قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوست عزیز شما که دلت خوش نیست دی وان کنسولو بگیر ، شما که دلت خوش نیست با هر قیمتی که دوس داری کنسول بگیر ؛، اتفاقا شماهایی که به این گرونی راضی هستین پدر این مملکتو دراوردین
شماها اصلا نمی فهمید چی می گم من مشکل اینکه خوش باورید اما همین شماها می رید با هر قیمتی هم که شده می خرید اگه نمی خریدین با این قیمتا این قیمتا هم الان نبود.

تعارف نکن هرکی از شما دلیل منطقی میخواد میشه دلال:دی

بگید نمیدونم خلاص!

با کلمات بازی نکنید دلال و فروشنده و جو منفی و کاذب و فلان خسته نشدید جدا!

استدلالی ندارید دیگه این حرفا چیه . استدلال هاتونم اخه در حد اسکرین شات کانال اینستاگرامی ـه

به بازیهای دلار هم نوسان میگن :دی
برادر ما اینجا میخواییم قیمت PS5 رو یک میلیون تومن قیمت بزنیم شما مشکلی داری؟

از یک نفر مخترع جدول سئوال میکنی 6نفر دیگه پاسخ میدن اینم شانس مایه:دی

به صورت دیفالت هم به هرکی که مثل خودشون فکر نمیکنه میگن دلال:دی

موفق باشید کلا

از یک نفر مخترع جدول سئوال میکنی 6نفر دیگه پاسخ میدن اینم شانس مایه:D

به صورت دیفالت هم به هرکی که مثل خودشون فکر نمیکنه میگن دلال:D

موفق باشید کلا
پست قبلی من رو اگه خوندی بودی تمام موارد رو با ذکر مثال :D توضیح دادم
واقعا دیگه کامل تر از اون نمیتونم

توجیه با توضیح فرق داره بالاخره ما که پاسخ منطقی ندیدم . گویا از بعضی کاربرهای دیگه باید اجازه بگیرم تا از بعضی دیگر سئوال کنیم:D حداقل نقل قول و اسپم الکی نکنید با موضع های شخصی خودتون. یک جوی درتاپیک ایجاد کردید که تا حالا ندیده بودم لزومی نداره وقتی توضیح قانع کننده ای نداریم یک سری به صحرای کربلا زده باشیم

بالاخره وقتی یک به ظاهر فکتی صادر میکنید پاسخ برای چند نفر که ممکنه سئوال کنن داشته باشید

موفق باشی

دوستان خلاصه بگم 96 درصد قدرت خریدمون اومده زیره پایین حتی پایین تر از کشور های دور افتاده و فقیر
نه کنسول میشه خرید نه سیستم میشه بست و .............. ( اینارو از لحاظ اینکه اینجا سایت گیمه میگم و الا همه چیز )
الان بخوای یه بازی 60 دلاری که بخاطر هالوین تخفیف خورده و شده مثلا 28 دلار بگیری نزدیکه 1 میلیون تومن باید پول بدیم اونم برای 28 دلار :)):)):)):))(خنده تلخ )
حتی اگه برای چند ثانیه هم شده بیاین به عمق فاجعه پی برین

کلا از این تاپیک باید بکشیم بیرون بی فایده س کاملا مشخصه! بنده خدا اومده جدول درست کرده میگه قیمت روز PS4 Pro 1tb مساوی است با 11 میلیون و 800 به عبارتی 419 دلار. این رفیقمون پیله کرده که نه اون با دلار 22 تومنی خریده اون فلان کرده! کلا کشور از اول فروردین با این دلار کنسول خریدن تموم هم نشده هیچکس هم جدید وارد نکرده حتما!

ما میگیم آقا پیش فروش گذاشتن بعضی ها، یه عده هم انبار چین دارن وارد میکنن ملت هر روز ازش جنس میخرن من خودم از یارو 11 میلیون دادم تی وی 450 یورویی شیائومی خریدم میگه همین کارا رو میکنید کلاهبرداری می کنن! تازه خوبه ما هنوز اسم کانال و سایت نبردیم.

حرف حساب ما اینه که آقاجون، درسته که خیلی ها خیلی میخورن روی یک جنس بعله مثل همین مثال مانیتور شیائومی که 14 میلیون کجا و 29 میلیون کجا! ولی این وسط آدم منصف هم پیدا میشه، تمام هدف ما این هست که کنسول رو به قیمت گرون نخریم، ما یک انسان منصف پیدا میکنیم پولمون رو میدیم بهش هر زمان که چین سایت JD بزرگترین خرده فروش آنلاین چینی کنسول رو موجود کرد، تحویل 25 روزه هوایی سفارش میدیم، سود کل فروشنده از کنسول 1 میلیون 500 از چین تا ایران هست (دقیق نیست) تموم شد و رفت.

اون کسی که 300-400 بازی پلی استیشن روی پروفایلش پلات کرده معلومه که مشکل مالی نداره! کنسول بگن 25 میلیون هم میپره بغلش میکنه ولی ما با خون دل پول در میاریم.

کلا از این تاپیک باید بکشیم بیرون بی فایده س کاملا مشخصه! بنده خدا اومده جدول درست کرده میگه قیمت روز PS4 Pro 1tb مساوی است با 11 میلیون و 800 به عبارتی 419 دلار. این رفیقمون پیله کرده که نه اون با دلار 22 تومنی خریده اون فلان کرده! کلا کشور از اول فروردین با این دلار کنسول خریدن تموم هم نشده هیچکس هم جدید وارد نکرده حتما!

ما میگیم آقا پیش فروش گذاشتن بعضی ها، یه عده هم انبار چین دارن وارد میکنن ملت هر روز ازش جنس میخرن من خودم از یارو 11 میلیون دادم تی وی 450 یورویی شیائومی خریدم میگه همین کارا رو میکنید کلاهبرداری می کنن! تازه خوبه ما هنوز اسم کانال و سایت نبردیم.

حرف حساب ما اینه که آقاجون، درسته که خیلی ها خیلی میخورن روی یک جنس بعله مثل همین مثال مانیتور شیائومی که 14 میلیون کجا و 29 میلیون کجا! ولی این وسط آدم منصف هم پیدا میشه، تمام هدف ما این هست که کنسول رو به قیمت گرون نخریم، ما یک انسان منصف پیدا میکنیم پولمون رو میدیم بهش هر زمان که چین سایت JD بزرگترین خرده فروش آنلاین چینی کنسول رو موجود کرد، تحویل 25 روزه هوایی سفارش میدیم، سود کل فروشنده از کنسول 1 میلیون 500 از چین تا ایران هست (دقیق نیست) تموم شد و رفت.

اون کسی که 300-400 بازی پلی استیشن روی پروفایلش پلات کرده معلومه که مشکل مالی نداره! کنسول بگن 25 میلیون هم میپره بغلش میکنه ولی ما با خون دل پول در میاریم.
اگه منظورت منم بیش از اون قیمتی بهت گفتم هزار تومن خرج نمیکنم ارزش نداره کنسول بگیری با قیمت بالا چند ماه بعدش با همون پول میتونی چندتا دسته اضافه هم بخری والا الان همه بازی هاش بغیر یکی برای 4 هم میاد من پرو رو نگه داشتم چون گربه رقصوندن این جماعت رو دیدم بهتون پیشنهاد میکنم برید تاپیک قیمت ps4 رو ببینید تا حدودی تجربه تون میره بالا، بنظرم بحث در مورد قیمت زوده فقط یه سری تجربه ندارن روی هوا حرف میزنن یه سری هم که نفر دوم از لحاظ پست دادن هستن همون زمان ریلیز ps4 هم با دلار 3 تومنی قیمت بالای 10 تومن برای کنسول 400 دلاری رو پیش بینی می‌کردند و میرفتن روی اعصاب بنظرم این اشخاص رو بلاک کنید اعصابتون راحت بشه، خلاصه پول هم باشه آدم از یه حد بیشتر نباید هزینه کنه چون چند ماه صبر کنه با همون پول میتونه دسته و اکسسوری هم بگیره نذارید یه سریا برن روی اعصابتون بلاک کنید برن مرسی که خوندین

شماها اصلا نمی فهمید چی می گم من مشکل اینکه خوش باورید اما همین شماها می رید با هر قیمتی هم که شده می خرید اگه نمی خریدین با این قیمتا این قیمتا هم الان نبود.
بخدا شما حالت خوب نیست ، من میگم ارزون میشه میگی خوش باورید بعد میگی همین شماهایین میرید جنس گرون میخرید ؟؟!!!!!!!!!! تکلیفت با خودت معلوم نیستاااااا
برو تمام حرفای منو از اول بخون من میگم نگیریم تا ارزون بشه ؛ من میگم دلار ارزون بشه با قیمت مناسب بگیریم ، من میگم پول مفت به کاسب حروم خور ندیم
این کل حرف منه

بعضیا وقتی یه ذره احساس امیدواری میکنی یه جوری جبهه میگیرن انگار ک ارث پدرشون به دلاره و اگه دلار بیاد پایین بی ارزش میشه
این دوستمون ک زحمت میکشه با نرخ روز جدول درست میکنه دلیلش اینه که قیمت خام کنسول دست یه سری آدم ساده بیاد
دقیقا ، والا ما تا میایم میگیم دلار ارزون میشه و میتونیم کنسول رو زیر 14 تومن بگیریم یه عده بهشن برمیخوره ! نمیدونم چرا ؟ انگار بهشون ضرر میرسه !

من واقعا دلیل این کل کل ها را متوجه نمیشم. یک عده که خب قصدشون خیره و میخان کاری بکنن یا حداقل در مسیری پست بفرستن که باعث بشه ملت با قیمت های کمتر و یا واقعی کنسولی را که دوست دارن تهیه کنن که خب کاملا کارشون قابل درک و تقدیره.

اون دسته دوم را واقعا درک نمیکنم که دارن بر طبل گرونی میکوبن. سوال اینجاست که ملت اگه گرون چیزی را بخرن دقیقا به شما چی میرسه؟

کنسول یا قطعات کامپیوتری که ما مصرف میکنیم همش ساخته خارجه و قیمتش هم تابع دلار و ارزهای خارجی هست. ارز خارجی هم قیمت روزش مشخص هست. حالا هرچی بیشتر از اون قیمت واقعی دلاریش فروخته بشه تا یک بخشیش با توجه به هزینه واردات قابل درکه ولی بیشترش دلالی هست و نباید پول داد بابتش.

این بحث نمیدونم طرف با دلار 22 وارد کرده داره به این قیمت میفروشه هم واقعا بی پایه اس. دلیلش هم اینه. اگر قیمت دلار رفت بالا یا میریم از کسی که با قیمت پایین تر وارد کرده و پایین تر میفروشه میخریم و یا از کسی میخریم که داره با قیمت روز بدون دلالی میفروشه. آدم و واردکننده قحطی نشده که.

به هرحال ملاک قیمت کنسول بر اساس ارزش روز دلار+هزینه واردات هست. ما چیکار کنیم کی با چه قیمتی وارد کرده؟

یک عده حفظ کردن یکی چیزی را اگر کسی محصولی را با قیمت خوب میفروشه میگن نه اون با دلار 20 تومنی وارد کرده اگر گرون میفروشه میگن این کارش درسته اگر نخرید پس فردا همینم نمیتونید. به نظرم باید اینجا تاپیکی باشه که توش ملت بیان راهکارهای خرید ارزون تر را به هم یاد بدن نه کل کل کنن بر سر اینکه چقدر بدبخت شدیم یا چقدر قراره بره تو پاچمون.

من واقعا دلیل این کل کل ها را متوجه نمیشم. یک عده که خب قصدشون خیره و میخان کاری بکنن یا حداقل در مسیری پست بفرستن که باعث بشه ملت با قیمت های کمتر و یا واقعی کنسولی را که دوست دارن تهیه کنن که خب کاملا کارشون قابل درک و تقدیره.

اون دسته دوم را واقعا درک نمیکنم که دارن بر طبل گرونی میکوبن. سوال اینجاست که ملت اگه گرون چیزی را بخرن دقیقا به شما چی میرسه؟

کنسول یا قطعات کامپیوتری که ما مصرف میکنیم همش ساخته خارجه و قیمتش هم تابع دلار و ارزهای خارجی هست. ارز خارجی هم قیمت روزش مشخص هست. حالا هرچی بیشتر از اون قیمت واقعی دلاریش فروخته بشه تا یک بخشیش با توجه به هزینه واردات قابل درکه ولی بیشترش دلالی هست و نباید پول داد بابتش.

این بحث نمیدونم طرف با دلار 22 وارد کرده داره به این قیمت میفروشه هم واقعا بی پایه اس. دلیلش هم اینه. اگر قیمت دلار رفت بالا یا میریم از کسی که با قیمت پایین تر وارد کرده و پایین تر میفروشه میخریم و یا از کسی میخریم که داره با قیمت روز بدون دلالی میفروشه. آدم و واردکننده قحطی نشده که.

به هرحال ملاک قیمت کنسول بر اساس ارزش روز دلار+هزینه واردات هست. ما چیکار کنیم کی با چه قیمتی وارد کرده؟

یک عده حفظ کردن یکی چیزی را اگر کسی محصولی را با قیمت خوب میفروشه میگن نه اون با دلار 20 تومنی وارد کرده اگر گرون میفروشه میگن این کارش درسته اگر نخرید پس فردا همینم نمیتونید. به نظرم باید اینجا تاپیکی باشه که توش ملت بیان راهکارهای خرید ارزون تر را به هم یاد بدن نه کل کل کنن بر سر اینکه چقدر بدبخت شدیم یا چقدر قراره بره تو پاچمون.
یه عده فاز خود بزرگ بینی و گنده گویی (با تربیتیشو گفتم) دارن و فکر میکنن از بقیه بیشتر حالیشونه البته اون نفر دوم اینجا از نظر پست همین چرندیات رو سرلانچ ps4 با دلار سه تومنی میزد اون زمان کنسول 400 دلاری رو 10 خورده ای پیش بینی کرده بود خلاصه یه عده تفریحشون اینه بیان بقیه رو نا امید کنن، والا 3 ماه بعد لانچ این کنسول اگه اکانت هکی سخت هک بشه مغازه دارها موس موس میکنن تا بفروشن اینجا آمریکا که نیست کنسولی خوب فروش میره که راهی برای ارزون فروختن بازیهاش باشه وگرنه همین اکانت ظرفیتی هم هرکسی سمتش نمیره، من بازم میگم حرف در مورد قیمت زوده لااقل چندتا کنسول وارد بشه بعد در موردش صحبت بشه هنوز کنسولی نیست یه عده هم فاز فهیم بودن و گنده بودن (معادلش رو میدونید دیگه بگم پستم پاک میشه) ور میدارن، حالا اون دوستمون خواسته از بقیه عقب نیوفته تاپیک زده دستش درد نکنه ولی بنظرم قفل بشه هروقت اولین کنسول وارد شد بعد باز بشه اینجوری آدم فکر میکنه عین بقیه عکسهای ترولی می‌فرسته که واستاده اون دور به ریش کسایی دارن بحث میکنن میخنده کما از این پست ها زیاد فرستاده، خلاصه من نمی خواستم پست بدم ولی دوستات عجله نکنید بعد چند ماه موس موس میکنن کنسول رو ازشون بخرید دیگه گذشت دوره دلار 3 تومنی والا با همین پول ps4 تا یه سالو قبل میشد پراید مدل 84 خرید دیگه کنسول که جهیزیه نیست که قرار باشه طرف بخره نباشه ابروش بره هرکسی سمتش نمیره یه نمه صبر کنید قیمت اوکی میشه تازه لانچ ps4 نه خرید اینترنتی مرسوم بود نه سایتی مثل دیوار بود نه حتی دیجی کالا تا میگفتی خرید اینترنتی میگفتن کلاهبرداری

نگران نباشید قیمت کنسول وقتی تعدادش در بازار زیاد بشه و یکم التهاب بازار بخوابه فروشنده و وارد کننده به یک میلیون سود هم راضی هست ( حتی شاید کمتر )
همین مدت هم فروش ps4 که تازه قیمتش کاملا نزدیک به قیمت جهانی شده فوق العاده پایین اومده و کسی نمی خره ( دقت کنید ps5 در بازار نیست که بگیم یوزرها اون رو میخرن )
ملت 15 میلیون پول تو جیبشون نیست که بیارن برای کنسول هزینه کنن اگر عقلانی به ماجرا نگاه کنیم حتی ما هم نباید همچین هزینه ای رو بکنیم مگر اینکه علاوه بر پول کنسول پیش نیازهاش مثل تلویزیون 4k رده بالا و پول خرید بازی و پلاس و ... رو داشته باشیم

در ضمن افزایش قیمت دلار و همینطور کنسول یک بازی دو سر باخت واسه فروشنده و مصرف کننده هست
دلار حتی اگر بشه 40 هزار تومن یا بیشتر من و امثال من بیشتر از هفده هجده تومن پول برای کنسول نمیدیم مطمئنم بقیه هم مثل من هستن
قطعا باعث میشه تمام فروشنده های کنسول هم به آشغال فروشی جنس های چینی بیفتن و حتی خرج اجاره مغازشونم در نیاد
اون فروشنده احمقی هم که فکر میکنه اگر کنسول رو 25 تومن بفروشه سودش بیشتر میشه باید بفهمه عملا شاید یکی دو روز اول چند تا مشتری داشته باشه بعدش باید از بیکاری بشینه جلوی مغازه اش تا شب فقط سیگار بکشه

آخرین ویرایش:
اون بنده خدایی که اصرار داره قیمت کنسول بیش از حد زیاده خودش رفته 2080 ti با چه قیمتی خریده،مثل اینکه صابون به دلش زده چون خودش قطعات خیلی گرون میخره کسایی هم که کنسول میخرن باید خیلی هزینه کنن
هیچ قیمتی نمیشه برای کنسولا در نظر گرفت تا بیان داخل کشور
خداروشکر وارد کننده کنسول هم زیاده مثل قطعات نیست کم باشه یا کم وارد بشه و بزودی قیمتش افت میکنه و میشه شبیه قیمت دلاریش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or