قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
جدیدا دیدم که سریر هم کنسول ها رو گارانتی میکنه

گارانتی سریر بخش موبایلش که خیلی خوب جواب میده ولی بخش کنسول رو نمیدونم :D
سریر که سر کاری محضه از اولشم کار هیچ کس راه نمی انداخت توی نت هم سرچ کنید منفورترینه
سریر حتی اینتل هم که هیچ کس اجازه نداشت یک مدت گارانتی کرد هر چی بگی گارانتی می کنه چون پاسخی قرار نیست بده
ما تنها در یک حالت گارانتی پاسخگو هست که خودش به صورت رسمی وارد کننده باشه که بتونه با فروشنده ش در ارتباط برای گارانتی کالا ها باشه که هموناش هم پاسخگو نیستن و با کلی داد و بیداد شاید نصف حقتون بهتون بدن شاید
الباقی از حامی گرفته تا سریر اینا فقط کارت گارانتی جعلی تولید می کنن برای هدر کردن وقت و عمرتون و همچنین اعصابتون فقط ساخته شدن بدون گارانتی بخرید که حداقل بعدش با اعصابتونم بازی نشه یا بدید یکی ببره براتون خارج از ایران جهنمی عوضش کنه

گارانتی های سازگار الماس اونگ لایف اینا خودشون وارد کننده هستن بر فرض

متاسفانه ما یه غلطی کردیم و از سایت ورنامال یک ماه پیش کنسول پیش خرید کردیم، از اونجایی ک قیمت کنسول تو یزد فضاییه، تصمیم گرفتم اینترنتی پیش خرید کنم، اون موقع ۲۱۸۵۰ سری ۱۱ ریجن ۲ پول دادم
تو قسمت خرید تحویل ۲۰ الی ۲۴ روزه بود
دقیقا ۲۴ خرداد سفارش دادم..
چندین دفعه پیگیری کردم، تا اینکه پریروز فیلم آنباکسشو فرستادن و قرار شد تیپاکس کنند، هر چی صبر کردیم، دیدیم نه، پیامی نیومد، خلاصه امروز پیگیر شدم، میگن موقع ارسال متوجه خط خوردگی و خمیدگی پلیت کنسول شدند و نفرستادند ( بعد از آنباکس و هنگام ارسال ) و قراره شرکت گارانتی کننده دوباره کنسول جدید بفرسته ...
اینم از تجربه ی ما...
حالا دوباره تا کی معطل بشیم خدا داند..

متاسفانه ما یه غلطی کردیم و از سایت ورنامال یک ماه پیش کنسول پیش خرید کردیم، از اونجایی ک قیمت کنسول تو یزد فضاییه، تصمیم گرفتم اینترنتی پیش خرید کنم، اون موقع ۲۱۸۵۰ سری ۱۱ ریجن ۲ پول دادم
تو قسمت خرید تحویل ۲۰ الی ۲۴ روزه بود
دقیقا ۲۴ خرداد سفارش دادم..
چندین دفعه پیگیری کردم، تا اینکه پریروز فیلم آنباکسشو فرستادن و قرار شد تیپاکس کنند، هر چی صبر کردیم، دیدیم نه، پیامی نیومد، خلاصه امروز پیگیر شدم، میگن موقع ارسال متوجه خط خوردگی و خمیدگی پلیت کنسول شدند و نفرستادند ( بعد از آنباکس و هنگام ارسال ) و قراره شرکت گارانتی کننده دوباره کنسول جدید بفرسته ...
اینم از تجربه ی ما...
حالا دوباره تا کی معطل بشیم خدا داند..
آخه دوست عزیز چطور جرات میکنید کالایی با این هزینه رو از سایت ها و فروشگاه های دوزاری خرید کنید؟!
شما سایتش رو باز میکردی و قیافه اش رو میدی باید میفهمیدی چیه!
برای یه مقدار ارزون تر اینجوری باید دردسر بکشی
تازه اگه ارسال کنند باید دعا کنی دست دو نباشه یا قطعات عوض نشده باشه
+
بعدشم ای-نماد رو دیدی؟!
این سایت سه ماهه شروع به کار کرده

آخه دوست عزیز چطور جرات میکنید کالایی با این هزینه رو از سایت ها و فروشگاه های دوزاری خرید کنید؟!
شما سایتش رو باز میکردی و قیافه اش رو میدی باید میفهمیدی چیه!
برای یه مقدار ارزون تر اینجوری باید دردسر بکشی
تازه اگه ارسال کنند باید دعا کنی دست دو نباشه یا قطعات عوض نشده باشه
+
بعدشم ای-نماد رو دیدی؟!
این سایت سه ماهه شروع به کار کرده
متاسفانه بهترین قیمت بود
و ب قول معروف هیچ ارزونی بی حکمت نیس..
وقتی تو شهرت میدن ۲۵ ملیون چیکار میکنی
قیدشو میزنی..
متاسفانه شهر بزرگی نیست که همه چی دم دست باشه و ارزون..
ولی فقط دیدم نماد داره، تاریخشو الان نگاه کردم
امیدوارم ک مشکلی نداشته باشه
منم وظیفم بود تجربه خریدمو بگم، که بقیه دوستان دچارش نشن
🌹

متاسفانه بهترین قیمت بود
و ب قول معروف هیچ ارزونی بی حکمت نیس..
وقتی تو شهرت میدن ۲۵ ملیون چیکار میکنی
قیدشو میزنی..
متاسفانه شهر بزرگی نیست که همه چی دم دست باشه و ارزون..
ولی فقط دیدم نماد داره، تاریخشو الان نگاه کردم
امیدوارم ک مشکلی نداشته باشه
منم وظیفم بود تجربه خریدمو بگم، که بقیه دوستان دچارش نشن
🌹
دوست عزیز همه چی که قیمت نیست !!! تجربه نشون داده خیلی از موارد باید یکی دو سال دنبال پولتون بدویید تازه بهتون پس بدن یا نه و خیلی از این هایی که میگن همش فیلمشون هست و کنسول آکبند وقتی ارسال میکنن امکان نداره خط و خش بیوفته و پلیتش خم بشه !!! مثلا جعبه و فوم محافظ داره تهش اینه که جعبه پاره بشه ولی کنسول آسیب نمیبینه شخصا هم همچین آسیب جدی رو از کسی نشنیدم مگر اینکه ماشین از روش رد شده باشه !!!
در نهایت حتی اگر گفتشون درست هم باشه نشون میده که کنسول رو در بدترین شرایط قاچاق کردن و اون کنسولی جایگزین هم اگر وضع حمل و نقلش این باشه زیاد عمری نمیکنه و بدردتون نمیخوره

دوستانی که شهرستان هستن من قبلا هم یه بار عرض کردم که اگر وقتش رو دارید بیایید تهران اینجا کنسول تهیه کنید .

حتی اگر ماشین هم نداشته باشید کلا یه روز مرخصی بگیرید کرایه رفت برگشت بیشتر از 200 تومن نباید بشه ولی خوبیش اینه که میبینید چی میخرید و خبری از گرونی شهرستان هم نیست و هموجا براتون روشن میکنن و تست میکنید .

آخرین ویرایش:
دوستانی که شهرستان هستن من قبلا هم یه بار عرض کردم که اگر وقتش رو دارید بیایید تهران اینجا کنسول تهیه کنید .

حتی اگر ماشین هم نداشته باشید کلا یه روز مرخصی بگیرید کرایه رفت برگشت بیشتر از 200 تومن نباید بشه ولی خوبیش اینه که میبینید چی میخرید هموجا براتون روشن میکنن و تست میکنید .
تو شهرستان برق نیست روشن کنیم ببینیم چی میخریم؟

تو شهرستان برق نیست روشن کنیم ببینیم چی میخریم؟
منظورم به اون دوستمون بود که میگفت شهرشون قیمتها بالاس و به همین خاطر انلاین خرید کرده پول داده و کنسول رو هنوز نگرفته من پیشنهاد دادم اگر وقتش دارن بیان تهران به قیمت ارزونتر و هم اینکه ببینه چی خریده .

• Like
Reactions: Erebor

حتی اگر ماشین هم نداشته باشید کلا یه روز مرخصی بگیرید کرایه رفت برگشت بیشتر از 200 تومن نباید بشه ولی خوبیش اینه که میبینید چی میخرید هموجا براتون روشن میکنن و تست میکنید .
اقا کرایه رفت و برگشت رو چطوری حساب کردی شده 200 تومن؟ ادم اگه با خر هم بره بیشتر میشه :دی
الان کرایه اتوبوس 200 300 تومن باید باشه ک با احتساب رفت و برگشت دوبل میشه ، هزینه اسنپ گرفتن هم اگه 200 300 حساب کنیم و ی وعده غذا ک طرف از گشنگی ضعف نکنه تازه اگه توی اون شلوغی و الودگی مریض نشه و گوشی و کیفش رو نزنن اخرش همون 1 1.500 در میاد هزینه سفر ک اصلا منطقی نیست ادم از کار و زندگیش بزنه ، البته هر کسی میتونه هر کار دلش خواست بکنه من فقط دارم نظرم رو میگم ک اصلا منطقی نیست اینکه ادم برا خرید ی کنسول بره تهران ، فروشنده هایی هم هستن ک هنوز کنسول اکبند میفروشن ، اینجور مواقع ادم اگه حتی 1 تومن پول بیشتر بده و از ی ادم معتبر خرید کنه خیلی خیلی منطقی تره تا اینکه پاشه بره تهران.

اقا کرایه رفت و برگشت رو چطوری حساب کردی شده 200 تومن؟ ادم اگه با خر هم بره بیشتر میشه :D
الان کرایه اتوبوس 200 300 تومن باید باشه ک با احتساب رفت و برگشت دوبل میشه ، هزینه اسنپ گرفتن هم اگه 200 300 حساب کنیم و ی وعده غذا ک طرف از گشنگی ضعف نکنه تازه اگه توی اون شلوغی و الودگی مریض نشه و گوشی و کیفش رو نزنن اخرش همون 1 1.500 در میاد هزینه سفر ک اصلا منطقی نیست ادم از کار و زندگیش بزنه ، البته هر کسی میتونه هر کار دلش خواست بکنه من فقط دارم نظرم رو میگم ک اصلا منطقی نیست اینکه ادم برا خرید ی کنسول بره تهران ، فروشنده هایی هم هستن ک هنوز کنسول اکبند میفروشن ، اینجور مواقع ادم اگه حتی 1 تومن پول بیشتر بده و از ی ادم معتبر خرید کنه خیلی خیلی منطقی تره تا اینکه پاشه بره تهران.
دقیقا همینطوره اصلا نیازی به رفت و آمد فیزیکی نیست عهد تیرکمون زندگی نمی کنیم که :دی این همه سایت معتبر وجود داره دیگه اینجوری هم نیست بگیم هیچ سایت معتبری وجود نداره
این دوستمون بخاطر قیمت پایین تر ی سایت ناشناس تحریک شد و خرید
من شخصا همیشه ترجیح میدم حتی اگه شده کمی گرونتر ولی از جای معتبر خرید می کنم، این روزا سایت های فروش کالای دیجیتال عین قارچ سبز شدن میان ی دوره کوتاه کار می کنن یکم اعتماد که جلب شد بعدش با چند میلیارد فلنگ میبیندن میرن

دیگه دلار حداقل 30تومنی و حداکثر 35رو بپذیرید تا پایان سال. تا سال بعد بریم حداقل 35 حداکثر 40:دی

چیه این ارز بیخود الکی گندش کردن . چیزه مهم تر از لباس مردم و انگولک نت مگه داریم

دلخوش به خط تولید و تیراژ سونی هم نباشید وقتی اینور نمیصرفه دلار کمتر از 30باشه

یکی اینارو برای ما ترجمه کنه *آدم معتبر* *فروشگاه معتبر* *گارانتی* 8->

اقا کرایه رفت و برگشت رو چطوری حساب کردی شده 200 تومن؟ ادم اگه با خر هم بره بیشتر میشه :D
کاملا حرف درستیه
همین هزینه رو حتی میشه توی دیجی کالا خرید کرد
خوبی که داره اینه که اگر مشکلی باشه میشه تا 7 روز مرجوع کرد
من خودم لپ تاپ 35 میلیونی خریدم و مشکلی سخت افزاری داشت، مرجوع کردم و بعد از 2 روز همه مبلغ رو برام برگشت زدن
منظورم اینه که کلا از فروشگاهی مثل دیجی کالا خرید کنید که هم اعتبار داشته باشه و هم برای مبلغ و بازگشت وجه به مشکل نخورید دوستان
+
من خودم توی ارزون ترین قیمت پی اس فایو خریدم، نسخه دیجیتال رو 18.5 خریدم از مشهد، فروشگاه سعید
همونجا کامل تست کردم، از یوتیوب هم دیده بودم که اگر دستگاه پلمپ واقعی باشه و تا حالا روشن نشده باشه باید چه مشخصاتی داشته باشه و اولش یه تیزر خاص بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or