قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
یکی از فروشندگان نامحترم و حروم لقمه خور کنسول، اومده باندل فیک ps5 بازی The Last of Us Part II ساخته!

یعنی هر چقدر به این فروشنده های کنسول فحش بدیدن بازم کمه!

اینجور مسخره بازیا باب بشه دیگه اورجینال هم نمیشه گیر آورد

نکرده هم حداقل برای TLOU P1 بزنه که روی PS5 عرضه شده. باندل TLOU P2 که اصلا نسخه PS5 نداره!
بعد جالبه می گه گرون ترین باندل PS5. معلوم نیست چقدر می خواد بندازه به ملت.
---
DualSense فیک هم توی بازار هست حواستون باشه.

یکی از فروشندگان نامحترم و حروم لقمه خور کنسول، اومده باندل فیک ps5 بازی The Last of Us Part II ساخته!

اوه اوه اینو من میشناسم خیلی زبون باز هم شمارشو هم آدرسشو هم کانال تلگرامشو دارم.
همیشه هم ادعا داره خیلی به فکر مشتری ها هستش و خیلی دلسوز ، اصل درآمدشم از راه خرید و فروش کنسول دست دوم
اصلا کسی سمتش نره برای خرید کنسول

ولی ابی در یک چیز صداقت داشت، همون اول گفت گرونترین باندل رو براتون آوردم :D این باندل های فیک مثل طرح های دسته های دوال سنس یه تعدادیشون اینجا ساخته می شه مخصوصا کارتن! یک تعداد دیگشون از اونور میاد، این از دبی میاد. پخشش فکر کنم تو قمه. به شکل ناشیانه ای هم برچسب خورده و از نزدیک بیینید وطنی طور بودنش بیشتر به چشم میاد، طرح بالا پایین کارتن تعطیل وسایزها اشتباه
اینم گاد او وار وطنی :D
Screenshot_۲۰۲۳۱۱۰۱-۱۵۱۹۴۵.jpg
Screenshot_۲۰۲۳۱۱۰۱-۱۵۱۸۰۵.jpg

آخرین ویرایش:

البته تاجایی که من میدونم توی خارج هم فروشگاه هایی هستن که خودشون به شکل شخصی کنسول کاستوم درست میکنن و میفروشن ولی خب اونجا صادقانه میگن این کنسول با این شمایل جعبه و لوازم جانبی به شکل اورجینال از طرف شرکت ساخته نشده و کار خودمونه
اگر اینا هم بگن ایرادی بهشون وارد نیست ولی متاسفانه توی ۹۹/۹۹۹۹٪موارد در ایران این قبیل کارها برای کلاهبرداریه🤦🏻‍♂️

آخرین ویرایش:

دو تا برچسب آدامسی زده شده باندل
به عقل آدمی که این باندلو بخره باید شک کرد

دو تا برچسب آدامسی زده شده باندل
به عقل آدمی که این باندلو بخره باید شک کرد
میخرن...خوبم میخرن ;))
تو مقطع ارشد که بودم یه آدمی بود حدود 50 ساله که 2 تا بچه 12-13 ساله داشت بعد میگفت میخوام براشون کنسول بخرم،تو که بلدی بگو چی بگیرم.اون زمان اواخر Xone بود که گفتم یا این یا ps4 بخر دیگه براشون.بعد شب زنگ زد صدا بچه هاش که داد و بیداد میکردن که نه این سرش نمیشه X360 از همشون جدیدتره :|

یعنی فکر کن بچه دهه هشتادیِ نسل جدید اونم تو عصر اینترنت هنوز همچین چیز ساده ای رو نمیدونستن دیگه چه برسه به باندلی که حداقل برای کلاهبرداریش رفتن یکم زحمت کشیدن چندتا برچسب چاپ کردن:))

این باندلای فیک که دیدید دبی می زنه، برای خودم بعضی اوقات یک سری کارها انجام می دم و به نسبت امکاناتی که دارم در مقایسه با این ها که نگاه میکنم امیدوارکنندست! این برچسب هایی که روی پنل می زنن بعضا قشنگتر از طرحیه که روی کنسول زدن و از نظر من جذابیتی نداره

قیمت ها رو دارن میکشن بالا چه خبره؟
گروه دوست و برادر ea در يمن اعلام كرده اسراييل رو به موشك ميزنه و لايو پخش ميكنه ازون لحظه دلار داره ميره بالا!
علت زمزمه گرونى اينه.
جوابشو صدرا داد دیگه تا دقایقی پیش که امار دارم نسخه استاندارد ۲۹.۵۰۰ و نسخه دیجیتال هم ۲۷۰۰ خدا بدادمون برسه واقعا

با خرید این باندل پی‌اس‌فایو جدید، عملا «کال آو دیوتی: مدرن وارفر ۳» را به‌صورت رایگان دریافت می‌کنید.

سونی تایید کرد که قیمت این باندل ۴۹۹ دلار است؛ دقیقا هم‌قیمت با نسخه عادی دیسک‌خور پلی استیشن 5 جدید.

Attachments

• photo_2023-11-01_21-50-05.jpg
    photo_2023-11-01_21-50-05.jpg
    85.5 KB · مشاهده: 36
  • photo_2023-11-01_21-50-08.jpg
    photo_2023-11-01_21-50-08.jpg
    69.6 KB · مشاهده: 35
از اونجایی که Teardown اه این نسخه به اصطلاح اسلیم اومده و APU اش فرقی با سری 12 نداره، همون سری 12 رو بخرید بره و بی خودی منتظر این سری جدید نباشید.
حقیقاتا من توی Teardown هایی که دیدم جنس بدنه این نسخه جدید انقدر اتفضاحه که انگار سطل های ماست رو برداشتن بازیافت کردن باهاش بدنه کنسول ساختن.

از اونجایی که Teardown اه این نسخه به اصطلاح اسلیم اومده و APU اش فرقی با سری 12 نداره، همون سری 12 رو بخرید بره و بی خودی منتظر این سری جدید نباشید.
حقیقاتا من توی Teardown هایی که دیدم جنس بدنه این نسخه جدید انقدر اتفضاحه که انگار سطل های ماست رو برداشتن بازیافت کردن باهاش بدنه کنسول ساختن.
دقیقا همنطوره، مصرف برقش هم کمی بیشتر شده، دماشم همونه استند هم که حذف شده
صرفا چون هزینه تولیدش برای سونی کمتره وگرنه برای یوزر همون سری 12 به صرفه تره حداقل 40 دلار پای استند نمی خواد بده دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or