قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوس عزیز نظرتون درمورد ایکس باکس سری ایکس یا اس چیه ؟ اونام خرابی دارن بیشتر یا کمتر نسبت به ps5 ؟؟؟
حس می کنم تیکه بود حرفتون
نه خرابی اونا کمتره چون به جای حماقت سونی برای اورکلاک و فرکانس بالا تعداد کورها اومدن زیاد کردن طراحی ساده اما مکعبی شکلشم باعث شده دمای خوبی داشته باشه به نسبت 5 سری اس هم که اینقدر ضعیفه اصلا نگرانی نداره

کلا کیفیت سونی از نسخه 4 خیلی افت کرده من بعید می دونم این کنسول عین ps3 یا حتی نزدیکش باشه که بعد از 15 سال بری دست دومش بتونی بخری احتمالا همشون دار فانی خیلی قبل ترش وداع گفتن

دوستان بچه های توپخونه black friday نمیزنن برای ps5 نصف قیمت بدن؟
فقط سوییچ قیمتش خوب شده منم یکی زدم گرفتم حالا شاید تا چند روز اینده بهترش کنن برای 5 هم
اون طرف نصف قیمت اینا خبری نیستا نهایت یک عدد بازی یا دسته رایگانی چیزی روش می دن

حس می کنم تیکه بود حرفتون
نه خرابی اونا کمتره چون به جای حماقت سونی برای اورکلاک و فرکانس بالا تعداد کورها اومدن زیاد کردن طراحی ساده اما مکعبی شکلشم باعث شده دمای خوبی داشته باشه به نسبت 5 سری اس هم که اینقدر ضعیفه اصلا نگرانی نداره

کلا کیفیت سونی از نسخه 4 خیلی افت کرده من بعید می دونم این کنسول عین ps3 یا حتی نزدیکش باشه که بعد از 15 سال بری دست دومش بتونی بخری احتمالا همشون دار فانی خیلی قبل ترش وداع گفتن
خیر تیکه نبود سوالی بود کنجکاوی .یه متخصص باشه واقعاصادقانه تست کنه ... شکی بوجود نمیاد
بعضی سایتا میبنی برای تبلیغات این کارو میکنن یعنی اسپانسر . مثل سایتهای سخت افزاری قطعات کامپیوتر مثلا کارت گرافیگ.

خیر تیکه نبود سوالی بود کنجکاوی .یه متخصص باشه واقعاصادقانه تست کنه ... شکی بوجود نمیاد
بعضی سایتا میبنی برای تبلیغات این کارو میکنن یعنی اسپانسر . مثل سایتهای سخت افزاری قطعات کامپیوتر مثلا کارت گرافیگ.
ببینید زمانی که طرفداری بی دلیل از هر ادم یا کمپانی یا هر چیز دیگه ای بشه به سمت دیکتاتوری می بریدش

من تمام این سال ها خواستم این مفهوم رو برسونم که از چیزی بت سازی نکنید من دلیل بی کیفیت بودن 5 فقط طرفداری بی دلیل فن هاش می دونم اینکه حتی دسته هاش بعد از این همه مدت درست نکرده هنوز و هر سال با مشکل دریفت انالوگ هاش باید دسته و پنجه نرم کنید علتش فقط حمایت طرفدارهاش هست
دلیل نمی شه چون انحصاری های خوبی داره از سر و ته چیزهای دیگه ش بزنه

مجموع مهمه و درسته که سونی در مجموع شرکت خیلی خوبیه اما دلیل نمی شه نواقص یا کم کاری هاش نبینم یا ایراد نگیرم ازش

در مورد ریجن و کد دستگاهم گفتم همش دلال بازی فروشنده ها هست هیچ منبع معتبری فعلا حداقل برتری خاصی بین سری 11 12 با اسلیم جدید بیان نکرده
از سری لانچ که بگذریم همیشه مشکلات خودش داشته و داره هر کدوم ارزون تر بودن بگیرید
کمترین قیمت تهرانم برای مدل دیسکی 23.900 هست سری 12(کمتر از 500 دلار جهانیش می شه)

آخرین ویرایش:
ببینید زمانی که طرفداری بی دلیل از هر ادم یا کمپانی یا هر چیز دیگه ای بشه به سمت دیکتاتوری می بریدش

من تمام این سال ها خواستم این مفهوم رو برسونم که از چیزی بت سازی نکنید من دلیل بی کیفیت بودن 5 فقط طرفداری بی دلیل فن هاش می دونم اینکه حتی دسته هاش بعد از این همه مدت درست نکرده هنوز و هر سال با مشکل دریفت باید دسته و پنجه نرم کنید علتش فقط حمایت طرفدارهاش هست
دلیل نمی شه چون انحصاری های خوبی داره از سر و ته چیزهای دیگه ش بزنه

مجموع مهمه و درسته که سونی در مجموع شرکت خیلی خوبیه اما دلیل نمی شه نواقص یا کم کاری هاش نبینم یا ایراد نگیرم ازش

در مورد ریجن و کد دستگاهم گفتم همش دلال بازی فروشنده ها هست هیچ منبع معتبری فعلا حداقل برتری خاصی بین سری 11 12 با اسلیم جدید بیان نکرده
از سری لانچ که بگذریم همیشه مشکلات خودش داشته و داره هر کدوم ارزون تر بودن بگیرید
کمترین قیمت تهرانم برای مدل دیسکی 23.900 هست سری 12(کمتر از 500 دلار جهانیش می شه)
سلام خوبی
دیگه قرن بیستم نیست و تکنولوژی داره پیشرفت میکنه و به نظر شخصی من یک دستگاه الکترونیکی شاید 5 تا 6 سال نمیتونی استفاده کنی و مجبوری مدل بالا تربگیری (اگه نگیم هر سال)

این که کیفیت قطعات پاین تر هست شکی نیست چون ps1 من هنوز روشن میشه کار میکنه ولی چه بدرد میخوره؟؟هیچی
الان از اولین بازی که ساخته شده تا ps1 که من بازی کردم با اینترنت ایران انلاین بازی میکنیم چه نیاز به دستگاه باشه؟؟
پس 5 سال دیگه اصلا مشخص نیست تکنولوژی به کجا رسیده باشه که اصلا نیاز به این اقلام هست یا شاید ی دستگاه گذاشتی همچی با فکرت بازی کردی ..
به نظر من زیادی سخت میگری ..بازی کن لذت ببر جای غر زدن

تست های میزان حرارت دمای خروجی پشت کنسول هم چیزی رو ثابت نمی کنه حتی اگرم علمیش رو نگاه کنیم سری 11 باز بهتره چون اونی که دمای بیشتری در خروجی داره یعنی تونسته گرمای بیشتری رو دفع کنه و برای سری 10 هم همینه شرایط پس برعکس تست های دوزاری که می گن اما نمی دونن انتقال حرارت اصلا چیه اونی که دماش بیشتره برای خروجی هوا چیپ خنک تری باید داشته باشه به شرط شرایط یکسان
اوووووم، که اینطور، هرچی حرارت و دمای هوای خروجی بیشتر باشه نشون دهنده بهتر بودن هست، جالبه.
اینو دارم به عنوان کسی که ۱۵ سال پیسی داشته و هم‌اکنون در کنار ۵ یه پیسی تقریباً سطح بالا داره نگاه میکنم و سعی میکنم جلوی خودم رو بگیرم تا وارد بحث نشم.

یک فرآیندی هست تحت عنوان آندروولت، سرچ بزنید دربارش متوجه میشید چیه، ولی خلاصه بخوام بگم، آندروولت تنظیماتی هست که روی پردازنده اعمال میشه تا با حداقل ولتاژ حداکثر فرکانس رو خروجی بده، نتیجشم میشه دمای پایینتر
به طور مثال من کارت گرافیک خودم که 3080ti هست رو با این روش مصرف برقش رو حدود ۸۰ الی ۱۱۰ وات کاهش دادم بدون از دست دادن حتی یک فریم، ولی دما حدود ۱۳ درجه کاهش پیدا کرده.
با این روش هست که دمای هوای خروجی کنسول کم میشه ولی پرفورمنس از دست نمیده.

کسی می دونه چرا کنسول گرون شده؟ دلار ۵۱ خوردی بود ۲۵ تومن بود اروپا ۱۲۱۶ . الان دلار نزدیک ۵۰ شده حول و حوش ۲۷ هست. علتش چیه. ( شانس ما هم کل اقوام تیوی و کنسول می‌خوان بخرند به من میگن. الان من قبلا ۲۵ تومن گفتمشون الان نزدیک ۲۷ شده). به نظرتون صبر کنم یا براشون بگیرم؟

کسی می دونه چرا کنسول گرون شده؟ دلار ۵۱ خوردی بود ۲۵ تومن بود اروپا ۱۲۱۶ . الان دلار نزدیک ۵۰ شده حول و حوش ۲۷ هست. علتش چیه. ( شانس ما هم کل اقوام تیوی و کنسول می‌خوان بخرند به من میگن. الان من قبلا ۲۵ تومن گفتمشون الان نزدیک ۲۷ شده). به نظرتون صبر کنم یا براشون بگیرم؟
همیشه نیمه دوم سال موج گرونی داریم دیگه، جالبتر اینکه اونور دنیا کنسول 70/80 دلار تخفیف خورده برای بلک فرایدی بعد اینجا کنسول رو میزنن 32 بعد روش خط میکشن میزنن 28 مثلا تخفیف دادن :دی

اوووووم، که اینطور، هرچی حرارت و دمای هوای خروجی بیشتر باشه نشون دهنده بهتر بودن هست، جالبه.
اینو دارم به عنوان کسی که ۱۵ سال پیسی داشته و هم‌اکنون در کنار ۵ یه پیسی تقریباً سطح بالا داره نگاه میکنم و سعی میکنم جلوی خودم رو بگیرم تا وارد بحث نشم.
من درسش خوندم چون قاعدتا برای شما قابل درک نیست
زمانی که انتقال حرارت بهتر صورت می گیره حرارت بیشتری دفع می شه پس توی خروجی حرارت بیشتری داریم در حالی که دمای کور یا سطح کمتر شده یعنی شما اگر سیستم کولینک بهتری داشته باشید دمای پشت دستگاه می تونه بیشتر باشه اما دمای پردازنده یا گرافیک کمتر شده باشه
البته برای تست باید شرایط از جمله سطح خمیر حرارتی نانومتر و معماری قطعه با دمای محیط با سرعت فن با نوعش یکی باشه
دقیق ترین راه تشخیص بهتر بودن کولینگ ها اینکه دستگاه هک بشه و بتونن سنسورهای حرارتیش رو بخونن دیگه تست با خطای بیشتری با تفنگ حرارتی هست اونم زمانی که دستگاه باز بشه و یک نقطه مشخص دماهاش چک بشه هر چند اینطوریم بازم سطح کولینگ بررسی می شه نه سطح پردازنده که خیلی قابل استناد نیست
اما چیپ های رم شاید بشه مستقیم دماش چک کرد

اون سیستم چک کردن هوای خروجی پشت دستگاه همون به درد درپیت های یوتیوبی می خوره که هیچ چیزیم ثابت نمی کنه اما اگرم فرض بگیریم شرایطی که بالا گفتم یکسانه اونی که دمای پشت دستگاهش بالاتره بهتره چرا؟
بذار براتون مثال راحت تر بزنم شما اصلا پلاستیک بردارید روی چیپ بذارید یا کولینگ پلاستیکی کنید جنسش یعنی انتقال حرارت بیاید بیارید خیلی پایین چه اتفاقی می افته؟ باد گرم پشت دستگاه به شدت دماش افت می کنه حتی ممکنه نزدیک به دمای محیط بشه برای همینم هست که گوشی های موبایل بخش فلزیشون خیلی بیشتر داغ می کنه ملاک دمای سطح چیپ هست نه جایی که منتقل می شه پس تا زمانی که تست درست انجام نشه این کلیپ ها فقط به درد سرگرمی می خوره

آخرین ویرایش:
زمانی که انتقال حرارت بهتر صورت می گیره حرارت بیشتری دفع می شه پس توی خروجی حرارت بیشتری داریم در حالی که دمای کور یا سطح کمتر شده یعنی شما اگر سیستم کولینک بهتری داشته باشید دمای پشت دستگاه می تونه بیشتر باشه اما دمای پردازنده یا گرافیک کمتر شده باشه
البته برای تست باید شرایط از جمله سطح خمیر حرارتی نانومتر و معماری قطعه با دمای محیط با سرعت فن با نوعش یکی باشه
دقیق ترین راه تشخیص بهتر بودن کولینگ ها اینکه دستگاه هک بشه و بتونن سنسورهای حرارتیش رو بخونن دیگه تست با خطای بیشتری با تفنگ حرارتی هست اونم زمانی که دستگاه باز بشه و یک نقطه مشخص دماهاش چک بشه هر چند اینطوریم بازم سطح کولینگ بررسی می شه نه سطح پردازنده که خیلی قابل استناد نیست

اون سیستم چک کردن هوای خروجی پشت دستگاه همون به درد درپیت های یوتیوبی می خوره که هیچ چیزیم ثابت نمی کنه اما اگرم فرض بگیریم شرایطی که بالا گفتم یکسانه اونی که دمای پشت دستگاهش بالاتره بهتره چرا؟
بذار براتون مثال راحت تر بزنم شما اصلا پلاستیک بردارید روی چیپ بذارید یا کولینگ پلاستیکی کنید جنسش یعنی انتقال حرارت بیاید بیارید خیلی پایین چه اتفاقی می افته؟ باد گرم پشت دستگاه به شدت دماش افت می کنه حتی ممکنه نزدیک به دمای محیط بشه برای همینم هست که گوشی های موبایل بخش فلزیشون خیلی بیشتر داغ می کنه ملاک دمای سطح چیپ هست نه جایی که منتقل می شه پس تا زمانی که تست درست انجام نشه این کلیپ ها فقط به درد سرگرمی می خوره
دقیقاً به نکته جالبی اشاره کردین، در نبود مانیتورینگ دقیق و بی اطلاعی از دمای دقیق هسته، صرفاً ملاک قرار دادن دمای هوای خروجی مسخرس برای اینکه بگیم این خوبه اون بده

سری اس در حد پلی 4 اسلیم هس ؟ یا بهتر شده ؟ تو مشخصات که برتری دارد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or