قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
امروز رفته بودم توپخونه یک کابل بخرم از جلوی چند تا از مغازه های کنسول فروش هم رد شدم دیدم دارن در مورد کنسول 24 تومنی حرف میزنن فکر کنم فردا بیارنش روی همین 24
متاسفانه اینقدر بی حساب و کتاب شده که یک سایت اینترنتی بزنه 24 نیم ساعت بعد همه سایت ها میکنن 24!!!
من به شخصه توان خرید بازی های ظرفیت دو رو هم دیگه ندارم و دوران گیم برای من که سر اومده با این وضع ... از بس همه چی گرون شده پولی برای بازی و گیم نمیمونه دیگه

میدونم اف تاپیک میشه ولی هر دفعه میام این تاپیک از اون بنده خدایی زورم میگیره که هی هر دفعه با یه فونت درشت می‌نوشت صبر برای قیمت معقول و فلان و اینا

هر دفعه گرون میشه غیب میشه یا کمتر پست میده هر وقت ارزونه یه چیزی می اومد میگفت هی می‌کرد تو کله ملت ارزونتر میشه

از این زورم میاد که آقا نیا ملت رو شارژ کن برای فلان کار، الان شاید یه عده به خاطر همون حرف ها صبر کردن، الان شما پاسخگویی ؟؟؟

ارزون بشه همه سود کردن حتی منی که فرضا گرون خریدم ولی گرون بشه همه ضررکردن

پس نیا بگو بخرید یا نخرید چون پاسخگویی ضرر ملت نیستی

هرچی پول جمع میکنم باز ۵۰۰ هی میره روش نمیتونم بخرم چه وضعشه اخه ۴ روزه دقیقا روزی ۵۰۰ افزایش میخوره سه روز تعقییر نکنه خریدم این لعنتی رو
مشکلی که متاسفانه اخیرا بر مشکلات قبلی اضافه شده نوسات شدید بازار ارز هست یعنی دلار یک روز 1000 گرون میشه فرداش دوباره 1000 ارزون میشه 2 روز بعد دوباره 1000 گرون میشه و ... در نتیجه فروشنده وقتی قیمت رو میبره بالا دیگه پایین نمیاره چون میگه مجدد میره بالا
( برعکس قبل که وقتی دلار ارزون میشد قیمت کنسول هم ارزون میشد ) و این برای اونایی که دنبال قیمت خوب میگشتن یعنی فاجعه
الان قیمت ها رو نگاه کنید روی همون قیمتی هست که دلار 32800 بود با اینکه دلار اومده روی 31400 !!!! مهم اینه روی این قیمت بتونه ثبات داشته باشه تا قیمت های بازار بریزه

• Like
Reactions: milad.ps4
من همیشه گفتم توصیه به خریدن و یا نخریدن نکنید.
طرف با یه اکانت میگه ارزون میشه نخرید و با یه اکانت دیگه میگه گرون میشه زود بخرید. جالبه آواتار جفت اکانت هاش هم یکی هستن. حتی از یه نوع فونت و سبک نوشتار هم استفاده میکنه.

حالا اینو کار ندارم ولی چرا تو این چند پست اخر همش حرف از گرون شدنه؟ قیمت ها رو که میبینم از یه هفته 10 روز پیش تغییری نداشتن. همون حدود 21 برای دیجیتال و 22.5 برای دیسک قیمت میدن.

بدترین قسمت قیمت دادناشون همین ۲۲.۵۰۰ که میگین اینه که میری سراغشون اروپا رو میگن ۵۰۰ بالاتره ( همه فروشنده ها فرقی هم نداره حتی غیر حضوری ها)

جدیدا دیدم که سریر هم کنسول ها رو گارانتی میکنه

گارانتی سریر بخش موبایلش که خیلی خوب جواب میده ولی بخش کنسول رو نمیدونم :D
جنسی که ورودش به صورت قاچاق هست چجوری میشه گارانتی قانونی داشته باشه ؟ !!!

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
یکی از مکافات های بازار ایران همین انبوهی کالای قاچاقه در حد 10 میلیارد دلار در سال . اسم ش قاچاقه ولی علنی با چراغ سبز دولت و دولت ها .

خیلی ریلکس لباسشویی قاچاق میدن بهت با 10سال گارانتی . کنسول با60سال گارانتی از لوازم خانگی تا قطعات یدکی هرچی بگی قاچاق میاد و علنی فروخته میشه با گارانتی

در امارات کلا 2نوع کالای قاچاق شناسایی و کشف و ظبط میشه .این عدد تو ایران سه رقمیه :)) جالب اینجاست که کشف و ظبطی نمیشن وقتی علنی میاد . کشف در حد آمار و گزارش برای 20:30تولید کردن داریم البته:D

• Like
  • Smile
Reactions: blak and ALI PUNKER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or