قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
الان داستان این جدول چیه هی آپدیتش میکنی :D

با منطق خودت جور در میاد نسخه دیجیتالی از پرو هم ارزونتر باشه پرویی که با دلار 20-22تومنی اومده . پرو چیه اسلیم ریجن با دو دسته 10.700 ـه

بعد اینا هزینه های جانبی ندارن احیانا:D

منم یه کارت 1080ti msi میشناسم 695 دلاره و با دلار امروز در میاد 19تومن اصلا گمرکی و همه چی هم قاطی ش 30تومن ولی افسوس که تو بازار 42تومنه و من هیچ کاری نمیتونم کنم:D

آقا شما جز جو منفی به این تاپیک چیزی اضافه نمیکنی و فقط داری این تفکر رو برای ما به وجود میاری که فروشنده هستی! الان کارت ASUS 2080ti OC رو میدن 48 تومن که آمازونش 2132 دلارِ آدمی که برای MSI 1080ti بیاد 42 تومن پول بده یه مشکلی داره دیگه! وگرنه مدل عادی 1080 رو از چین هوایی برات میارن 12 میلیون تا در خونه! (نگی کلاهبرداریه که من تی وی شیا خریدم ازش الان تو اتاقمه)

بنابراین قیمت همینه یکی دو میلیون بالا پایین

الان داستان این جدول چیه هی آپدیتش میکنی :D

با منطق خودت جور در میاد نسخه دیجیتالی از پرو هم ارزونتر باشه پرویی که با دلار 20-22تومنی اومده . پرو چیه اسلیم ریجن با دو دسته 10.700 ـه

بعد اینا هزینه های جانبی ندارن احیانا:D

منم یه کارت 1080ti msi میشناسم 695 دلاره و با دلار امروز در میاد 19تومن اصلا گمرکی و همه چی هم قاطی ش 30تومن ولی افسوس که تو بازار 42تومنه و من هیچ کاری نمیتونم کنم:D
میتونی کارت و با سایت های که از آمازون خرید میکنن بخری همون 19 تومن نهایت 22 تومن ، مجبور نیستی به اون فروشنده پول بدی
منم میخواستم برای PC م رم بخرم ، میداد 2300 ، از آمازون خریدم 1300 تازه مدل بالاترشو

میتونی کارت و با سایت های که از آمازون خرید میکنن بخری همون 19 تومن نهایت 22 تومن ، مجبور نیستی به اون فروشنده پول بدی
منم میخواستم برای PC م رم بخرم ، میداد 2300 ، از آمازون خریدم 1300 تازه مدل بالاترشو
من 25 به شما میدم شما برای من تهیه کن جای 22تومن :دی از ما ل تینا بهتر هم مگه هست

فعلا که دلار داره میاد پایین و پایین تر ، خوبیش اینه اگه دلار بیاد رو 20-20 دیگه یه عده فروشنده بیشرف نمیان بگن ما زمانی خرید کردیم که دلار 30 تومن بود ؛ اییییی تو اون پولی که شما در میارین و میدین به زن و بچه تون ؛ حرااااااااااااام اندر حرررررررراااااااااااااااام (یاد مکارم افتادم )
چقدر شماها دلتون خوشه کاش من جای شماها بودم همین دل خوشی ها و خوش بینی ها پدر این مملکت در اورده
اولا که دلار 20 نمی شه بشه هم اهمیتی نداره چرا که کافیه تا 2 ماه دیگه دوباره بشه 30 که اونا با قیمت روز حساب کنن از الانم تا 3 ماهه اول 2021 منتظر ps5 به قیمت نباشید چرا که خود سونی هم گفته تا اون زمان همش پیش خرید شده پس تا چند ماه اینده که دلار باز برگرده به قیمت اصلیش شک نکنید باز با قیمت روز باهاتون حساب می کنن قبلشم که اصلا مهم نیست چون می گن توی دنیا کمه و تعداد کم هم اوردن قیمتش فضایی بالاست
حالا مدیرای محترم باز می تونن پست منو پاک بکنن بگن علت اسپم چون خودشون جز افراد خوشبین هستن ظاهرا چرا که نمی دونم تاپیک قیمت 5 راجب قیمت پست می دم کجاش اسپم می تونه باشه جز اینکه هر پستی که برخلاف نظرشون هست رو راحت پاک می کنن دیکتاتوری محض حتی توی سایت گیم هم هست چه انتظاری از بقیه می ره.

آقا شما جز جو منفی به این تاپیک چیزی اضافه نمیکنی و فقط داری این تفکر رو برای ما به وجود میاری که فروشنده هستی! الان کارت ASUS 2080ti OC رو میدن 48 تومن که آمازونش 2132 دلارِ آدمی که برای MSI 1080ti بیاد 42 تومن پول بده یه مشکلی داره دیگه! وگرنه مدل عادی 1080 رو از چین هوایی برات میارن 12 میلیون تا در خونه! (نگی کلاهبرداریه که من تی وی شیا خریدم ازش الان تو اتاقمه)

بنابراین قیمت همینه یکی دو میلیون بالا پایین
تعارف نکن هرکی از شما دلیل منطقی میخواد میشه دلال:دی

بگید نمیدونم خلاص!

با کلمات بازی نکنید دلال و فروشنده و جو منفی و کاذب و فلان خسته نشدید جدا!

استدلالی ندارید دیگه این حرفا چیه . استدلال هاتونم اخه در حد اسکرین شات کانال اینستاگرامی ـه

به بازیهای دلار هم نوسان میگن :دی

چقدر شماها دلتون خوشه کاش من جای شماها بودم همین دل خوشی ها و خوش بینی ها پدر این مملکت در اورده
اولا که دلار 20 نمی شه بشه هم اهمیتی نداره چرا که کافیه تا 2 ماه دیگه دوباره بشه 30 که اونا با قیمت روز حساب کنن از الانم تا 3 ماهه اول 2021 منتظر ps5 به قیمت نباشید چرا که خود سونی هم گفته تا اون زمان همش پیش خرید شده پس تا چند ماه اینده که دلار باز برگرده به قیمت اصلیش شک نکنید باز با قیمت روز باهاتون حساب می کنن قبلشم که اصلا مهم نیست چون می گن توی دنیا کمه و تعداد کم هم اوردن قیمتش فضایی بالاست
حالا مدیرای محترم باز می تونن پست منو پاک بکنن بگن علت اسپم چون خودشون جز افراد خوشبین هستن ظاهرا چرا که نمی دونم تاپیک قیمت 5 راجب قیمت پست می دم کجاش اسپم می تونه باشه جز اینکه هر پستی که برخلاف نظرشون هست رو راحت پاک می کنن دیکتاتوری محض حتی توی سایت گیم هم هست چه انتظاری از بقیه می ره.
دوست عزیز شما که دلت خوش نیست دی وان کنسولو بگیر ، شما که دلت خوش نیست با هر قیمتی که دوس داری کنسول بگیر ؛، اتفاقا شماهایی که به این گرونی راضی هستین پدر این مملکتو دراوردین

تعارف نکن هرکی از شما دلیل منطقی میخواد میشه دلال:D

بگید نمیدونم خلاص!

با کلمات بازی نکنید دلال و فروشنده و جو منفی و کاذب و فلان خسته نشدید جدا!

استدلالی ندارید دیگه این حرفا چیه . استدلال هاتونم اخه در حد اسکرین شات کانال اینستاگرامی ـه

به بازیهای دلار هم نوسان میگن :D

یادم رفت پست قبلی عسکشو بزارم! حتما اینم از کانال تلگرامیه دیگه؟ این سایت اسمشم نیارم از قیافه ش مشخصه!

شما به من بگو چرا این محصول با گارانتی 36 ماهه 48 تومنه و 1080Ti رو 42 میلیون داری قیمت میدی!

n534_1321321.png

یادم رفت پست قبلی عسکشو بزارم! حتما اینم از کانال تلگرامیه دیگه؟ این سایت اسمشم نیارم از قیافه ش مشخصه!

شما به من بگو چرا این محصول با گارانتی 36 ماهه 48 تومنه و 1080Ti رو 42 میلیون داری قیمت میدی!

n534_1321321.png

بخش اول پست من رو که نقل قول کردی سوال کردیم چجوری محاسبه کردید که نسخه دیجیتال هم قیمت پی اس فور اسلیمی شده که با دلار 20-22تومنی اومده و نسخه 500 دلاری اختلاف اندکی با پی اس پرو داره:D نظری در مورد اون هست بفرمایید وعلا کار خاصی نیست دلار روز رو ضربدر قیمت دلاری کردن و جدول ساختن . استناد به اون جدول آخه جالبه :D

این اسکرین شاتی که گذاشتید حداکثر قیمت ش تو بازار ایرانه از 42 شروع شده تا 48 با گارانتی های مختلف که تو ایران جنبه نمادین داره گارانتی کلا:D

اون نسخه ای که من اشاره داشتم صفحه قبل برهه زمانی دلار 30تومنی رو داره که دارم میگم هیچ با دلار امروز محاسبه کن . تو بازار پی سی کسی که با دلار 30تومنی آورده با دلار پایینتر نمیتونه بفروشه یعنی صرفه نداره باید مدتی قیمت ها با دلار سابق خاک بخورن تا تعادلی ایجاد بشه

به اسکرین شات سایت باشه برادر میتونم دوتا اسکرین از یه کارت بدم که 2تا برچسب قیمتی خیلی متفاوت خردن . همین اسکرین شاتی که گذاشتی 48 همین نمونه تو سایت بووق 39 تومن هست یا اون یکی سایت بوق 55تومن شما میتونی پیدا کنی پرتقال فروش را!

بحث کارت گرافیک رو دارم مثال میزنم یعنی مثال زدم صحفه قبل . سئوال اصلی من اینه چجوری محاسبه کردید نرخ کنسول های جدید رو که از کنسولهای خرید شده با دلار 20-22تومنی هم ارزونتره! با منطق خودتون جور در میاد آیا؟ بعد جالب اونجاس که میگید هرکی بالاتر از ارقام بفروشه فلان است و فلان :D

هرکی هم میاد میگه منطق این جدول چیه بهش میگید دلال:D

به این کاهش دلار تو شرایطی که نرخ دلار دستوری ست نوسان میگن نه چیز دیگه . همونطور که مثل هفته پیش تا 25اومد پایین کلی موجب خوشحالی شد ولی فقط 24ساعت دوباره رفت اونجا که نباید میرفت و الان هم همین وضعیته . دلار دستوری یعنی همین. همیشه هم اختلاف 2-3هزار تومنی بین قیمت خرید صرافی و قیمت فروش است . من و شما باید بالا اون 2-3تومن اختلاف دلار بخریم

سوال کردیم چجوری محاسبه کردید که نسخه دیجیتال هم قیمت پی اس فور اسلیمی شده که با دلار 20-22تومنی اومده و نسخه 500 دلاری اختلاف اندکی با پی اس پرو داره

. تو بازار پی سی کسی که با دلار 30تومنی آورده با دلار پایینتر نمیتونه بفروشه

سئوال اصلی من اینه چجوری محاسبه کردید نرخ کنسول های جدید رو که از کنسولهای خرید شده با دلار 20-22تومنی هم ارزونتره! با منطق خودتون جور در میاد آیا؟
هیچ مصرف کننده ای با اون جدول ناراحت نمیشه چون قیمت واقعی هست بر حسب نرخ روز ارز که تو همه کانالها و پیجها لحظه ای دارن اعلام میکنن
اون جدول هم هرزمان دلار هزار یا 2هزار تومنی افزایش یا کاهش داشته باشه آپدیت میشه ;)

و اما سوال شما:
این قسمت از پست خودت که نقل قول کردم رو دوباره نخون :Arrowu:

نوشتی کنسول با دلار 22 تومنی وارد شده ولی تو بازار 12 میلیونه نزدیک به قیمت ps5
خط بعد نوشتی فروشنده ای که با دلار 30 تومنی بخره نمیتونه ارزونتر بفروشه :D

یا کاسب ها رو نمیشناسی یا داری باهامون شوخی میکنی! کدوم کاسب جنسی که با دلار 22 تومنی خریده و بعدش دلار شده 30 تومن، همون جنس رو با نرخ قبلی میفروشه؟؟! تا بگی دلار 22 تومن بوده جواب میده که اینو تازه با دلار 30 خریدم. به همین راحتی.
واسه همینه که وقتی دلار پایین میاد قیمت اجناس پایین نمیاد چون همشون (یا اکثرشون) ادعا میکنن که با نرخ بالاتر خریدن، تاحالا کاسب دیدی جنسش رو با کاهش دلار ارزون کنه و بگه آره من اینو با دلار 22 خریدم پس ارزونتر میدم به مشتری؟!!

حالا انصافا خودت فروشنده ای سراغ داری که پرو با دلار 22 تومنی بده به بچه ها؟ اگه آره تو تاپیک ps4 حتما معرفی کن چون خیلیا همین الان دنبال خرید پلی4 هستن

امروز نه ولی اگه یک ماه دلار نرخش به 30 تومن برنگرده اونوقت همین فروشنده های پلی4پرو بخوان یا نخوان مجبور هستن قیمت رو کم کنن چون تنها بهونه اینا اینه: با دلار گرونتر خریدیم نمیتونیم ارزونتر بدیم.

در مورد قیمت ps5 قبلا هم گفتم صفحات اول تاپیک قیمت ps4 رو بخونید (پستهای اواخر 92 و اوایل 93) که طی چند ماه با چه سرعتی از بالای 3 میلیون رسید به 1300 و با قیمت جهانی خودش (400$) و نرخ دلار در اون زمان (3200تومن) تقریبا برابر شد. تازه اون موقع شرایط اقتصادی مردم به بدی الان نبود و ملت برای کنسول راحتتر هزینه میکردن

اینم قیمت روز کنسولهای فعلی که قطعا هیچ کاسبی با دلار 22 تومن نمیفروشه (حتی اگه با دلار 10 تومن خریده باشه) و همشون نرخ روز دلار محاسبه میکنن:
177036
چطور کنسول 400دلاری رو میفروشن 340 دلار؟ چون 400 دلار قیمت مصرف کننده است و در اون تمام هزینه ها (حمل و نقل، سود بازرگان، مالیات، سود خرده فروش) دیده شده، و اگه فروشنده ای خودش بتونه بدون واسطه عمده خرید کنه چون مالیات و گمرکی هم نداره میتونه حتی زیر قیمت اصلی بفروشه، پلی4 950هزار تومنی هم زیر قیمت جهانی بود یادتونه؟

تنها نکته خوشحال کننده اینه که یک ماه قبل از لانچ کنسولها دلار نزولی شده، فکر کنید الان دلار بالای 30 بود و قبل از عید میشد 20 تومن، آیا یک فروشنده در کل ایران پیدا میشد که کنسول با دلار 20 تومنی بفروشه؟ قطعا نه. ولی الان شرایط برعکسه و نمیتونن بگن با دلار گرون خریدیم بجاش میگن اینو همین امروز خریدیم که دلار رفت بالا :))

بعضیا وقتی یه ذره احساس امیدواری میکنی یه جوری جبهه میگیرن انگار ک ارث پدرشون به دلاره و اگه دلار بیاد پایین بی ارزش میشه
این دوستمون ک زحمت میکشه با نرخ روز جدول درست میکنه دلیلش اینه که قیمت خام کنسول دست یه سری آدم ساده بیاد

گیرمون آوردی واقعا:D قیمت کنسول 20 خرده ای چه ربطی به گرافیک با دلار 30 تومنی داره:D ماشین رو وقتی با دلار 20تومنی میارن یهو دلار شد 30تومن خوب طبیعیه با دلار 20 تومنی نمیفروشن کنسول که جای خود

در واقع یه جدول دارید که هروز با نوسان نرخ ارز . 500 دلار رو ضربدر نرخ ارز روز میکنید و تمام :D

قیمت واقعی به چیزی میگن که تمام هزینه ها ارز مبدا و حمل و.... محاسبه شده باشه . مشکل اینکه این چیزی که شما داری میگی قیمت واقعی مورد نظر شماست که درش هزینه های جانبی اعمال نشده . بعد هم کنسول قراره با درهم خریداری بشه و واحد درهم رو باید معیار قرار بدی در قیمت جهانی و دلاری کنسول

قیمت مرغ 6 برابر شده قیمت حمل و مسائل دیگه که بماند

دقیقا کانال کیه ؟ پیج چیه؟ کی هستن این دوستان؟ والا من شنیدم اینجا به قاچاقی هم میگن وارد کننده:D

همینکارا رو میکنید که به اسم پیشفروش 13تومن از ملت کلاه برداری میکنن:D

سئوال از اولشم هم خیلی ساده بود *معیار محاسباتی* این جدول چیه که گویا از نظر شما معیار اینقدر ابتدایی و ساده ست یعنی نرخ دلار ضربدر نرخ کنسول:D

توجیه آوردن برای یک محاسبه ابتدایی دیگه نوبره والا.

اقا خوهشا قیمت کنسول با قطعات pc مقایسه نکنید چون هیچ ربطی به هم ندارن کارت گرافیک خیلی محدود وارد کشور میشه ولی کنسول خیلی زیاد وارد میشه و زود قیمتش کاهش پیدا میکنه ممکنه اولش با هر قیمتی روبرو باشیم ولی بعد از یک ماه قیمتش نسبتا مناسب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or