلاع دقیق ندارید بقیه رو گمراه نکنید اگه هم کسی نظرش مخالف شما بود دلیل بر فروشنده و دلال و...بودنش نیست!

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: IMANOKA
???
دوست عزیز من پدرم نزدیک به چهل ساله که لنج داره خدابیامرز پدربزرگمم لنج داشت احتمالا پدر پدربزرگمم هم لنج داشته! :Dخودمم ۵-۶ ساله که تو کار کمک پدرم میکنم و اهل جایی هستم که مردمش فقط از دریا و لنج و گمرک دارن نون میخورن پس تو رو خدا این داستانا رو دیگه به من نگو...
اگه هم فکر میکنی لاف میزنم واسه اثبات حرفم هر چند نفرو که خواستی میتونم تو همین تاپیک تگ کنم!
الان همزن برقی کرایش از دبی تا شیراز کارتنی زیر ۳۰۰تومن نمیوفته بعد ۴۰تا کنسول ۲میلیون؟!?
منم فروشنده نیستم میتونی بری پستای قبلیم تو همین تاپیک رو در بیاری که دارم میگم صبر کنید تا قیمتش برسه به حول و هوش سریز ایکس...
اگه از چیزی اطلاع دقیق ندارید بقیه رو گمراه نکنید اگه هم کسی نظرش مخالف شما بود دلیل بر فروشنده و دلال و...بودنش نیست!
شاید خدمات ارزانتر از شما هم باشه خبر نداری، اصلا بماند بحثی نیست آقا الان یکی ۱۰تا پلی ۵ بزاره رو کولش بجا یخچال از مرز عراق رد کنه چقد میگیره؟؟؟ جسارت به کولبران زحمتکش و بزرگ نشه ببخشید.

???
من از این تاپیک به این نتیجه رسیدم که اصلا اینجا چه راست چه دروغ فقط باید نظری رو بگی که ضد دلالی و ضد فروشنده و این چیزا باشه تا هم پستت زیاد لایک بخوره هم اینکه نظرت رو تایید کنن
حالا شما تا شب بیا بگو ماست سفیده فرقی نمیکنه
غیر از نظری که [ اصلا نخرین کنسول ارزون میشه ] [ دلار یه ماه دیگه میاد زیر 10 هزار تومن شاید هم سه هزار تومن ] [ ps5 اصلا هیچ مشکلی نداره ] [ دو ماه دیگه ps5 قیمتش از ps4 اسلیم هم پایینتر میاد ] غیر اینا کسی نظری بگه بهش برچسب فروشنگی یا دلالی میچسبونن
بهتره نظرات دیگه ای ننویسین و خودتونو خسته نکنین
والسلام

• Smile
من از این تاپیک به این نتیجه رسیدم که اصلا اینجا چه راست چه دروغ فقط باید نظری رو بگی که ضد دلالی و ضد فروشنده و این چیزا باشه تا هم پستت زیاد لایک بخوره هم اینکه نظرت رو تایید کنن
غیر از نظری که [ اصلا نخرین کنسول ارزون میشه ] [ دلار یه ماه دیگه میاد زیر 10 هزار تومن شاید هم سه هزار تومن ] [ ps5 اصلا هیچ مشکلی نداره ] [ دو ماه دیگه ps5 قیمتش از ps4 اسلیم هم پایینتر میاد ] غیر اینا کسی نظری بگه بهش برچسب فروشنگی یا دلالی میچسبونن
والسلام
سلام دوست من.
وقتی کنسول 500 دلاری رو دارن با قیمت 1000 میفروشن و مسلما و قطعا با عرضه بیشتر از سمت سونی به قیمت 500 دلار قیمت دلاریش و یا درهم یش در جهان متعادل میشه و همه میتونن با همون 500 دلار از مغازه تهیه اش کنن به نظر شما کسی که بگه کنسول قراره گرون تر بشه(بدون توضیح هیچ دلیلی) چه برچسب دیگه ای خودش برای خودش میزنه بغیر از اینکه یا فروشنده ست و یا از هر طریقی براش منفعت داره.
در مورد دلار خوب ولی قضیه فرق میکنه و پیشبینی نمیشه. ولی بازم همین هم بر میگرده به جو بازار که کمی روند نزولی داشته و بر همین مبنا میشه یه حدودی ازش پیشبینی کرد و کلا فاندای بازار رو به روند نزولی هست.( از اون طرف اون میگه ما به بر جام بر میگردیم از اینور هم صحبتش هست. کاری به واقعیتش ندارم ولی روی بازار دلار تاثیر خودشو میذاره)
در مورد قیمت هم دوستمون زحمت کشیدن و قیمت ها ی مشابه نسل قبل و افتش رو همراه با تاریخ گذاشتن.
در مورد مشکل داشتن هم بالاخره اینهمه سایت خبر گذاری هست که در روز های عرضه اولیه کوچک ترین مشکلی رو گزارش کردن و تا به حال هیچ کس نشنیده بود که فلان قطعه این مشکل به این بزرگی رو داشته باشه. استثنا هست ولی نمیشه ربطش داد به مشکلات عمده.
در کل این قضیه راست و دروغ نداره و بالاخره بازار داره فقط به یه سمت حرکت میکنه. تولید داره بیشتر میشه و عرضه هم بیشتر. کسی نمیتونه منکر این قضیه بشه.

آخرین ویرایش:
والسلام
مشکل نظر مخالف داشتن نیست
مثلا من گفتم قیمت کنسول داره کم میشه مدرکمم ميانگين قیمت سایتهای داخلی و امارات هست که همه میتونن ببینن
یک دوست دیگه ایی میاد میگه کنسول ضربه خورده تعمیری خریده مشکل داشته بعد یک نفر دیگه بر اساس همین میاد میگه گزارش های زیادی از خرابی کنسول هست که وقتی سرچ میکنیم میبینیم هیچ خبری نیست
خوب شما انتظار داری مدیریت چنین پستی رو پاک نکنه؟ شما حرفی که میزنی معقول و مستند باشه بعیده کسی شاکی بشه یا پاک کنه

قیمت ها فعلا هیچ تغییری نکرده (نسبت به ۲ روز پیش) ، خدا کنه رو این قیمت ثابت نمونه و همینطوری بیاد پایین
نسخه دیسک خور سایت بسیار معتبر:‌ ۲۳۵۰۰، قیمت با گارانتی شرکتی: ۲۴۷۰۰
نسخه دیجیتال سایت بسیار معتبر: ۲۲۰۰۰ (تو برخی از سایت ها حتی میشه ۲۱۵۰۰ هم پیدا کرد)، قیمت با گارانتی شرکتی: ۲۲۳۰۰
طبق معمول خواهش می کنم تا جایی که میتونید فعلا خرید نکنید که این ها مجبور بشن قیمت رو بیارن پایین

• Smile
???
قطعاً به این شکلی که میگید نیست . هزینه ها زیاد شده و ارزون نیست ولی اینجوریا هم نیست .
محل سکونت من خوزستانه ، نرخ جدید و به روز ندارم ولی کارتونی 300 تومن برای همزمن ( نمیدونم اندازه و وزن هر کارتن چقدر بوده ) رقم خیلی منطقی ای نیست .
برای نمونه تقریباً 3 ماه پیش یخچال ساید 30 فوت رو شوتی از بوشهر برای من آورده 1 میلیون تومان اگر درست یادم باشه . تازه میگفت اگر بار دیگه ای هم در کنارش بزنم کمتر میگیرم که من عجله داشتم و گفتم صبر نکنه .
یه تجربه شخصی دیگه هم از خرید اسباب بازی از چین و هزینه حمل قانونیش بگم که مال کمی بیشتر از 1 سال پیشه . با این توجیه که بارت هرچقدر از کانتینر رو پر کنه ما کرایه یک کانتینر کامل رو میگیریم بار از چین و تحویل بعد از ترخیص از گمرک بندرعباس برای تقریباً 300 کیلو شد 400 و خورده ای دلار . هزینه حمل از بندرعباس هم که قانونی و طبق بارنامه رسمی بود و الان یادم نیست چقدر بود اما چیز زیادی نبود .
حالا باری که با لنج از دبی میاد هزینه حمل خیلی کمتری باید بدی و اگر نیاز باشه پرس و جو میکنم و هزینه دقیق و به روز رو درمیارم اما این نسبت دادن اختلاف قیمت 2 برابری نسبت به دلار به هزینه حمل واقعاً چیز مسخره ایه تا جایی که من اطلاع دارم .

قطعاً به این شکلی که میگید نیست . هزینه ها زیاد شده و ارزون نیست ولی اینجوریا هم نیست .
محل سکونت من خوزستانه ، نرخ جدید و به روز ندارم ولی کارتونی 300 تومن برای همزمن ( نمیدونم اندازه و وزن هر کارتن چقدر بوده ) رقم خیلی منطقی ای نیست .
برای نمونه تقریباً 3 ماه پیش یخچال ساید 30 فوت رو شوتی از بوشهر برای من آورده 1 میلیون تومان اگر درست یادم باشه . تازه میگفت اگر بار دیگه ای هم در کنارش بزنم کمتر میگیرم که من عجله داشتم و گفتم صبر نکنه .
یه تجربه شخصی دیگه هم از خرید اسباب بازی از چین و هزینه حمل قانونیش بگم که مال کمی بیشتر از 1 سال پیشه . با این توجیه که بارت هرچقدر از کانتینر رو پر کنه ما کرایه یک کانتینر کامل رو میگیریم بار از چین و تحویل بعد از ترخیص از گمرک بندرعباس برای تقریباً 300 کیلو شد 400 و خورده ای دلار . هزینه حمل از بندرعباس هم که قانونی و طبق بارنامه رسمی بود و الان یادم نیست چقدر بود اما چیز زیادی نبود .
حالا باری که با لنج از دبی میاد هزینه حمل خیلی کمتری باید بدی و اگر نیاز باشه پرس و جو میکنم و هزینه دقیق و به روز رو درمیارم اما این نسبت دادن اختلاف قیمت 2 برابری نسبت به دلار به هزینه حمل واقعاً چیز مسخره ایه تا جایی که من اطلاع دارم .
سلام
خب حالا که بحثشو باز کردی بذار کامل توضیح بدم
کرایه هر کانتینر قبل از عید حدودا ۴۰ میلیون بود
بعد از عید یه قانون‌گذاشتن که هر لنج در سال فقط یه سفر میتونه بره که نتیجش شد کرایه هر کانتینر حدودا ۳۰۰میلیون!!!!!
بعدش اومدن گفتن اشکال نداره سفر برید ولی هر لنج یه تعداد محدود بار میتونه رو اسکله خالی کنه که باز یکم کرایه ها اومد پایین تر و کم کم رسید به کانتینری ۱۵۰میلیون و همینطور هر روز یه داستان جدید...الان میشه گفت نرخ کرایه هفته ای داره بالا پایین میشه به لطف حضرات!
الان کرایه ها به صورت کانتینری یا ماشینی(به این صورت که بارو تو اسکله خالی میکنن و هر نیسان تا زیر تاج حساب میشه)
این قیمت کارتنی ۳۰۰هم که من گفتم یه چیز حدودی بود از هر مثلا همزنی که رو فروشنده در میاد!
الان شما همون روش حساب کردن کرایه به صورت ماشینی که بهت گفتم رو در نظر بگیر...کرایه هر نیسانی که رو اسکله پر میشه حدود ۲۰میلیون در میاد!
حالا بنظرت مثلا چنتا ps5 با اون هیبت تو هر نیسان جا میشه؟!
این فقط کرایه از دبی تا بندره. از بندر تا شهر مقصد هم یه کرایه دیگه میاد روش...
این چیزی که من میگم خیلی تازس. از بعد عید اینجوری شده شاید شما اطلاع دقیقی نداشته باشید فعلا

این نسبت دادن اختلاف قیمت 2 برابری نسبت به دلار به هزینه حمل واقعاً چیز مسخره ایه تا جایی که من اطلاع دارم .
بنده دقیقا کجای حرفام گفتم قیمت دو برابری کنسول بخاطر هزینه حمل و نقله؟!
فقط بحث سر هزینه کرایه بود در جواب اون دوستمون. وگرنه خودم بارها همینجا گفتم قیمت بالای ps5 بخاطر کمبود موجودیه و کرایه در مقابل هزینه خود کنسول یه چیز جزعیه ولی خب اونقدری هم که بعضیا فکر میکنن کم نیست...

آخرین ویرایش:
  • Smile
سالی یک سفر نیست، سالی دو نوبت هست که هیچکس رعایت نمیکنه و چند نوبت قاچاقی میرن جنس میارن
از اون طرف خرید عمده هر جنسی کمتر از قیمت تک فروشیه در نتیجه شما کل هزینه حمل از انبار دبی تا درب مغازه رو برابر با کمتر بودن قیمت خریدِ تعداد درنظر بگیر به همین راحتی دیگه نیازی به این حساب و کتابها هم نداره

----

استاندارد فروشگاه حضوری 23.200
انگار حرف حسن بدجوری فروشنده ها رو ترسونده

سالی یک سفر نیست، سالی دو نوبت هست که هیچکس رعایت نمیکنه و چند نوبت قاچاقی میرن جنس میارن
از اون طرف خرید عمده هر جنسی کمتر از قیمت تک فروشیه در نتیجه شما کل هزینه حمل از انبار دبی تا درب مغازه رو برابر با کمتر بودن قیمت خریدِ تعداد درنظر بگیر به همین راحتی دیگه نیازی به این حساب و کتابها هم نداره

----

استاندارد فروشگاه حضوری 23.200
انگار حرف حسن بدجوری فروشنده ها رو ترسونده
حالا هر بندری? مگه مهمه؟!?
منظورم کلی بود
شما بخون بنادر اصن :D
بهرحال بازار گرمی نکنید
دوستان عزیز قیمتها بطور جدی ریزشی هست و توصیه من چند وقتی صبوری بفرمایید
به امید خدا بزودی قیمتها متعادل و باور نکردنی خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بنظرم بحث حمل و نقل و سود فروشنده و حتی قیمت دلار و ... همه بی مورد هست . یک معادله ساده هست
کنسول 400 دلاری ps4 pro الان 12 میلیونه پس کنسول 500 دلاری ps5 میشه ته تهش 15 میلیون
پس هرچی از این مبلغ بیشتر بدن و شما بخرید متضرر میشید.پس یکم صبر کنید تا به قیمت 15 تومن یا کمتر برسه ( اگر تازه دلار ارزون تر نشه که قطعا میشه )
حتی من پیش بینی میکنم کسانی که بتونن شش ماه صبر کنن با توجه به کاهش قیمت دلار و زیاد شدن کنسول و فروشنده و کم شدن خریدار بتونن کنسول رو به قیمت فعلی ps4 pro هم بخرن
فقط سعی کنید با این وسوسه ای که می خواد بیشتر از 10 میلیون پولتون رو دور بریزید مبارزه کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or