قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
کلا توی اینکه این ۲ تا سایت گرون فروش هستن شکی توش نیست از قیمت بازی و لوازم جانبی بگیر تا چیزای دیگه در مورد کنسول هم طبق تجربه زمان لانچ قیمتش کاذب و خریدش اشتباه هستش باید یمدت بگذره که قیمتش ثابت بشه
اخه دیکه سایتی نداریم تو این خرید فروش کنسول !
سایتی که قیمتش مناسب باشه سراغ دارید ؟ از کجا تهیه کنیم که ارزونتر باشه ؟

امروز تو مغازه یکی از دوستان بودم، جزو قدیمی ترین های کنسول هست توی قزوین، میگفت از تهران تازگی دارن کنسول های دست دومی رو پیشنهاد میدن که تحت عنوان نو و سریه ۱۲ برچسب زیرشون و جعبشون عوض شده.

دوستان این دسته جدیدا کِی میاد؟ خبر ندارید؟؟؟ یکی دوجا اوردن ولی قیمتش الکی بالاس.
volcanic red

شما چه گیری دادی به خرید از سایت من نمیدونم اینهمه مغازه دار هستن ادم نباید پول اضافه بده به امسال این سایتا

• Like
Reactions: mikami.pro
هیچ فروشگاه منصف ای وجود نداره تا جایی که بتونن سود رو جنسشون میکشن فرق قیمتی فروشگاه های معروف هم معمولا کمه
جایی هم دیدید خیلی داره ارزون میده شک نکنید یک جای کار مشکل داره و خود جنس مشکلی داره چون اینا از سودشون کم نمیکنن

مغازه دارهای توپخونه و ... هم مشکلش اینه اگر کنسول مشکلی بخوره امکان نداره دیگه تعویض کنن یعنی روی فاکتور هم بنویسن بازم فایده نداره . کلا خرید کنسول واقعا سخت و پراسترس هست که تهش به قیمت بخری یا دستگاه ریفر و تعمیری بهت نندازن و...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jack cooper
دوستان عزیزم سلام.
چند وقتیه فروشنده های کنسول مسأله گارانتی تعویض و امثالهم رو خیلی روش مانور میدن. چیزایی مثل سازش و این چنین موارد. چه ایکس باکس چه پی اس. اصرار میکنند که میزان خرابی کنسول ها زیاده و ریسک نکنید و حتما با گارانتی بگیرید. مبلغشم ۲ میلیون میشه. من که شخصا هیچ اعتمادی ندارم و حس میکنم صرفا سود بیشتره، اما اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
تنتون سالم رفقا
جالبه چند تا از فروشگاه های معروف که رفتم دیدم چند تا دستگاه ps5 روی میزشون گزاشتن و روش کاغذ زدن خراب و تعویض گردد ... یا یکی دو تا psvr2 گزاشتن همین رو روش چسبوندن
اولش فکر کردم چه کار احمقانه ای خوب کسی ببینه این دستگاه های خراب رو که دیگه کنسول نمیخره اما بعدش که یادم اومد چجوری باید مشتری رو بصورت عملی وادار کرد گارانتی دو میلیونی و 5 میلیونی بخره تازه فهمیدم داستان چیه !!!

شما چه گیری دادی به خرید از سایت من نمیدونم اینهمه مغازه دار هستن ادم نباید پول اضافه بده به امسال این سایتا
باورت میشه ! مغازه دار شهرما از این سایتا بدتر هستن . گرونفروشتر هستن ... تهران شما هستی قضیه ش فرق میکنه !

دوستان مثل اینکه تشرف اورده سری 13 . بدون دیسک و بلوریش چقد کم میکنن ؟ دیسک خورش زده 34 ت
فعلا قیمت نوبرانه اس چرا باید 10 میلیون بیشتر بدی بخاطر اینکه صرفا 3/4 سانت ابعاد تغییر کرده؟ در حالی که قیمتش هم یکسانه
2/3 ماه دیگه که زیاد بشه قیمتش هم نرمال میشه

• Like
Reactions: mikami.pro
دیسکشو بردارن چقد کم میکنن ؟
تفاوتش میشه همون تفاوت دیسکی و دیجیتال
خرید سری 13 با این قیمت اشتباه محض هست با 10 میلیون تفاوت می تونی 2 سال پلاس پریمیوم و 4/5 تا بازی فول پرایس ریجن ترکیه بگیری

دوستان مثل اینکه تشرف اورده سری 13 . بدون دیسک و بلوریش چقد کم میکنن ؟ دیسک خورش زده 34 ت
اگر همین سری فت داری اصلا اینکارو نکن که بخوای عوض کنی مگر اینکه سری اول داشته باشی یا همون ۱۰۰۰ چون من چنتا نقد دیدم گفتن کسایی که سری فت دارن اصلا عاقلانه نیست این کار اونم بخاطر ۱۳۵ گیگ حافظه بیشتر و سبک بودن کسی اینکارو میکنه که یا پول اضافه داشته باشه یا اینکه کنسول نداره و تازه میخواد اقدام کنه برای خرید در غیر اینصورت واقعا اشتباه هستش اینکار اونم الان با این قیمتای پرت و پلا

من نمیدونم ولی زیاد حس خوبی به PSPRO نداشتم از اول .
من تمام کنسولامو از وحید میگیرم که فک کنم تقریبا همه بشناسنش . هم آدمه منصفی هست هم اینکه اجناسی که میفروشه سالمه
پول گارانتی اینا هم نمیگیره
تو تلگرام یا اینستا بزنید baziport میاره براتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or