قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
این نبودن اختلاف اتفاقا تشخیص آدم احمق در خریدن یا نخریدن دیجیتال رو قشنگ تشخیص میده
واقعا دیگه با این اختلاف اگه کسی دیجیتالی بخره تصمیم خوبی نیست
فروشنده ها هم دیدن همه روی اوردن به دیجیتال گرون کردن

این نبودن اختلاف اتفاقا تشخیص آدم احمق در خریدن یا نخریدن دیجیتال رو قشنگ تشخیص میده
شما عقل کل ما احمق
کسی که دیسک بازی نمیخره چرا باید دیسک خور بگیره؟ حالا مثلا دیسک خور داشته باشی افتخاره یا چی که اینطوری توهین میکنی؟

شما عقل کل ما احمق
کسی که دیسک بازی نمیخره چرا باید دیسک خور بگیره؟ حالا مثلا دیسک خور داشته باشی افتخاره یا چی که اینطوری توهین میکنی؟
کاری به حرف ایشون ندارم و امیدوارم نحوه بیانش رو اصلاح کنه از این به بعد .
اما الان نسخه دیجیتال ۱.۲ تومن ارزون تر از نسخه استاندارد هست باید ۴ ۵ تومن اختلاف قیمت بود
با این حساب بنظرم کار عقلانی تر اینه که استاندارد خریده بشه

شما عقل کل ما احمق
دوست عزیز ایشون توهین نکردن حق با شما هستش کسی که دیسک تهیه نمیکنه لزومی نداره نسخه استاندارد بخره از نظر قیمتی هم نهایتا ۱ میلیون فرقش باشه ولی از اونور موقع فروش هم بدفروش هستش هم هرکی بخواد بخره بزخری میکنه چیزی که من دیدم اونیم که فقط اکانتی بازی میکنه میره نسخه استاندارد میخره که موقع فروش راحت باشه لااقل نسخه دیجیتال توی ایران مقرون بصرفه نیستش

کاری به حرف ایشون ندارم و امیدوارم نحوه بیانش رو اصلاح کنه از این به بعد .
اما الان نسخه دیجیتال ۱.۲ تومن ارزون تر از نسخه استاندارد هست باید ۴ ۵ تومن اختلاف قیمت بود
با این حساب بنظرم کار عقلانی تر اینه که استاندارد خریده بشه
و همچنین به دلایل دیگه هم استاندارد بهتره
1، ممکنه مثلا خدایی نکرده نت طوریش بشه که نشه به راحتی دانلود کرد یا اصلا وصل psn شد
2. بعضی وقتا ممکنه مثلا یه بازی قدیمی دیسکش رو خیلی ارزون پیدا کنی، یا مثلا امانت بگیری یا کرایه کنی و راحت بازی کنی، کلا بعضی بازیا رو دیسک راحت تر پیدا میشن (راحت تر = به صرفه تر)
3. اگه یه روز خدایی نکرده کنسولت بن شده، دیجیتالی رو باید نمیدونم چیکار کرد، ولی استانداد میشه دیسک انداخت روش بازی کرد (حداقل)
4. به خاطر 1یا2 میلیون ارزش نداره دیجیتالی (کنسول محدودیت دار) خرید
اینا همش نظر شخصی و استدلال های خودم بود و ممکنه دوستان نظر دیگه ای داشته باشن
((( لطفا لطفا تو کامنت ها احترام هم دیگه رو نگه داریم،. قرار نیست جواب کسی رو که نظرش با ما مخالف هست رو با توهین و یا عصبانیت جواب بدیم)))

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

دوست عزیز ایشون توهین نکردن حق با شما هستش کسی که دیسک تهیه نمیکنه لزومی نداره نسخه استاندارد بخره از نظر قیمتی هم نهایتا ۱ میلیون فرقش باشه ولی از اونور موقع فروش هم بدفروش هستش هم هرکی بخواد بخره بزخری میکنه چیزی که من دیدم اونیم که فقط اکانتی بازی میکنه میره نسخه استاندارد میخره که موقع فروش راحت باشه لااقل نسخه دیجیتال توی ایران مقرون بصرفه نیستش
یکی بهت بگه احمق توهین نیست؟ اوکی :))
اتفاقا هر چی میگذره استقبال از نسخه های دیجیتالی بیشتر میشه تو دنیا و همه شرکتا میرن به این سمت و نسخه فیزیکی رو کم میکنن به خاطر هزینه های بالا و سود کمترش، همین الان رمدی گفته نسخه جدید الن ویک فیزیکی عرضه نمیشه
بحث فروش هم با توجه تو وضع اقتصادی مردم که هر روز بدتر میشه همه دنبال ارزونترین وسیله هستن حتی شده یکی دو تومن پایینتر بدن پس نگرانی هم از این موضوع نداشته باش، تا 5،6 سال دیگه که نسل بعدی بیاد کی مردس کی زنده

یکی بهت بگه احمق توهین نیست؟ اوکی :))
اتفاقا هر چی میگذره استقبال از نسخه های دیجیتالی بیشتر میشه تو دنیا و همه شرکتا میرن به این سمت و نسخه فیزیکی رو کم میکنن به خاطر هزینه های بالا و سود کمترش، همین الان رمدی گفته نسخه جدید الن ویک فیزیکی عرضه نمیشه
بحث فروش هم با توجه تو وضع اقتصادی مردم که هر روز بدتر میشه همه دنبال ارزونترین وسیله هستن حتی شده یکی دو تومن پایینتر بدن پس نگرانی هم از این موضوع نداشته باش، تا 5،6 سال دیگه که نسل بعدی بیاد کی مردس کی زنده
حالا اون بنده خدام منظوری نداشته از اون حرف
توی بقیه دنیا کنسول یه وسیله یکبار مصرف هست و کسی نمیفروشه ولی اینجا کنسول رو اخرش میفروشن ممکنه دو سه دست هم بچرخه برای همین خرید کنسول درایو دار توی ایران معقولتره

• Like
Reactions: tokio_hotel
چون هر لحظه احتمال داره دسترسی ما به اینترنت جهانی قطع بشه اون موقعه باید کنسول رو‌ پرت کنی ...
همه بازی ها نیاز به آخرین ورژن فریمور کنسول دارن و باید کنسول آپدیت باشه. درکنارش اکثر بازی های الان یا فقط آنلاین میشه بازی کرد یا اصلا رو دیسکشون دیتایی ندارن و نیاز به دانلود دارن یا اصلا نسخه فیزیکی ندارن. نبودن نت یا بن شدن عملا کنسول رو به آجر تبدیل میکنه و فقط میشه داد به ضایعاتی و به اندازه وزنش کیسه زباله یا شوینده گرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or