قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
4 ساعت رانندگی کن بیا شیراز، چندتا فروشگاه همین الان موجود دارن 23 تومن
خواستی pm بده آدرسشون رو بدم
تا رسیدن قیمت به زیر 15 تومن خرید کنسول به ای نحو کان فی الحکم محاربه با خدا می باشد و آن را حرام اعلام میکنم

کسایی که اینجا جو میدن گرون میشه وفلان نود درصدشون یا فروشنده ان یا دستی تو فروش دارن
خودم کارم سیسکوئه محدوده کارمم میدون ولی عصره تو مملکت ما همه چی دلالیه دلالم مبنای قیمت گذاشتنش عرضه و تقاضاست
الان x24tsl قیمت دلاریش 400 دلاره بعضی جاها هم 350 ولی تو بازار سیسکو ایران زیر 25 تومن پیدا نمیکنی چون به شدت کم شده
این مورد و مثال زدم چون از لحاظ قیمت شبیه کنسوله یکم صبر کنید با قیمت معقول بخرید الکی پولتونو تو جیب یه مشت ادم مفت خور نریزید
طرف 29 تومن پول کنسول داده با خوشحالی هم عکس خود کنسولو هم رسید کارت کشیدنشو گذاشته استوری بنده خدا پول دو تا کنسولو دادی یکی گرفتی:huh:

فروشگاه حضوری (فروش اینترنتی هم دارد)
۲۲۸۹۰ برای مدل دیسک
همینطوری تو استوری هاشون تو اینستا دارن زیر قیمت هم قیمت میدن
تا حالا ندیده بودم تو یک روز دو سه بار کاهش قیمت بدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zack fair
یکی از فروشنده های قدیمی و خوش نام میگفت طی یک هفته آینده یه بار بزرگ تو بازار پخش میشه، دلیل اینکه این چند روز اکثر فروشنده ها آتیش زدن به مالشون و لحظه ای قیمت رو کم میکنن همینه چون میخوان جنسهای قبلی رو که با قیمت بالا خریدن رد کنن بره

امروز نسخه استاندارد 26 تومن بود البته تخفیف هم میدن برخلاف هفته قبل که تا میگفتی تخفیف جواب میدادن همینه که هست :D
بنظر میاد حرف این بنده خدا درست بود، در عرض 9 روز از 26 رسید به 22.5

قیمت نمی دم برای آینده چون از فردام بی اطلاعم! اومدم بهتون بگم این صحبتایی که اینجا می شه ما نخریم بقیه می خرن چرته! نه اینکه کاربرا دروغ بگن! این دروغیه که دارن فروشنده ها به خوردشون می دن، با یک حساب سرانگشتی! متوجه می شید تقاضا برای کنسول زیاده ولی تعداد PS5 فعلا کمه تو بازار، ولی همین تعداد کم هم موجوده تو فروشگاه ها، نتیجه اینکه در صد خریدار کنسول بسیار پایینه، این دوستانی هم که می گن طرف عکس میذاره توی تل از کسی که کنسول رو خریداری کرده،نمی گم همشون، ولی بیشترش فیکه و شیوه تبلیغ و ترغیب مشتری برای خرید کنسوله، شما هنوز با فروشنده های توپخونه آشنا نشدید! در درجه بعد دلار چندین هفتست ثابته و افتوخیزش 500 تا 1000 تومن شایدم کمتر بوده، ولی با همین تعداد کنسول که از واردات جدید هم خبری نبوده چنین افتی داشته، نتیجه اینکه دلیل وا دادن فروشنده ها این نیست که ملت صبر کردن تا ارزون بشه بخرن یا دارن قیمتو پایین می دن بیشتر بفروشن و از آینده دلار می ترسن! ارزونی باعث نمیشه طرف حتی 15 چوق پای کنسول پول بده، خیلیا گیم رو گذاشتن کنار حتی توی جامعه مجازی ای مثل بازیسنتر کاملا مشهوده، بازار ایران هم قربونش برم چکوچک بازیه و همه بدهکار! این کنسولو باید پول کنه یا نه؟ مجبورن بگن چون آخر هفتست استثنا قائل شدیم این قیمت می دیم، خودش نشون می ده که بازار فروش کنسول ها افت شدیدی کرده نسبت به نسل قبل و با سرازیر شدن کنسول PS5 به ایران برای نقد کردن کنسول قیمت های خیلی بهتر از چیزی که انتظار دارید هم در نظر می گیرن، یادتون باشه این فروشندست که به شما احتیاج داره، پس لطفا نگران جنس و تعداد باقیموندش نباشید! به فکر خودتون باشید.

عجیبه
دقیقا 12 روزه که تو آمریکا دنبال PS5 هستم. نه والمارت داره نه آمازون نه گیم استاپ. همشون هم میگن نمیدونم کی میاد. باید آنلاین رفرش کنین رندوم موجود میشه و نیم ساعته هم تموم میشه.
پس واسه کی لانچ کرده سونی؟؟ این چه وضعیتیه؟؟ جایی نیست خبر بده که مثلا اینا restock کردن؟؟

• Smile
Reactions: IMANOKA
عجیبه
دقیقا 12 روزه که تو آمریکا دنبال PS5 هستم. نه والمارت داره نه آمازون نه گیم استاپ. همشون هم میگن نمیدونم کی میاد. باید آنلاین رفرش کنین رندوم موجود میشه و نیم ساعته هم تموم میشه.
پس واسه کی لانچ کرده سونی؟؟ این چه وضعیتیه؟؟ جایی نیست خبر بده که مثلا اینا restock کردن؟؟
از این سایت زیر می تونی استفاده کنی
Sony PlayStation 5 (PS5) Pre-order & In Stock Tracker - NowInStock.net

ولی کلا ربات ها سریع موجودی رو می خرن باید خیلی خوش شانس باشی

دمت گرم. مقابله ای با ربات ها نمیشه؟؟ اینجوری که نمیشه. کی قراره بریزه تو بازار درست حسابی؟
همش به شانس بستگی داره، خود منم شانسی گیرم اومد، ولی از همون روز 10 نفر دیگه از دوستامم دارن چک می کنن هنوز هیچ کدوم موفق نشدن
سونی تولید رو بالا برده بزودی بازار اشباع میشه از شر این دلالا خلاص میشیم

• Like
Reactions: reza51

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or