قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
درود
همونطور که دوستمون گفت باید 24 24.5 در بیاد ولی ریسک بازی ریختن رو نکن دستگاه بن بشه بدرد نمیخوره الان 1 تومن پول همون بازیارو باید بدی بچه ها با 1 تومن یه سال پریمیوم ترکیه میخرن(قانونی) بجای 3 تا 700 تا بازی داره که حداقل 50 تاش خوبه 10 12 تاش عالیه
بازم بستگی به سلیقت داره ممکنه تعدادی که گفتم کمتر یا بیشتر باشه برات

ممنون رفتيم گرفتيم با دسته و يه ديسك فيفا و كيف حمل ٢٦.٥٠٠ داد كه فك كنم خوب داده باشه.
حقيقتش اخرين بارى كه من بازى غير فيفا خريدم برميگرده به god of war يعنى سال ٢٠١٧-٢٠١٨ و هنوز ميشد ديسك خريد :D
بعدشم چون صرفا فيفا ميخريدم اصن تو نخ اين داستانا نبودم.
چجوريه اينى كه ميگى؟ بازى ظرفيتى ميدونم سيستمش چطوره تقريبا ولى اينى كه ميگى رو نه.

اقا کرایه رفت و برگشت رو چطوری حساب کردی شده 200 تومن؟ ادم اگه با خر هم بره بیشتر میشه :D
الان کرایه اتوبوس 200 300 تومن باید باشه ک با احتساب رفت و برگشت دوبل میشه ، هزینه اسنپ گرفتن هم اگه 200 300 حساب کنیم و ی وعده غذا ک طرف از گشنگی ضعف نکنه تازه اگه توی اون شلوغی و الودگی مریض نشه و گوشی و کیفش رو نزنن اخرش همون 1 1.500 در میاد هزینه سفر ک اصلا منطقی نیست ادم از کار و زندگیش بزنه ، البته هر کسی میتونه هر کار دلش خواست بکنه من فقط دارم نظرم رو میگم ک اصلا منطقی نیست اینکه ادم برا خرید ی کنسول بره تهران ، فروشنده هایی هم هستن ک هنوز کنسول اکبند میفروشن ، اینجور مواقع ادم اگه حتی 1 تومن پول بیشتر بده و از ی ادم معتبر خرید کنه خیلی خیلی منطقی تره تا اینکه پاشه بره تهران.

من خودم چهار سال پیش رفتم بانه تلوزیون 4k ‌سونی x850d خریدم 6 تمون و همون تهران داشت میداد ۹ تومن تا الان مثل روز اول داره کار میکنه .
کنسول توی بعضی شهرستانها الان قشنگ تا 3.5 گرونتر از تهران هست همینجا خیلی از دوستان گفتن شهر ما 3 تا 4 ملیون گرونتره بعد اونوقت یه روز بیاد تهران بگیره چیش بده ؟
کرایه رو اصن شما بگو 500 غذا از 10 هزار تومن تا 1 ملیون تومن هست و برای جابجایی مترو و brt فراونه .
نهایتا ۱ تومن هم خرج بشه بازم 2 تومن توی جیب میمونه .

سونی اخیرا قیمت بعضی از محصولات الکترونیکی خود را به دلیل کمبود تراشه افزایش داده و اینکه این فشارهای مالی به افزایش قیمت پلی استیشن ۵ ختم شود، نامشخص است.

در ماه آوریل، سونی قیمت ژاپنی طیفی از محصولات الکترونیکی خود شامل بعضی دوربین‌ها، پخش‌کننده‌های Blu-ray، سیستم‌های سینمای خانگی، هدفون‌ها و اسپیکرها را افزایش داد.

گفته می‌شود که این بازنگری‌ها‌ در قیمت با در نظر گرفتن کمبود ادامه‌دار نیمه‌رساناها و دیگر عوامل خارجی که باعث افزایش هزینه‌ی مواد خام، ساخت و توضیع شده، صورت گرفته است.

طی فراخوان عایدی سه‌ماهه‌ی اول خود، از سونی پرسیده شد که آیا در این فشار بازاری مشابه، افزایش قیمت پلی استیشن ۵ را در نظر گرفته است یا خیر.
منبع

دلیل خاصی هست که دیگه قیمت ها اعلام نمی کنید؟
روی قیمت 23 تومن واقعا ارزش خرید و حتی اطلاع رسانی نداره
اونی که پیگیر قیمت باشه قطعا دنبال خرید توی قیمت مناسب هست نه این قیمت های پرت

دوستان من میخوام فقط یدونه کنترلر بخرم
میخوام ببینم سری خاصی هست که باید خرید؟
توی بازار کپی و های کپی هست یا همه اصل هستن؟
این مشکل دریفت دیدم (اصلا نمیدونم چیه) بعد چه مدت پیش میاد؟ قابل تعمیره؟
قبلا ps4 دسته های رنگارنگ داشت، برای ps5 هم موجوده؟
و در نهایت قیمت یک دسته الان چنده؟

دوستان من میخوام فقط یدونه کنترلر بخرم
میخوام ببینم سری خاصی هست که باید خرید؟
توی بازار کپی و های کپی هست یا همه اصل هستن؟
این مشکل دریفت دیدم (اصلا نمیدونم چیه) بعد چه مدت پیش میاد؟ قابل تعمیره؟
قبلا ps4 دسته های رنگارنگ داشت، برای ps5 هم موجوده؟
و در نهایت قیمت یک دسته الان چنده؟
قیمت دسته حدود 2 تومن. بسته به رنگ یه 50 تا 100 تومنی بالا و پایین داره.
دسته کپی کلا نیست تو بازار. حداقل من نه دیدم و نه شنیدم.
دسته های سری اول همه بعد یه مدت دریفت پیدا میکنن. یعنی انالوگ ها رو که ول کنی به نقطه صفر برنمی‌گرده و تو بازی هایی که حساسیت بالا داره دوربین و یا حرکت به یه سمتی هر چند خیلی خیلی یواش حرکت میکنه. اونم با اسپری خشک ناهید تا چندین بار قابل حل شدن هست.
سه رنگ سفید و قرمز و مشکی که از قدیم بودن رو نمیدونم چه سریال هایی دارن و تفاوت نسخه های بروز ترش در چی هست. ولی سه رنگ صورتی و ابی اسمونی و بنفش جدید تر اومدن و یه از پتانسیومتر های یه لول بهتر استفاده کردن و کلا مشکل دریفت درش کمتر شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or