قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
حواستون باشه شب عید قیمت نجومی میره بالا.....
مهم نیست من که گزاشتم اردیبهشت بخرم فعلا هم که هیچ بازی بدرد بخوری براش نیومده همون بازی های ps4 هست
نجومی هم نمیره اگر دلار پایین بیاد
حداقل با توجه به اومدن بایدن و برگشت به برجام و انتخابات پیش رو و عرضه تعداد زیاد کنسول در ماه های پیش رو همه نشانه های اینه که کنسول بزودی به قیمت واقعیش نزدیک میشه ( از نظر من یک کنسول از طلا هم باشه نباید بیشتر از 12 میلیون قیمت داشته باشه !!! همین پول هم میشه پول بین 4 تا 5 ماه کارمند جامعه )

آخرین ویرایش:
چون تعطیلات شروع میشه؟
الان مثلا مردم سرکار هستن؟ کاسبها ساعت 8 میبندن، از ساعت 9 نمیتونی بری تو خیابون. هرچی مرکز آموزشی بوده تعطیله تبدیل شده به مجازی... دیگه قراره شب عید چه مدل تعطیلاتی اضاف بشه که باعث ایجاد تقاضا بشه؟
تا خرداد 1400 هیچ افزایش نجومی نداریم

نه بابا اتفاقا اسفند بخاطر اینکه عیدی کارمندان رو میدن قیمت رو میارن پایین تا تعداد بره بالا(تعداد مشتری ها) بیشتر سود کنن

چون تعطیلات شروع میشه؟
الان مثلا مردم سرکار هستن؟ کاسبها ساعت 8 میبندن، از ساعت 9 نمیتونی بری تو خیابون. هرچی مرکز آموزشی بوده تعطیله تبدیل شده به مجازی... دیگه قراره شب عید چه مدل تعطیلاتی اضاف بشه که باعث ایجاد تقاضا بشه؟
تا خرداد 1400 هیچ افزایش نجومی نداریم
بعد از اون تاریخم نداریم

• Like
Reactions: reza51 and dortyyy
یکی از سایتای معروف با کاهش قیمت تقریبا 1.5میلیونی قیمت استاندارد رو 25.200زده!
نسخه دیجیتال هم21900 در این سایت به فروش می رسه.
هدست پالس سونی هم 4900!
دوئل سنس هم1900که جالبه از دوئل شوکps4که 2100قیمت داره 200هزار تومن ارزانتر!
همین سایت دوباره کاهش 1.200میلیونی داشته و نسخه دیسک خور رو به 24میلیون رسونده.
هدست هم با کاهش 400تومنی به 4.5رسیده!

بابا بنازم
دیجیتال ۱۸۹۰۰ جردن
دارم میرم ببینم فیک‌اگهی یا نه اگه جای ps5 چیز دیگه دادن دستمون خبرتون میکنم :))
اگه دست دوم باشه شاید درست باسه که بازم دست دو رو هم این قیمت نمیدن ولی اگه گفته اکبند صدرصد فیک هست

• Angry
Reactions: IMANOKA
همین سایت دوباره کاهش 1.200میلیونی داشته و نسخه دیسک خور رو به 24میلیون رسونده.
هدست هم با کاهش 400تومنی به 4.5رسیده!
فرمول قیمت رو 500 دلار + 100 دلار سود و هزینه های جانبی در نظر بگیریم ( این فرمول خود فروشنده ها در سایت هاشون گفته بودن )
600 دلار میشه که با دلار 25 تومنی میشه 15 میلیون برای نسخه استاندارد
پس هنوز 9 میلیون دیگه جا داره بیاد پایین ( تازه اگر قیمت دلار که کاهشی هست رو در نظر نگیریم )
پس فعلا نباید برای خرید عجله کرد

ديسك خور ١٨
ديجيتال ١٦
باهاش صحبت كردم ميگه پرداخت درب منزل هم داره
اگه هم ميتونيد بريد بانه حضوري تحويل بگيريد. كسي اگه اون نزديكاس يه پرس و جو كنه ببينه چجوريه
مشکل اینه اگر کنسولت ایرادی داشته باشه یقه کی رو می خوای بگیری !!! می خوای بری بانه !!!
شما برای اینکه قیمت درست کنسول رو بدست بیاری قیمت روز دبی رو بگیر بعد با درهم حساب کن ببین اینجا باید چند بدن زیر اون قیمت یک مشکلی توی کار هست
نکته بعدی ایتکه الان سایت های معتبر اینترنتی کاملا هماهنگ شدن در قیمت دادن و قیمت هاشون خیلی کم اختلاف داره زیر اون قیمت ها هم باز یک جای کار میلنگه

مشکل اینه اگر کنسولت ایرادی داشته باشه یقه کی رو می خوای بگیری !!! می خوای بری بانه !!!
شما برای اینکه قیمت درست کنسول رو بدست بیاری قیمت روز دبی رو بگیر بعد با درهم حساب کن ببین اینجا باید چند بدن زیر اون قیمت یک مشکلی توی کار هست
نکته بعدی ایتکه الان سایت های معتبر اینترنتی کاملا هماهنگ شدن در قیمت دادن و قیمت هاشون خیلی کم اختلاف داره زیر اون قیمت ها هم باز یک جای کار میلنگه
ازش پرسيدم مهلت تست هم داره. برا همين پرسيدم اگه كسي اون نزديكاس بره ببينه چه خبره. من خودم بخوام بگيرم حضوري ميرم اونجا

تو الان فکر کردی کنسول به مشکل بخوره این مغازه داران پس می‌گیرند یا تعویض می‌کنند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or