قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
با توجه بحثای چند صفحه اخیر من فکر میکنم خیلی از دوستانی که حالا مثلا الان دارن دم از بدبینی و فاز منفی میزنن، حرفاشون بیشتر روی این اصله که تاریخ این کشور نشون داده دلار هر زمان یه قیمتی رو تاچ کرده حتی در صورت عقب نشینی، اون قیمتو نهایتا رد کرده و بالاترم رفته
بالاخره هممون دیدیم که دلار 32 تومن رو تاچ کرد و الان به دلایلی اومده توی کانال 26، مشابه این اتفاق بارها و بارها توی قیمتای خیلی پایین ترم افتاده، اما الان اینجاییم، تاریخم همیشه تکرار میشه
از طرفی تمام تورم و افزایش قیمتایی که ما یک عمره داریم تجربه میکنیم همگی قابل حل و اصلاحن اما به دلایلی که اینجا نمیشه گفت سیاست چهل و خورده ای سال بر اینه که این وضعیت اقتصادی باقی بمونه که کارکرد خاص خودشو داره
به همین خاطر خیلیا به کاهش قیمت هایی که بعضا اتفاق میوفته خوش بین نیستن و وضعیت همیشه طوریه که یک فنر فشرده میشه مدتی و بعد انرژیش آزاد میشه (بر عکس این دیدگاه که میگن حبابه و میترکه)
به هر حال من تصورم اینه که به جز یه درصد کمی بقیه مردم از افزایش قیمت ارز همیشه متضرر میشن و امیدوارم که اینبار تاریخ دیگه تکرار نشه و بتونیم PS5 زیر 10 تومن رو هم ببینیم

اون بنده خدایی که اصرار داره قیمت کنسول بیش از حد زیاده خودش رفته 2080 ti با چه قیمتی خریده،مثل اینکه صابون به دلش زده چون خودش قطعات خیلی گرون میخره کسایی هم که کنسول میخرن باید خیلی هزینه کنن
هیچ قیمتی نمیشه برای کنسولا در نظر گرفت تا بیان داخل کشور
خداروشکر وارد کننده کنسول هم زیاده مثل قطعات نیست کم باشه یا کم وارد بشه و بزودی قیمتش افت میکنه و میشه شبیه قیمت دلاریش
تا بخوای صبر کنی قیمتا بشکنه دلار میره بالا
دیگه مثل قدیم نیست اولش گرون باشه کم کم قیمت افت کنه
الان به نظرم بهترین زمان خرید 1 ماه بعد از عرضه جهانیه

متاسفانه بعضی از دوستان واقع بین نیستن!، منم در پست های قبلی در همین تاپیک به این موضوع اشاره کرده بودم ولی بعضی از دوستان نمیخواستن قبول کنن که ما در کشور بی ثباتی به اسم ایران زندگی میکنیم چه بخوایم چه نخوایم دیگه وضعیه که پیش اومده و مجبوریم خودمونو با شرایط وفق بدیم چون فعلا چاره دیگه ای نداریم.

• Like
Reactions: desperados
اگه بایدن رای بیاره احتمال اینکه مقطعی دلار بیاد پایین هست ولی احتمال اینکه بایدن بیاره زیاد نیست ولی اگه رای بیاره بهترین زمان ممکن همین یک ماه بعد از عرضه جهانی هست.
لامصب دلار همه رو ریاضیدان و اقتصاددان کرده.:)):((

اگه بایدن رای بیاره احتمال اینکه مقطعی دلار بیاد پایین هست ولی احتمال اینکه بایدن بیاره زیاد نیست ولی اگه رای بیاره بهترین زمان ممکن همین یک ماه بعد از عرضه جهانی هست.
لامصب دلار همه رو ریاضیدان و اقتصاددان کرده.:)):((
این که گفتم و بزار رو حساب تجربه خرید کنسول از آتاری 2600 تا ps4 شک ندارم روال همینه
نمیخوام سیاسی کنم اما خب چون به هم ربط داره میگم
اوضاع اقتصادی خب نیست بیشتر دلار کشور از عراق تامین میشد امروز عراق با اسرائیل صلح کرد
دلار سر به فلک میزنه

یه عده فاز خود بزرگ بینی و گنده گویی (با تربیتیشو گفتم) دارن و فکر میکنن از بقیه بیشتر حالیشونه البته اون نفر دوم اینجا از نظر پست همین چرندیات رو سرلانچ ps4 با دلار سه تومنی میزد اون زمان کنسول 400 دلاری رو 10 خورده ای پیش بینی کرده بود خلاصه یه عده تفریحشون اینه بیان بقیه رو نا امید کنن، والا 3 ماه بعد لانچ این کنسول اگه اکانت هکی سخت هک بشه مغازه دارها موس موس میکنن تا بفروشن اینجا آمریکا که نیست کنسولی خوب فروش میره که راهی برای ارزون فروختن بازیهاش باشه وگرنه همین اکانت ظرفیتی هم هرکسی سمتش نمیره، من بازم میگم حرف در مورد قیمت زوده لااقل چندتا کنسول وارد بشه بعد در موردش صحبت بشه هنوز کنسولی نیست یه عده هم فاز فهیم بودن و گنده بودن (معادلش رو میدونید دیگه بگم پستم پاک میشه) ور میدارن، حالا اون دوستمون خواسته از بقیه عقب نیوفته تاپیک زده دستش درد نکنه ولی بنظرم قفل بشه هروقت اولین کنسول وارد شد بعد باز بشه اینجوری آدم فکر میکنه عین بقیه عکسهای ترولی می‌فرسته که واستاده اون دور به ریش کسایی دارن بحث میکنن میخنده کما از این پست ها زیاد فرستاده، خلاصه من نمی خواستم پست بدم ولی دوستات عجله نکنید بعد چند ماه موس موس میکنن کنسول رو ازشون بخرید دیگه گذشت دوره دلار 3 تومنی والا با همین پول ps4 تا یه سالو قبل میشد پراید مدل 84 خرید دیگه کنسول که جهیزیه نیست که قرار باشه طرف بخره نباشه ابروش بره هرکسی سمتش نمیره یه نمه صبر کنید قیمت اوکی میشه تازه لانچ ps4 نه خرید اینترنتی مرسوم بود نه سایتی مثل دیوار بود نه حتی دیجی کالا تا میگفتی خرید اینترنتی میگفتن کلاهبرداری
دمت گرم دوست عزیز ، منم همینو میگم ؛ میگم نخریم تا ارزون بشه ، بعد یه سریا اومدن میگن همین خوش خیالیه شما ما رو بدبخت کرده !!!! پ ن پ مثل امثال شما برم تو صف پراید 150 میلیونی !!!!!!!!!!!!!!!
کنسول کالای دیجیتال و IT مصرفی ضروری نیست مثل گوشی و کامپیوتر و لپ تاپ ، یقین داشته باشین وقتی تقاضا برای خرید نباشه بعد یه مدت قیمت خیلی نزدیک میشه به قیمت واقعی

ببینید کی گفتم این حرفو که " فروش اقساطی PS5 مثل نقل نبات پر میشه تو بازار"

فقط محض یادآوری پراید شده بود ۴۰ تومن، یکی سری میگفتن نخرید ارزون میشه، الان شده ۱۵۰ تومن :دی اونایی که اون موقع میتونستن پراید بخرن و نخریدن الان دارن حسرت اون موقع رو میخورن!

شماها نمیخواید درک کنید که
فقط محض یادآوری پراید شده بود ۴۰ تومن، یکی سری میگفتن نخرید ارزون میشه، الان شده ۱۵۰ تومن :D اونایی که اون موقع میتونستن پراید بخرن و نخریدن الان دارن حسرت اون موقع رو میخورن!
محض اطلاع " تو این کشور خرید خودرو شده سرمایه گذاری ؛ هر کی امروز ماشین میخره اطمینان داره فردا سود میکنه ؛ خودرو شده بازار سرمایه گذاری "
شما کنسول رو بخاطر سرمایه گذاری میخری ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کنسول میخری که ارزش سرمایه ت افت نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط محض یادآوری پراید شده بود ۴۰ تومن، یکی سری میگفتن نخرید ارزون میشه، الان شده ۱۵۰ تومن :D اونایی که اون موقع میتونستن پراید بخرن و نخریدن الان دارن حسرت اون موقع رو میخورن!
الان شما چی رو با چی مقایسه کردی! کلا مقایست اشتباهه. قضیه کنسول و خرید و فروشش در بازار اصلا یه قضیه جداست. بازار هدف کنسول، فقط مختص یه قشر خاصه که علاقمند به دنیای بازی هستن چون هر کسی این علاقه رو نداره یعنی میخوام بگم عام نیست. ولی خودرو در واقع یه جورایی یه وسیله ضروری در زندگی هر شخصی محسوب میشه و بازار هدفش قشر خاصی نداره و عمومیت بیشتری داره.

• Like
Reactions: ebi2009
شماها نمیخواید درک کنید که

محض اطلاع " تو این کشور خرید خودرو شده سرمایه گذاری ؛ هر کی امروز ماشین میخره اطمینان داره فردا سود میکنه ؛ خودرو شده بازار سرمایه گذاری "
شما کنسول رو بخاطر سرمایه گذاری میخری ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کنسول میخری که ارزش سرمایه ت افت نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین که شما درک میکنی بسه!
آب بخور آروم شی که اینقد نخوای علامت سوال بذاری!!!
شما چیزی به اسم قیمت دلارو در نظر میگیری تو صحبتات؟!
الان شما چی رو با چی مقایسه کردی! کلا مقایست اشتباهه. قضیه کنسول و خرید و فروشش در بازار اصلا یه قضیه جداست. بازار هدف کنسول، فقط مختص یه قشر خاصه که علاقمند به دنیای بازی هستن چون هر کسی این علاقه رو نداره یعنی میخوام بگم عام نیست. ولی خودرو در واقع یه جورایی یه وسیله ضروری در زندگی هر شخصی محسوب میشه و بازار هدفش قشر خاصی نداره و عمومیت بیشتری داره.
والا من مقایسه نکردم، شماها دارین هی مقایسه میکنید. یه سرچ بکن تو همین جا ببین چند بار از واژه پراید استفاده شده!

همین پس فردا اگه ترامپ رای بیاره قیمت دلار سر به فلک میکشه، اگرم بایدن بشه یه سقوط مقطعی میکنه ولی قطعا شک نکنید دوباره برمیگرده به این قیمتایی که الان هست. بهترین راه اینه که اگه بایدن رای اورد دلار بخرید بذارید کنار که هر وقت قیمت کنسول با قیمت دلاریش یکی شد خرید کنید.

پ ن: دلال و وارد کننده کنسولم :))

• Smile
Reactions: B-King
یک ماه بعد عرضه ی جهانی مطمئن باش کنسولی در بازار نیست که شما بخواید برید بخرید

بخاطر کرونا و حجم بالای سفارشات ( مردم توی همه کشورهای دنیا توی خونه هستن و 500 دلار هم براشون پولی نیست و بهترین تفریح هم گیم هست براشون ) همه بصورت آنلاین فروش میره و چیزی برای اینکه بخواد به کشور دیگه ای قاچاق بشه نمیمونه !!!

بنظرم تا قبل عید نوروز داستان همینه و کنسولی تو بازار نیست که برید بخرید مگر بخواید قیمت نجومی بدید ... پس کلا تا اردیبهشت فکر خرید کنسول رو نکنید

با درود
محض یادآوری
ps4 اون اول اومد تو این سایت بود یا سایتهای دیگه پیش فر وش و تحویل 3 میلیون بود
من رجین 1 دقیقا 28 اسفند 93 خریدم 1500 که یک کارت 10 دلاری psn هم داخلش بود
هر چیزی اولش که میاد گرونه ولی بعد درست میشه
من رفیقم ps3 60g خرید 750 یا 850 سال فکر کنم 87 حقوقش 200 بود

حالا اینهایی که من گفتم و دوستان گفتن درست خواستم به این موضوع برسم
درسته تمام آزمون های الهی تو ایران برگزار میشه چرا همه امتحانهای سختش برای ما وهم دوره ای های ماست
خدایا قسمت آسفالت افتاده دقیقا رو دهن مون
تنها دلخوشی زندگی از ما نگیر

• Like
Reactions: king of north
یکی از این کانال های اینستا گرام که مغازه هم داره پست زده کنسول های نسل جدید زودتر از ریلیز جهانی تو ایران بعدش یه پست دیگه هم زده که بیشتر گیمرا ارزو دارن کنسول های نسل بعد را داشته باشن ولی نمیتونن .قشنگ دارن زمینه سازی برای تو پاچه کردن میکنن :D

اصلا اینده خوبی رو برای قیمت ارز نمیبینم.....یک سری تصمیماتی داره گرفته میشه که خیلی وضعیت رو دراینده بدتر میکنه.من که خیلی نامیدم

نسل پیش بلایی که سر لانچ PS4 توی امارات اومد این بود که زورکی باندل بهت می فروختن. کنسول خالی نمی دادن. بازی و دسته و دوربین و ... باهاش باندل می کردن می فروختن.
من پیش خرید کرده بودم اما با این وجود جامبو به من زورکی کیلزون و ۱ سال گارانتی اضافه فروخت.
این نسل هم به نظر همینه. کنسول ها رو دارن باندل می کنن می فروشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or