قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سلام
کنسول مشکل دار هم بازار زیاد شده بجای 667 گیگ 300 گیگ فضا داره و هیچ گارش هم نمیشه کرد. یکی از بچه های همین فروم این مورد رو گزارش کرده بود.
لطفاً لینکش رو برای من تو پیام خصوصی بفرستید .

آخرین ویرایش:
بهترین و عاقلانه ترین کار الان صبر کردنه تا قیمت معتبرترین سایت ایرانی که الان ۲۴.۵ هست بیاد پایین وگرنه از مغازه دار بخایین بخرین مهلت تست ۲۴ ساعته به شرط تعویض دستگاه قید شده در فاکتورش بگیرید اینم بنظر من یه تومن هم گرونتر بخرین اما از جای مطمئن بخرین کنسول اول عرضه اش هستش و ممکنه خرابیهاش زیاد باشه
خواهشا دوستان هی به همدیگه اجبار نکنین نخرین نخرین هر کی داره بره بخره هر کی هم نداره صبر کنه از فردای امروزمون هیشکی خبر نداره بارها هم گفتم دلار قیمتش ۳۰ تومن هم بشه ربطی به قیمت فعلی و گرون بودن کنسول نداره فقط و فقط مونده سونی تولیدشو زیاد کنه

خیلی ها دارن ولی نخریدن ، با گفتن نخرید مطمئناً آسیبی به گیمرها نمیرسه و فقط دلال ها ممکنه سود کمتری ببرن در نتیجه قیمت کاهشی بشه

اگه دلار ثابت بمونه میشه امید داشت به 13-14؟ (حالا اگه دلار بیاد پایینتر که احتمالش خیلی خیلی زیاده بهتر )
فکر نمیکنم
500*26= 13
*-از اونحایی که از مبادی رسمی این کالا نمیاد هر دستگاه تا تهران حدود 1 هزینه حمل داره.
*-سود فروشنده رو هم در نظر بگیرید. با فرض دست اول خرید
*-دستگاه دبی که مرکز اصلی ورود به ایرانه همیشه نسبت به سطح جهانی کمی گرونتر بوده.

سلام
فکر نمیکنم
500*26= 13
*-از اونحایی که از مبادی رسمی این کالا نمیاد هر دستگاه تا تهران حدود 1 هزینه حمل داره.
*-دستگاه دبی که مرکز اصلی ورود به ایرانه همیشه نسبت به سطح جهانی کمی گرونتر بوده.
من همچنان منتظر اثبات واقعی بودن اون گزارشی که بهش اشاره کردید هستم .
در صورتی که نتونید ثابتش کنید دسترسیتون به تاپیک رو قطع خواهم کرد .

یک دوستی اینجا قیمت فروشگاهی رو عنوان کردن 10 میلیون 12 میلیون ، با بررسی که انجام دادم عکس فروشگاه در پروفایل خود فروشنده فیک بود!
و با پیامی که ارسال کردند :
190426
در افق محو شدن

دوستان حواستون به خرید ، مخصوصا اینترنتی حتماً باشه ، خیلی سخت بگیرید

یک دوستی اینجا قیمت فروشگاهی رو عنوان کردن 10 میلیون 12 میلیون ، با بررسی که انجام دادم عکس فروشگاه در پروفایل خود فروشنده فیک بود!
و با پیامی که ارسال کردند :
View attachment 190426
در افق محو شدن

دوستان حواستون به خرید ، مخصوصا اینترنتی حتماً باشه ، خیلی سخت بگیرید
همینجا گفتم بازم میگم، قیمت های خیلی پایین و یا حتی معادل دلاری که توی دیوار و کانال ها هست همگی کلاهبرداریه همشونم به بهونه ارسال میگن 200 یا 500 بزن به حساب تا بفرستیم باقیشم بعد از تحویل واریز کنید حالا شما کافیه اون بیعانه رو پرداخت کنید تا فروشنده تو افق محو بشه

این کاهش قیمت که شاهدش هستیم الان صرفا به خاطر کاهش دلار نیست دلار گرونتر هم می شد بازم قیمت کنسول پایین می اومد حالا یک مقداری کندتر
موجودی کنسول در حال افزایشه فروشنده ها بیشتر شدن و کاهش قیمت طبیعیه دیگه. امروز قیمت های امارات هم همچنان کاهشی بوده
خلاصه مواظب باشید میانگین قیمت فعلی همین 23/24 که تو سایت های معروف می بینید

با توجه با اینکه فعلا بازی خیلی مهم و خاصی برای نسل بعد نیومده و با توجه به احتمال خرابی در کنسول های اولیه من احتمالا صبر میکنم سال دیگه همین مواقع ها میخرم.
چون هم زیر و بم کنسول قشنگ مشخص شده هم اینکه بازیهای مخصوص نسل بعد هم کم کم میان و میشه لذت واقعی نسل بعد رو برد
(البته اگه تا اون موقع بر اثر کرونا،آلودگی هوا و جنگ و این چیزا نمرده باشم)

واقعا خرید در زمانی که قیمت ها روزانه در حال کاهش هستن به نظرم اشتباه بزرگیه
یه تشکر باید بکنیم از سایت سر گردنه که دو روز پیش با آوردن قیمت به شکل مویی تو کانال ۲۳ میلیون (قیمت دقیق ۲۳۹۹۰ هزار تومن گذاشته بود) باعث شد اکثر فروشگاه ها قیمتشون رو تا ۲۳۵۰۰ پایین بیارن
الان که باز این سایت رو چک کردم دیدن قیمتش رو آورده رو ۲۳۴۹۰ :))
همینطوری پیش بره احتمالا باقی فروشنده ها مجبور میشن باز قیمت کاهش بدن یا شاید حتی فردا پس فردا قیمت بیاد رو کانال ۲۲
آخ که من عاشق این رقابت بین فروشنده ها هستم :D

در نهایت اگر میخواید حتی با قیمت بالا هم خرید کنید تا زمانی که روزانه با این حجم از افت قیمت رو به رو هستیم صبر کنید
بذارید حداقل دو سه روز قیمتش ثابت شه چون الان قشنگ هر روزی که صبر کردید ۴۰۰ ۵۰۰ هزار تومن کمتر پول تو جیب دلال جماعت ریختید
خلاصه دم تک تک رفقایی که تا الان صبر کردن گرم

فکر نمیکنم
500*26= 13
یکی از بچه های وارد کننده رو باش حرف زدم ۱ ماه پیش ۴۰ تا ps4 با لنج وارد کرد ۲ میلیون داد کلا تا اصفهان الکی حرف بی پایه نزنید ، ببخشید.

به فکر شما نیست که
قیمت روز دلار رو میگی ۲۶ در حالی که اومده توی کانال ۲۴ تومن
View attachment 190435
همین الان دلار ۲۴و۳۰۰ هست و پایین تر هم میاد

دلار بدون شک میاد زیر ۲۰ تومن خاطر جمع باشید (دلایلش رو خودتون از من بهتر میدونید دیگه)

۴۰۰ تا ۲۰ هزار تومن میشه ۸ میلیون
خدا کنه! ولی امروز خرید 25400 بود صرافی!

Attachments

• Screenshot_20210112-234507__01.jpg
    Screenshot_20210112-234507__01.jpg
    257.3 KB · مشاهده: 43
  • Screenshot_20210112-234705__01__01.jpg
    Screenshot_20210112-234705__01__01.jpg
    328.9 KB · مشاهده: 41
  • Smile
Reactions: IMANOKA
من نمی دونم چرا دارید سر 1/2 تومن اینور اونور نرخ ارز چونه می زنید :D
بابا دلار اصلا بگید 30 هزارتومنم باشه کنسول 500 دلاری بازم با همه هزینه های جانبی و سود فروشنده باید زیر 20 باشه!
کاهش قیمت کنسول به دلیل زیاد شدنش توی بازاره امارات هست همونجوری که توی امارات قیمت داره کاهش پیدا می کنه اینجام داره تاثیر میزاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or