قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوستان هر جا دیدین قیمت دارن واقعی میدن یا بگین حضوری یا درب منزل بعد روشن شدن ....اصلا قبول نکنین اول 500 بریزین بعد ارسال بشه.
سر خودم برای ps4 همچین کلاهی رفت طرف گفت بانه هستم و 500 بریز بقیش درب منزل منم دو به شک بودم اما ریختم براش(اون موقع حدود 200 گفت بریز) بعد دیگه جواب تلفن نداد . تمام چت ها و شماره تلفن هاشو بردم فتا دستور بسته شدن حساب هم دادن اما طرف رو پیدا نکردن . اینجا فقط بی گناه میره زندان

یه فروشگاه در بالاشهر تهران که مقاومت عجیبی روی گرون فروشی داشت و در این مدت همیشه قیمتش 2.5 میلیون گرونتر از میانگین بازار بود ، الان شُل کرده و استاندارد رو گذاشته 24 تومن ( بدون خورده )
موجودی کنسول در حال زیاد شدنه قیمت های امارات هم شکسته 300/400 درهم کاهش داشتن نسبت به 1 هفته قبل

معتبر ترین و معروفترین سایت ایران در مورد تمامی اجناس
دیجیتال 23250
استاندارد 26500
درسته قیمت هاش نسبت به بازار زیاده ولی نکته جالب 24 ماه گارانتی هست
همون سایت با همون گارانتی دوساله اما فروشنده های متفاوت : استاندارد 24.7

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
با گارنتی خریدن اشتباه هست مگر سونی اینجا نمایندگی فروش داره که گارانتی رسمی داشته باشه !!!
فقط یک مهلت تست 24 ساعته کفایت میکنه
اصل قضیه صدا زیاد نداشتن فن کنسول - مشکل پاور نداشتن و باتری سالم دسته ps5 هست که همه اینا توی نصف روز معلوم میشه ....

این خط و این نشان یک ماهه دیگه افزایش قیمت شروع میشه.
مگه ملت برای شب عید کارت گرافیک و کنسول میخورن؟

میشه بپرسم به چه دلیل قراره گرون بشه؟
اگر تغییری توی قیمت دلار نباشه قول میدم از الان قیمت کنسول کلا رو به کاهش خواهد بود. اینم خط و اینم نشون. بوکمارک کنید.

اون گرافیک ها فقط برای ماین گرون شدن. بازارش چند ماه دیگه درست میشه.

این خط و این نشان یک ماهه دیگه افزایش قیمت شروع میشه.
من بهت پیشنهاد میدم الان بری کنسولت رو بخری تا خیالت راحت بشه اما برای بقیه میگم که بازار به شدت قیمت کنسول داره ارزون میشه ... قیمت ها رو هر روز دارید میبینید که با شیب زیاد به سمت ارزون شدن هست
هم دلار ارزون تر میشه هم کنسول بیشتر میشه هم فروشنده بیشتر و خریدار کمتر میشه
برای خرید عجله نکنید دوستان که بی جهت برای یک ماه زود تر خریدن چندین میلیون ضرر میکنید با همین پول اضافه میتونید بعدا هدفون و دسته اضافه و ... هم بگیرید

با گارنتی خریدن اشتباه هست مگر سونی اینجا نمایندگی فروش داره که گارانتی رسمی داشته باشه !!!
فقط یک مهلت تست 24 ساعته کفایت میکنه
اصل قضیه صدا زیاد نداشتن فن کنسول - مشکل پاور نداشتن و باتری سالم دسته ps5 هست که همه اینا توی نصف روز معلوم میشه ....
جالبه دیروز پست میزنی از بانه نخرید کنسول خراب بشه دستتون به هیچجا بن نیست، بعد الان میای میگی با گارانتی خریدن اشتباهه

جالبه دیروز پست میزنی از بانه نخرید کنسول خراب بشه دستتون به هیچجا بن نیست، بعد الان میای میگی با گارانتی خریدن اشتباهه
چون از بانه بخری همون مدت تست 24 ساعته هم نداری !!! وگرنه من هیچ صحبتی از گارانتی نکردم فقط گفتم خراب باشه بتونی ببری یک جوری پس بدی سریع !!!

• Smile
Reactions: ULTIMATE TEAM
چون از بانه بخری همون مدت تست 24 ساعته هم نداری !!! وگرنه من هیچ صحبتی از گارانتی نکردم فقط گفتم خراب باشه بتونی ببری یک جوری پس بدی سریع !!!
تو فکر میکنی مغازه دار سه سوته تعویض میکنه؟ من زمان لانچ ps4 با مهلت تست کنسولم ثانیه اول بلوپالس شد تازه پول برای مهلت تست هم داده بودم طرف نمی‌خواست عوض کنه یه سری مرد مثل مسعود3 زنگ زدن پی گیری کردن طرف ترسید وجه ش خراب بشه عوض کرد. الان Ps5 از مغازه بگیری فک میکنی اینجا خارجه سه سوت برات تعویض می‌کنند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or