قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
اسلیم استاندارد ۳۴ تقریبا نسخه دیجیتال هم ۳۳.۵۰۰ فعلا که ارزش خرید نداره تازه پول پایه هم جداگانه باید بدی تقریبا همون ۳۵ تموم میشه نسخه استاندارد فت هم ۲۵ تقریبا دیجیتال هم ۲۴.۵۰۰ تا بعد ببینیم اوضاع قیمتی چطور میشه یعنی برای ۱۳۵ گیگ فضای بیشتر و سبک تر بودن باید ۱۰ میلیون اضافه تر بدی یعنی علنا دارن با دلار ۷۰ تومنی حساب میکنن دیگه

سلام و درود دوستانم
من خودم یه ps5 سری ۱۱ دارم

الان میخواییم برا داداشم یه ps5 بخریم. آیا سری ۱۲ بخریم، مزایا و معایبش چیه نسبت به سری ۱۱
سری ۱۱ که عالیه، ولی در مورد سری ۱۲ هیچ اطلاعاتی ندارم

اصلا پیگیر سری ۱۲ نبودم که ببینم مشکلاتش چیه، بهتر از ۱۱ شده یا ارزون سازی کردن و بدتر شده

سلام و درود دوستانم

الان میخواییم برا داداشم یه ps5 بخریم. آیا سری ۱۲ بخریم، مزایا و معایبش چیه نسبت به سری ۱۱

اصلا پیگیر سری ۱۲ نبودم که ببینم مشکلاتش چیه، بهتر از ۱۱ شده یا ارزون سازی کردن و بدتر شده
اگر میتونی نهایتا دو ماه دیگه قیمت اسلیم مثل الان نسخه استاندارد میشه همون اسلیم رو بخر و از مزیت هاش استفاده کن

اگر میتونی نهایتا دو ماه دیگه قیمت اسلیم مثل الان نسخه استاندارد میشه همون اسلیم رو بخر و از مزیت هاش استفاده کن
سلام و ممنون از پیشنهادت، ولی صبر نمیکنه ، احتمالا امروز بعد از ظهر بخریم‌. حالا سری ۱۲ مشکلی که نداره ، پیشنهاد شما سری 11 هست یا 12

سلام و درود دوستانم

من اول سری ۱۱ داشتم اجبارا فروختم و الان یک ساله سری ۱۲ دارم

به عنوان مصرف کننده فرقی حس نکردم ولی توی سایت خوندم وزنش کمتر از سری قبل هست

سلام و درود دوستانم

سری ۱۲ کلا عیب و ایرادات سری های ۱۱ و مخصوصا ۱۰ نداره بنظر من همون سری ۱۲ رو تهیه کنید خیلی عالی و بصرفه هستش
هیچ فرق خاصی بین نسخه اسلیم و نسخه سری ۱۲ فت نیستش نهایتا هم قیمتش تا ۳۰ تومن بیاد پایین کمتر بعید میدونم تازه نزدیک ۲ میلیون هم جداگانه باید پول پایه بدی که صرفه اقتصادی تو ایران نداره

من نمیدونم ولی زیاد حس خوبی به PSPRO نداشتم از اول .
من تمام کنسولامو از وحید میگیرم که فک کنم تقریبا همه بشناسنش . هم آدمه منصفی هست هم اینکه اجناسی که میفروشه سالمه
پول گارانتی اینا هم نمیگیره
تو تلگرام یا اینستا بزنید baziport میاره براتون
قدیم ایشون همینجا بازارچه و بازار سنتر دستش بود ٬ نه ادب داره نه احترام سرش میشه نه ذره ای برای مشتری های قدیمیش ارزش قائل میشه ٬ مهم نیست مشتری چند ساله ش باشین ٬ به هیچ عنوان حتی ۱۰۰۰ تومن هم تخفیف نمیده ٬ ارزون تریم هم نیست
به شخصه حاضرم پول بیشتر بدم اما ازین آدم هیچ خریدی نکنم.
بت سازی هم کافیه به اندازه کافی انجام دادیم قبلا.

دوستان یک سوال، این فروشگاه پی اص پرو دات عای آر جنساش آکبند هست؟
راستش میخوام یه چیزی رو اینترنتی سفارش بدم منتهی نمیدونم چجوریه... یسری کامنت ها رو خوندم با این حال اگر تجربه خرید داشتید بگید چجوریه (برای لوازم جانبی)

جنس آکبند میفرسته یا از ایناس که 18 نفر انگشت کردن داخل جعبه بعد میدن دست مشتری...

دوستان یک سوال، این فروشگاه پی اص پرو دات عای آر جنساش آکبند هست؟
راستش میخوام یه چیزی رو اینترنتی سفارش بدم منتهی نمیدونم چجوریه... یسری کامنت ها رو خوندم با این حال اگر تجربه خرید داشتید بگید چجوریه (برای لوازم جانبی)

جنس آکبند میفرسته یا از ایناس که 18 نفر انگشت کردن داخل جعبه بعد میدن دست مشتری...
من سال هاست مشتری شم ده ها خرید ریز و درشت داشتم های اند و مید همه چی... کارشون درسته

حالا شانس خودت رو دیگه نمیدونما :D اما تجربه من که کامل اوکی بوده...

من هنوز تست درستی از سری 12 ندیدم که تایید کنه اوضاعش از سری 11 یا 10 بهتره و همشون یک سری تست های غیر مهندسی انجام دادن که به درد نمی خوره
پس هیچ کسی نمی تونه با قاطعیت بگه کدوم بهتره اما حداقل می دونیم سری 11 از 10 بهتره و مخصوصا مموری های خیلی داغش اوضاع بهتری دارن و خرابیشونم کمتره
اما برای سری 12 این تست ها انجام نشده چراشم مشخص نیست شاید از قصد بوده
تست های میزان حرارت دمای خروجی پشت کنسول هم چیزی رو ثابت نمی کنه حتی اگرم علمیش رو نگاه کنیم سری 11 باز بهتره چون اونی که دمای بیشتری در خروجی داره یعنی تونسته گرمای بیشتری رو دفع کنه و برای سری 10 هم همینه شرایط پس برعکس تست های دوزاری که می گن اما نمی دونن انتقال حرارت اصلا چیه اونی که دماش بیشتره برای خروجی هوا چیپ خنک تری باید داشته باشه به شرط شرایط یکسان

مضاف بر این من چند باری که برای کاری پیش کسایی که تعمیر هم انجام می دن رفتم از هر 3 سری خراب برای تعمیر کلی پیششون بود همشونم می گن که کیفیت 5 افتضاحه خرابیشم بالاست فرقیم به سری نداره اما می گن 10 از همشون بدتره اوضاعش که طبیعه البته اینم باید در نظر بگیریم که سری 10 شاید بیشتر فروخته(شاید چون قیمتش خیلی بالا بود اون زمان) یا اینکه بیشتر کار کرده

در مورد اسلیم هم نظری ندارم چون تستی ازش درنیومده اما این مدل اصلا اسلیم نیست و نانوش کم نشده پس قاعدتا یا دماش همون قبلیه یا بدتره اسلیم ها با اون ظاهر زشتشون فقط به خاطر دما و مصرف پایین ترشون ارزش خرید داشتن الان که دیگه زیاد توجیهی نداره

به نظرم غیر از سری لانچ که دیگه خیلی قدیمی شده دسته هاشم سری قدیمی هستن هر کدوم که ارزون تر بودن بخرید این مدل بازار ما فقط برای فریب هست و سیستم بازاریه نه علمی و گفتم چون برتری بقیه سری ها هنوز تایید نشده توی فروم ها هم خرابی همشون گزارش شده پس اونی بخرید که ارزون تره حتی بین ریجن هاش اهمیتی نداره به شرطی که فقط چین نباشه

من هنوز تست درستی از سری 12 ندیدم که تایید کنه اوضاعش از سری 11 یا 10 بهتره و همشون یک سری تست های غیر مهندسی انجام دادن که به درد نمی خوره
پس هیچ کسی نمی تونه با قاطعیت بگه کدوم بهتره اما حداقل می دونیم سری 11 از 10 بهتره و مخصوصا مموری های خیلی داغش اوضاع بهتری دارن و خرابیشونم کمتره
اما برای سری 12 این تست ها انجام نشده چراشم مشخص نیست شاید از قصد بوده
تست های میزان حرارت دمای خروجی پشت کنسول هم چیزی رو ثابت نمی کنه حتی اگرم علمیش رو نگاه کنیم سری 11 باز بهتره چون اونی که دمای بیشتری در خروجی داره یعنی تونسته گرمای بیشتری رو دفع کنه و برای سری 10 هم همینه شرایط پس برعکس تست های دوزاری که می گن اما نمی دونن انتقال حرارت اصلا چیه اونی که دماش بیشتره برای خروجی هوا چیپ خنک تری باید داشته باشه به شرط شرایط یکسان

مضاف بر این من چند باری که برای کاری پیش کسایی که تعمیر هم انجام می دن رفتم از هر 3 سری خراب برای تعمیر کلی پیششون بود همشونم می گن که کیفیت 5 افتضاحه خرابیشم بالاست فرقیم به سری نداره اما می گن 10 از همشون بدتره اوضاعش که طبیعه البته اینم باید در نظر بگیریم که سری 10 شاید بیشتر فروخته(شاید چون قیمتش خیلی بالا بود اون زمان) یا اینکه بیشتر کار کرده

در مورد اسلیم هم نظری ندارم چون تستی ازش درنیومده اما این مدل اصلا اسلیم نیست و نانوش کم نشده پس قاعدتا یا دماش همون قبلیه یا بدتره اسلیم ها با اون ظاهر زشتشون فقط به خاطر دما و مصرف پایین ترشون ارزش خرید داشتن الان که دیگه زیاد توجیهی نداره

به نظرم غیر از سری لانچ که دیگه خیلی قدیمی شده دسته هاشم سری قدیمی هستن هر کدوم که ارزون تر بودن بخرید این مدل بازار ما فقط برای فریب هست و سیستم بازاریه نه علمی و گفتم چون برتری بقیه سری ها هنوز تایید نشده توی فروم ها هم خرابی همشون گزارش شده پس اونی بخرید که ارزون تره حتی بین ریجن هاش اهمیتی نداره به شرطی که فقط چین نباشه
دوس عزیز نظرتون درمورد ایکس باکس سری ایکس یا اس چیه ؟ اونام خرابی دارن بیشتر یا کمتر نسبت به ps5 ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or