قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
یکی از بچه های وارد کننده رو باش حرف زدم ۱ ماه پیش ۴۰ تا ps4 با لنج وارد کرد ۲ میلیون داد کلا تا اصفهان الکی حرف بی پایه نزنید ، ببخشید.
الان هر کارتن غیر فوری لنج بین 300 تا 600 هزارتومان میگیره دقت کن هر کارتن
این فقط هزینه دبی تا مرز ایرانه
اگر بار ته لنجی باشه به تعداد یک عدد یا دو عددکالا قاچاق حساب نمی‌شود
بیشتر از اون به این شکل کالا قاچاق میشه و یا واردات رسمی که فکر کنم حداقل 18 درصد گمرک میگیره و بحث خدمات پس از فروش و.....
فک نمیکنم دوست شما درست گفته باشه
اگر چنین چیزی هست و ما نمیدونیم بهم خصوصی معرفیش کن خدا خیرت هم بده
یک مثال میزنم
کارت 499 دلاری 3070 به دلیل کرونا و کریپتو شده 850 دلار
با فرض دلار 26 تومنی هم خود کارت میشه چیزی حدود 22
بدون گارانتي اون امروز تهران بین 27 الی 29 معامله میشه.
سود معقول 27 حدود 2 تومن تا 3 تومنه مابقی اختلاف حمله و داستان های کالا قاچاق و گارانتی و غیره.
با این اوصاف که شرح دادم الان کف قیمت پلی 4 پرو قبل معرفی 5 چند بود در بازه زمانی دلار 26 تومنی؟ آیا همخوانی داشته؟ قطعا خیر.
همش پدر سوختگی فروشنده نیست باید بدونید وضعیت ب چ شکل است
قطعا کنسول 35 میلیونی تا 22 میلیون الان مشکل دار بودن وارد کننده و فروشنده است.
اما حالت ایده آل این کنسول نسخه دیسکش رو 15 تا 16 میدونم با شرایط بالا ولی خداکنه اصلا کنسول بشه 8 تومن. ( پاک نکن)

دوستان صبر کنید مطمئن باشید ضرر نمی‌کنید کل کل بین مغازه دارها شروع شده دلار هم نزولیه سونی هم تولیدات خاورمیانه رو زیاد کرده مطمئن باشید خیلی زود به مراد دلتون می‌رسید فقط صبر کنید

خدا کنه! ولی امروز خرید 25400 بود صرافی!
نرخ حواله دلار صرافی به چه درد ما میخوره؟ کنسول از امارات میاد و نرخ حواله درهم مهمه نه حواله دلار
190483
درضمن حواله دلار هزار تومن از دلار آزاد که تو بازار خرید و فروش میشه گرونتره
نرخ ارز نیمایی هم که اصلا به کنسول ربط نداره چون سامانه نیما در دسترس واردکنندگان کالای ممنوعه مثل کنسول نیست

دوستان صبر کنید مطمئن باشید ضرر نمی‌کنید کل کل بین مغازه دارها شروع شده دلار هم نزولیه سونی هم تولیدات خاورمیانه رو زیاد کرده مطمئن باشید خیلی زود به مراد دلتون می‌رسید فقط صبر کنید
معمولا نزدیکای عید همه چی گرون میشه
همیشه همین بوده
بهترین زمان همون بعد عیده

• Smile
Reactions: IMANOKA
یکی از بچه های وارد کننده رو باش حرف زدم ۱ ماه پیش ۴۰ تا ps4 با لنج وارد کرد ۲ میلیون داد کلا تا اصفهان الکی حرف بی پایه نزنید ، ببخشید.
داداش یعنی کرایه هر کنسول ۵۰هزار تومن؟
کدوم آرمان شهری دارید زندگی میکنید به ما هم بگید تا بیایم!?
الان کرایه هر کانتینری که از دبی میاد زیر ۱۵۰ میلیون نیست بعد ۴۰تا کنسول ۲ میلیون؟!؟!؟!
شگفتااااا

آخرین ویرایش:
  • Smile
من خيلي نمي خواستم وارد اين مسائل بشم اما مجبور شدم
اين هزينه حمل و بسته بندي واقعا خنده داره
هر كي ندونه فكر ميكنه وارد كننده ميره جلو دبي مال يه كارتون پلي فايو ميگيره به قيمت هر دستگاه ٥٠٠ دلار حالا بايد اينارو بسته بندي كنه و بعد هم هزينه حمل بده :D

براي همين مثلا كنسول تو امريكا ٧٠٠ دلار در مياد چون از كارخونه تو چين تا با كشتي برسه ٢٠٠ دلار هزينه حمل داره

اين لطيفه ها فقط تو ايران جا داره و بشدت سطح پايينه رفته بودم تو يكي از مغازه ها تو شهرستان شير كاكائو بگيرم روش زده بود ٢ تومن طرف ميگفت ٢/٥ ميشه گفتم چرا؟ گفت اين قيمت تهرانه ما تا بياريم اينجا بايد كلي پول بديم :D

كسي به اندازه سر سوزني اطلاع داشته باشه ميدونه قيمتي كه به عمده فروش داده ميشه ٥٠٠ دلار نيست
و خيلي كمتره اين قيمت فروش به مشتري هست

واقعا جاي تاسف داره

معمولا نزدیکای عید همه چی گرون میشه
همیشه همین بوده
بهترین زمان همون بعد عیده
قیمت کنسول چند تا عامل داره. قیمت دلار و موجودی کنسول در امارات خیلی تاثیر پررنگ‌تری تو قیمت دارند نسبت به نزدیکی عید.
به نظر من حتی تو اسفند هم قیمت نسبت به بهمن پایین‌تر خواهد بود و البته این کاهش قیمت ادامه‌دار خواهد بود و تا تابستون قیمت‌ها ماه به ماه میاد پایین.

• Like
Reactions: John-117
چکیده تجربه چند ماهه من در این تاپیک:

قیمت هزار تومن میاد پایین (به هر دلیلی): کارشناسان محترم همگی با هجوم به تاپیک پیش بینی میکنن که قیمت افتاده تو سرازیری ( و هرکدوم با ریزنینگ جالب و مختص خودشون!) و ظرف دوهفته آینده با 15 میلیون کنسول کف دستته.
قیمت میره بالا (به هر دلیلی) : کارشناسان گرامی disappear میشن تا کاهش قیمت بعدی..

پیش بینی دقیق اینکه چه خواهد شد (حتی در آینده نزدیک) فراتر از دیتایی هست که هر مارکت آبزرور معتبری در هرجایی در سطح اینترنت میتونه داشته باشه (چه برسه به این تاپیک)
تنها اتفاق روشن کننده میتونه تزریق تعداد خیلی خیلی زیادی کنسول توسط سونی به بازار باشه که دیگه هر کودک 4 ساله ای میتونه اتفاق بعدش رو پیش بینی کنه...

من خودم برسه به 21 میزنم توی گوشش احتمالا.. اگه فرداش 5 تومن افتاد هم افتاد. از لنگ در هوا بودن بهتره بهرحال..
ببین کلا بحث اینه
1- کنسول تعداد محدود عرضه شده
2- تعداد محدود و کمیابه
3- به علت لانچ و کمیابی دلال زیاد شده
4- هر سری بار یه مقدار مشخص میاد
پس همین چند مورد بالا یکی از دلایل گرونی کنسول تو ایرانه
5- کنسول با قیمت ارز میاد
و پیش بینی میشه ارز حداقل تا خرداد ماه افت کنه
فراموش نکنیم قیمت واقعی کنسول 500 دلاره
شما عملا دارین با 800-900 دلار پول میدین
یه جای عرضه بیش از تقاضا شد ببین کنسول چطوری ریزش میشه
به جز این که اتفاقی پیش بینی نشده ی بیفته
تمامه بازارا کاهشیه بعد میخواین کنسول افزایشی باشه
بیخودی هم اینقدر پیچیدش نکنین اگه واقعا نیاز دارین که بخرین نه به منو امثال من مربوطه نه به کسه دیگه
ولی تمامه پیش بینی ها خبر از کاهش میده
حالا یکی از نظرش کنسول برسه به 12 میلیون کفشه یکی میگه نه 11 میلیون یکی هم از دید خودش 21 میلیون راضی کنندس

سلام

لطفاً لینکش رو برای من تو پیام خصوصی بفرستید .
سلام کنسول من مشکل داشت
330 گیک به جای 660 گیگ
نسخه دیجیتال
کنسول آکبند نبود کلا وضعیت خوبی نداشت
فکر کنم رو بردش تو دبی تست انجام میدادن یا چیزه دیگه
طرف که به من فروخت گفت ضربه خورده تعمیرش کردن
من به رامین گفتم بنده خدا راست میگه

• Smile
سلام کنسول من مشکل داشت
330 گیک به جای 660 گیگ
نسخه دیجیتال
کنسول آکبند نبود کلا وضعیت خوبی نداشت
فکر کنم رو بردش تو دبی تست انجام میدادن یا چیزه دیگه
طرف که به من فروخت گفت ضربه خورده تعمیرش کردن
من به رامین گفتم بنده خدا راست میگه
خب پس مشکل از سونی نیست و ظاهرا هم فقط شما این مشکل رو در جهان دارید چون میگی روی بردش تعمیر انجام شده اما پست دوست شما دقیقا گفتش که کنسول مشکل دار زیاد شده تو بازار
اینو بهش میگن جو دادن الکی !
اینکه چه منفعتی ایشون میبره که قیمت کنسول بالا باشه خدا عالمه

داداش یعنی کرایه هر کنسول ۵۰هزار تومن؟
کدوم آرمان شهری دارید زندگی میکنید به ما هم بگید تا بیایم!?
الان کرایه هر کانتینری که از دبی میاد زیر ۱۵۰ میلیون نیست بعد ۴۰تا کنسول ۲ میلیون؟!؟!؟!
شگفتااااا
هر کارتن ۱۰ تا کنسول جمعا ۴تا کارتنی ۵۰۰ هزار تومن، خداییش وقتی از چیزی اطلاع ندارین فقط کافیه چیزی نگین ، الکیم شگفت زده نشین پلی قاچاق هست با لنج میاد بعدم قاچاقی از بندر بار ماشین سنگینا میشه اکثرا هرجای ایران تحویل میدن، بیخود حرف گمرک نزنین و بازار داغی نکنین، اگه آدم چیزی نمیدونه بهتره حرف نزنه مگر اینکه یا خودش فروشنده باشه یا چیز دیگه ای، تمام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or