قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
من نمیدونم ولی زیاد حس خوبی به PSPRO نداشتم از اول .
من تمام کنسولامو از وحید میگیرم که فک کنم تقریبا همه بشناسنش . هم آدمه منصفی هست هم اینکه اجناسی که میفروشه سالمه
پول گارانتی اینا هم نمیگیره
تو تلگرام یا اینستا بزنید baziport میاره براتون
تعمیری نمیده یا استوک و کلوب ؟

من نمیدونم ولی زیاد حس خوبی به PSPRO نداشتم از اول .
من تمام کنسولامو از وحید میگیرم که فک کنم تقریبا همه بشناسنش . هم آدمه منصفی هست هم اینکه اجناسی که میفروشه سالمه
پول گارانتی اینا هم نمیگیره
تو تلگرام یا اینستا بزنید baziport میاره براتون
pspro در بعضی مواقع که جنسی رو تخفیف میزنه واقعا از قیمت توی بازار هم کمتره ( البته بعضی مواقع )
اما مشکلی که من باهاش داشتم اینه که نفهمیدم چرا این فروشگاه بعضی جنس ها رو باز میکنه و از آکبندی خارج میکنه
خودشون میگن چک میکنیم جنس کم و کسری نداشته باشه یا مشکل دار نباشه اما من بازم قانع نشدم پس چرا فروشگاه های دیگه این کار رو نمیکنن ... کلا نفهمیدم داستانشون چیه چون بعضی جنس ها رو پلمپ تحویل میده بعضی جنس ها رو باز شده ... ولی خوب ظاهری کاملا نو هست .اونایی که حضوری رفتن ازش خریدن اینجا ندیدم بگن جنس بازشدش مشکلی داشته یا کارکرده یا ریفر بوده ...(پستی ها هم که قضیه جداست )

آخرین ویرایش:
pspro در بعضی مواقع که جنسی رو تخفیف میزنه واقعا از قیمت توی بازار هم کمتره ( البته بعضی مواقع )
اما مشکلی که من باهاش داشتم اینه که نفهمیدم چرا این فروشگاه بعضی جنس ها رو باز میکنه و از آکبندی خارج میکنه
خودشون میگن چک میکنیم جنس کم و کسری نداشته باشه یا مشکل دار نباشه اما من بازم قانع نشدم پس چرا فروشگاه های دیگه این کار رو نمیکنن ... کلا نفهمیدم داستانشون چیه چون بعضی جنس ها رو پلمپ تحویل میده بعضی جنس ها رو باز شده ... ولی خوب ظاهری کاملا نو هست .اونایی که حضوری رفتن ازش خریدن اینجا ندیدم بگن جنس بازشدش مشکلی داشته یا کارکرده یا ریفر بوده ...(پستی ها هم که قضیه جداست )
من همیشه خریدای نینتندویی‌ام از pspro بوده و مشکلی نداشتم

جنس پلمپ باز شده هم میده ؟
ایکس باکس سری اس رو بنده دیدم زده ریفر

جنس پلمپ باز شده هم میده ؟
ایکس باکس سری اس رو بنده دیدم زده ریفر
کنسول هاش و VR2 و دسته هاش و خیلی از چیزهای دیگه اش پلمپ باز شده خودشونم میگن به مشتری اما ظاهر جنس کاملا نو هست و وسایلش هم کامله ...حتی زنگ هم بزنید پشت تلفن خودشون میگن باز شده
نمیدونم روی پلمپ درسته حساس باشیم یا فقط به ظاهر نوی جنس توجه کنیم ...

• Like
Reactions: satellitedvb
کنسول هاش و VR2 و دسته هاش و خیلی از چیزهای دیگه اش پلمپ باز شده خودشونم میگن به مشتری اما ظاهر جنس کاملا نو هست و وسایلش هم کامله ...حتی زنگ هم بزنید پشت تلفن خودشون میگن باز شده
نمیدونم روی پلمپ درسته حساس باشیم یا فقط به ظاهر نوی جنس توجه کنیم ...
جز معدود کالاهای الکترونیکی هیچ موردی اکبند وارد نمیشه، مگه با گارانتی های رسمی و از مبدا گمرک که من تو کنسول ندیدم.
جنسی که شوتی بیاره تا بدست مصرف کننده برسه حداقل قبلش دوبار چک میکنن.
اون پلمپ های دو چسب و سه چسب هم راحت همین جا میزنن با سشوار دیدم بلند میکنن چک میکنن دوباره میزنن.
کلی هم زاپاس از اون چسب ها دارن که اگه خراب شد جاش میزنن و زیرش رو با الکل قبلش تمیز میکنن.
خودم از نزدیک چند جا که اشنای رفقام هستن دیدم.
حتی پلمپ کنسول و دسته و پیچ هم دیدم با چه روش هایی باز میکنن که کسی متوجه نمیشه.
راجب این فروشگاه مورد بحث هم من هم Ps5 و هم xbox series رو ازشون گرفتم (شعبه چهارسو) قیمتشون هم کف بازار بود.
خودمم چون جریان پلمپ و میدونستم گفتم میدونم داستان چیه و راحت خریدم.

Ps5 سری 12 هم تو بازار از 26 تا 26.900
دیجیتال هم از 25 تا 26 قیمت دادن
توپخونه

آخرین ویرایش:
جز معدود کالاهای الکترونیکی هیچ موردی اکبند وارد نمیشه، مگه با گارانتی های رسمی و از مبدا گمرک که من تو کنسول ندیدم.
جنسی که شوتی بیاره تا بدست مصرف کننده برسه حداقل قبلش دوبار چک میکنن.
اون پلمپ های دو چسب و سه چسب هم راحت همین جا میزنن با سشوار دیدم بلند میکنن چک میکنن دوباره میزنن.
کلی هم زاپاس از اون چسب ها دارن که اگه خراب شد جاش میرنن و زیرش رو با الکل قبلش تمیز میکنن.
خودم از نزدیک چند جا که اشنای رفقام هستن دیدم.
حتی پلمپ کنسول و دسته و پیچ هم دیدم با چه روش هایی باز میکنن که کسی متوجه نمیشه.
راجب این فروشگاه مورد بحث هم من هم Ps5 و هم xbox series رو ازشون گرفتم (شعبه چهارسو) قیمتشون هم کف بازار بود.
خودمم چون جریان پلمپ و میدونستم گفتم میدونم داستان چیه و راحت خریدم.

Ps5 سری 12 هم تو بازار از 26 تا 26.900
دیجیتال هم از 25 تا 26 قیمت دادن
توپخونه
عجب چه چیزایی آدم مییبنه :o
اگه نمایندگی درست حسابی تو ایران باشه اینطور عملها نمیشه ...

دوستان عزیزم سلام
ممنون میشم اگر در مشهد فروشگاه معتبر و منصفی میشناسید معرفی بفرمایید.

تو مشهد تنها جایی که قیمت مناسب میده و مطمعن مشهد سگا هست
سعدی _ پاساژ بهزاد (همون اولشه تقریبا سمت چپ) - مغازش هم روبروی ورودی میبینیش
فقط خیلی روی گارانتی پافشاری میکنه که بیخیالش شو .
یه نفر هم ببر که داره کنسول رو باز میکنه و تست میکنه حواسش باشه (البته من خودم تنها رفتم)

تو مشهد تنها جایی که قیمت مناسب میده و مطمعن مشهد سگا هست
سعدی _ پاساژ بهزاد (همون اولشه تقریبا سمت چپ) - مغازش هم روبروی ورودی میبینیش
فقط خیلی روی گارانتی پافشاری میکنه که بیخیالش شو .
یه نفر هم ببر که داره کنسول رو باز میکنه و تست میکنه حواسش باشه (البته من خودم تنها رفتم)
گارانتی مغازه و متفرقه همش فیلیمه .. اگه اواژنگ گارانتی بکنه خوبه :D

من همیشه از توپ خونه کنسول میگیرم بنظرم از همه ارزونتره مخصوصا طبقه بالای لباف جو آرومی داره

ولی این اخری همینجوری امتحانی رفتم پایتخت سمت میرداماد دیدم مغازه کنسول فروشی کم نداره قیمتهاشم اون موقع سری ۱۱ میداد ۱۹ ملیون یعنی همون حدودای قیمت توپ خونه

فروشنده هاش هم خوش برخورد و اون دریدگیه فورشنده های لباف رو ندارن

لباف میری میگی کنسول چند ، یارو اولش چپ نگاه میکنه کتش رو باز میکنه شکم رو میده جلو میگه 27 تومن

من همیشه از توپ خونه کنسول میگیرم بنظرم از همه ارزونتره مخصوصا طبقه بالای لباف جو آرومی داره

ولی این اخری همینجوری امتحانی رفتم پایتخت سمت میرداماد دیدم مغازه کنسول فروشی کم نداره قیمتهاشم اون موقع سری ۱۱ میداد ۱۹ ملیون یعنی همون حدودای قیمت توپ خونه

فروشنده هاش هم خوش برخورد و اون دریدگیه فورشنده های لباف رو ندارن

لباف میری میگی کنسول چند ، یارو اولش چپ نگاه میکنه کتش رو باز میکنه شکم رو میده جلو میگه 27 تومن
تابستون به 22 ت رسید دیسک خور ولی الان برعکسه الکی بخاطر دلار میگن شده 26 ت . تابستون اوج فروشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or