قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
Pspro دیشب‌ 21.480 صبح 21.990 العان 22.480
چه خبره ؟ 😑
این فروشگاه هم منبع افزایش قیمت شده قیمت هاش هم از همه گرون تره خودشم رفرنس بازار میدونه ... وقتی قیمت دلار میاد پایین منت میزاره تخفیف چند ساعته میزنه ...همین که دلار یکم میره بالا تخفیف ها رو برمیداره قیمت رو چند صد هزار یا یکی دو میلیون مثل آب خوردن بالا میبره
اونم از وضع انداختن گارانتی هاش به ملت از همه جا بی خبر و اون فروش کنسول های کارکرده به چند نفر همینجا ( طبق صحبت اون دوستان ) !!! البته تقصیر بقیه هم هست که اینارو مطرح میکنن و فکر میکنن هر قیمتی اینا بزارن همون قیمت بازاره !!!
برید از همون مغازه های توپخونه بخرید یا فروشگاه های حضوری شهرتون بسیار بهتره. این فروشگاه های اینترنتی بلای جون قیمت های بازار شدن و نمیزارن قیمت ها پایین بیاد
این آقای دولت هم باید لطف کنه این وضع بازار ارز رو کنترل کنه که یک روزه 1000 تومن روی قیمت دلار نره یکم از اون دلاراش بریزه توی بازار جای دوری نمیره x_x

آخرین ویرایش:
خدا لعنتشون کنه توکف موندیم
اینجوری که من دنبالش بودم الان ایران انگار ارزونتره حداقل نسبت به ترکیه که ارزونتره
ترکیه زیر 14000 لیر پیدا نکردم که میشه 26 27 تومن.تازه اگه گمرکی بهش نخوره بخوای بیاری
الان از کدوم کشور میشه به قیمت اصلیش خرید کرد؟
توی اون کشور دنبال اشنا بگردیم از صبر راحتتره
عجب داستانی شده این نسل
هیچ کجای دنیا از ایران فعلا ارزون تر نیست حتی پایین شهر ترکیه یا دوبی هم باز بترکونید هم قیمت ایران بشه

• Like
Reactions: crashh
این تاپیک برای اینکه به چوخ رفته و بروزرسانیش در حد توسروکله زدن شده! می خوام یک پیشنهاد بدم که حداقل کسی که وارد می شه صرفا فکر نکنه اینجا خیلی جای بیخودیه برای دنبال کردن قیمت! و گرفتن اطلاعات، از اونجایی که پلاس بیش از پیش محبوب شده بخاطر اشتراک های بی نظیرش، در تاپیک های مختلف همه پیگیر قیمتPS Plus Essential, Extra, Premium در ریجن های مختلف هستن، اگر موافقید و همچنین استارتر تاپیک @voldmort این بخش با صلاح مدیران به موضوع تاپیک اضافه بشه تا هم تاپیک از این حالت بیخودش در بیاد، هم اینکه به این مورد مهم برای درج قیمت پرداخته بشه تا کسی سرش بیخودی کلاه نره. نام تاپیک هم بنظرم به شکل زیر بشه و صرفا یک موضوع رو دنبال نکنه تا بحث های نامرتبط هم کمتر شکل بگیره

قیمت PlayStation5 | Accessories | Plus

از نظرم خیلی به روند تاپیک و بهتر شدنش کمک می کنه

@Nima

آخرین ویرایش:
خدا لعنتشون کنه توکف موندیم
اینجوری که من دنبالش بودم الان ایران انگار ارزونتره حداقل نسبت به ترکیه که ارزونتره
ترکیه زیر 14000 لیر پیدا نکردم که میشه 26 27 تومن.تازه اگه گمرکی بهش نخوره بخوای بیاری
الان از کدوم کشور میشه به قیمت اصلیش خرید کرد؟
توی اون کشور دنبال اشنا بگردیم از صبر راحتتره
عجب داستانی شده این نسل
IMG_20220701_111117.jpg
با دلار ۳۱ تومنی میشه ۱۷۵۰۰

دو ساله تو این تاپیک فقط ضرب و تقسیم دلار و درهم و ریاله
دلار میره بالا ضرب میکنن دلار میاد پایین عرضه زیاد میشه
اصلا معلوم نیست چی به چیه
کلهم دو میلیون سه تومن مابه التفاوت قیمته
دلار میاد پایین همه میگن بخرین میره بالا دوباره یه عده میان میگن من حاضر نیستم یه تومن بالای قیمت جهانی بخرم
اقا نخر کسی زورت نکرده
تویی که بخاطر یکی دو تومن دو ساله موندی همون بهتر چند سال هم منتظر بمونی تا اون قیمتی که میخای برسه بعد بخری

کسایی که می‌خواستند بخرن تا الان خریدن،اون دوستانی هم که منتظر رفع کمبود تراشه و درست شدن قیمتا و عرضه کنسول بیشتر توسط سونی بودن بهتره صبر کنن و PS6 بخرن دیگه
اونایی که منتظر نسخه اسلیم هستن جزو کدوم دسته میشن ؟ :D

دو ساله تو این تاپیک فقط ضرب و تقسیم دلار و درهم و ریاله
دلار میره بالا ضرب میکنن دلار میاد پایین عرضه زیاد میشه
اصلا معلوم نیست چی به چیه
کلهم دو میلیون سه تومن مابه التفاوت قیمته
دلار میاد پایین همه میگن بخرین میره بالا دوباره یه عده میان میگن من حاضر نیستم یه تومن بالای قیمت جهانی بخرم
اقا نخر کسی زورت نکرده
تویی که بخاطر یکی دو تومن دو ساله موندی همون بهتر چند سال هم منتظر بمونی تا اون قیمتی که میخای برسه بعد بخری
مسئله فقط خرید کنسول نیست اونی که میخردش باید بتونه از هزینه خرابی احتمالی ، بازی ها ، هزینه های سرویس و .... بربیاد تازه اگه قبلش هم یه TV 4k داشته باشه
در غیر این صورت کسی بخاطر 2 3 تومن منتظر نمیموند
شما که میتونین همه اینارو باهم هندل کنین از چشم یه جامعه که 90 درصدشون نمیتونن هم نگاه کن

آخرین ویرایش:
مسئله فقط خرید کنسول نیست اونی که میخردش باید بتونه از هزینه خرابی احتمالی ، بازی ها ، هزینه های سرویس و .... بربیاد تازه اگه قبلش هم یه TV 4k داشته باشه
در غیر این صورت کسی بخاطر 2 3 تومن منتظر نمیموند
شما که میتونین همه اینارو باهم هندل کنین از چشم یه جامعه که 90 درصدشون نمیتونن هم نگاه کن
من خودم همه شرایط رو دارم ولی زورم میاد 22 تومن بدم. صبر میکنم پایینتر بیاد.
البته نیازی نیست بازی ها و اکانت های آنلاین و قانونی خرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or