قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوستان کسی میدونه اوضاع موجودی کنسول تو کشورای اروپایی چجوریه ؟ گیر میاد بقیمت 500 دلاریش؟ چون احتمالا بگم یکی از بستگان تا 5 6 ماه دیگه برام بیاره میترسم تا اونموقع 500 دلاریش گیر نیاد .
توی آلمان ۲ روز پیش Gamestop نسخه استاندارد رو موجود کرد به صورت محدود به این صورت بود که توی سایتش می رفتی صبر می کردی یک مدت اگر شانس میاوردی راهت می داد تو.
کنسول استاندارد, کنسول استاندارد با کمرا و دسته اضافه, کنسول استاندارد با دسته اضافه و Spiderman, کنسول استاندارد با دسته اضافه و Returnal می فروخت.
توی اتریش دیروز Mediamarkt موجود کرده بود کنسول استاندارد رو که در کسری از ثانیه فروش رفت.
توی سوئیس امروز Wog موجود کرد که فقط باندل می فروخت. کنسول استاندارد با Returnal, کنسول استاندارد با Resident Evill, کنسول دیجیتال با هدست و کنسول دیجیتال با دسته و ریموت می فروخت.

کنسول استاندارد 500 یورو هست تو اروپا :D

پس ظاهرا سونی بدجوری گند زده این نسل.
نه اینجوری نیست، تقاضا خیلی بیشتر از قبل شده، فکر کنم تو این ۶ماهی ک عرضه شده نسبت به زمان مشابه ps4 کنسول بیشتری تولید کرده و فروخته

اما خب کرونا و کمبود چیپ باعث شده نتونه جوابگوی تقاضای زیاد باشه

قیمت استاندارد اهواز ۱۹ تومن

• Like
Reactions: mehran2190
پس ظاهرا سونی بدجوری گند زده این نسل.
مشکل فقط سونی نیست. کلاً تولید چیپ های اولیه لوازم الکترونیکی (اصطلاحاً چیپ های یک دلاری) به چند دلیل تو دنیا مختل شده و این باعث شده بازار ثانویه ایجاد بشه برای قطعات الکترونیکی.

اقا جان همین چند هفته پیش قیمت تا 19 امد چه اتفاقی افتاد یک مرتبه قیمت بردن 21.....غیر از سو استفاده از این اوضاع.اون سایت های معروف دلال هماهنگ یک استوری گذاشتن که ای ملت تا اخر سال هم کمبود کنسول هست.فرداش دو میلیون گذاشتن رو قیمت....با این ترفند اونایی که منتطرن قیمت پایین بیاد رو با این اخبار نامید میکنن و یک هیجان کاذب خرید توی خریدار ایجاد میکنن.مثل همین دوستمون که چند کامنت پایینتر اعلام کرد که دیگه خسته شده و دو تا سفارش خرید هم گذاشت..

ببخشید یک اف تاپیک بدم.
به صورت پراکنده تو نت زیاد میبینم به ملت گیر میدن چرا خریدین؟ چرا گرون خریدین؟ چرا به دلال ها پول اضافه میدین؟ چرا نمیذارید قیمت بیاد پایین و و و...

والا من خودم هنوز نگرفتم (با این که خبرای جدید باعث شده به معنای واقعی صبرم لبریز شه واقعا میفهمم دوستانی که زود گرفتن رو)
از اول این تاپیک هم گفتم که پاییز میگیرم. (دلیل اصلی هم که میتونم تحمل کنم اینه که وقتم هنوز با نسل هشت پره + حساب کتاب کردم که اینطوری حدود 15-20 m سیو میکنم(بعد از خرید PS5 و SX) که خودش خرج حداقل نصف و یا شاید خیلی بیشتر از نسل 9 رو برام در میاره تو این گرونی هایی که مختص به گیم نیست ) که اگه PS4 و فاز و بهانه و توجیه ذهنی "تموم کردن همه بازی های 4 قبل از 5" در من نبود، بدون شک بیخیال همه ی این حرفا میشدم و کنسول هارو نهایتا دور و بر عید میخریدم.. در واقع همش دارم خودم رو با این چیزایی که گفتم راضی میکنم که بتونم صبر کنم!

اما واقعا درک نمیکنم گیر دادن به کسانی که الان بعد از "6 ماه" از انتشار دارند کنسول میخرند.. خب یکی شاید بخواد "همین الان" رو پلتفرم بهتر و با پرفورمنس بهتر بازی کنه.. یکی شاید دلش بخواد از همین امروز بره نسل جدید و به بازی های جدیدتر برسه.. یکی شاید دلش بخواد از امروز تک تک ثانیه های گیمینگش رو بهتر تجربه کنه.. ملت که خبر ندارن 2 روز دیگه چه اتفاقی براشون میفته.. خیلی ساده شاید بخوان تا جایی که میشه از زندگی لذت ببرند..
اینجا نه اقتصادش ازاده و نه سالم که این الگو های "نخریدن" جواب بده. دیگه تو اقتصاد و بازاری که هیچ چیش درست کار نمیکنه.. تو زنجیره ای که سر تا پاش با کلاه برداری و قاچاق و قوانین تو دیوار و دزدپرور اداره میشه، فقط زور ملت به چهارتا گیمر میرسه که خیلی ساده میخوان با کنسول جدیدشون بازی کنند.. اگه یک کشوری بودیم که بستر اصلی مشکلی نداشت و مثلا یک شرایط محدود وابسته به پروداکشن سونی و پاندمی به وجود اومده بود.. بله.. میشد به ملت گیر داد که گرون نخرند.. ولی اینجا اخه شما با این کمپین بازیا در نهایت میخواید چی رو تغییر بدید؟ اینجا نه اروپاست نه امریکای شمالی نه اسیای جنوب شرقی.. یعنی اگه هیچ کی نمیخرید به نظرتون الان قیمت ها تو ایران به ثبات رسیده بود؟ (حالا فارغ از کمبود جهانی)

بیخیال بشید به نظرم. بذارید ملت با خیال راحت بخرند و تو این سایت راجع بهش حرف بزنند.

اسناندارد فروشگاه معتبر 20280

سلام دوستان

بزودی قیمتها بسیار مناسب تر خواهد شد

استاندار 15 میلیونی شاید تا اواسط خرداد

با شرایط موجود کف قیمت قبلی که استاندار 18 و دیجیتال 16 بود رو خواهد شکست ...

تا ببینیم ...

سلام دوستان

بزودی قیمتها بسیار مناسب تر خواهد شد

استاندار 15 میلیونی شاید تا اواسط خرداد

با شرایط موجود کف قیمت قبلی که استاندار 18 و دیجیتال 16 بود رو خواهد شکست ...

تا ببینیم ...

خوب برچه اساسی اینو میگی!

• Like
Reactions: Arash.RG
سلام
دوستان فکر میکنم این دوستمون درست میگه
من یکی از دوستان دیروز استاندارد 15 م خرید البته از جنوب کشور براش آوردن و یکی هم بود، با این وجود فکر میکنم که 15 دور از دسترس نیست

سلام
دوستان فکر میکنم این دوستمون درست میگه
من یکی از دوستان دیروز استاندارد 15 م خرید البته از جنوب کشور براش آوردن و یکی هم بود، با این وجود فکر میکنم که 15 دور از دسترس نیست
داداش باقی کنسول های توی کشور مگه از فضا میان؟ :دی هر زمان موجود کنسول تو کشورهای اطراف بالا بره قیمت میاد پایین
شما دیوار رو بگردی 12 تومنم کنسول آگهی میشه لزوما به شنیده ها نمیشه و نباید اعتماد کرد

من موندم چطوری تلویزیون C1 lg که کلا 2 ماه عرضه شده در ایران نیومده شده 31 ملیون با قیمت جهانی 1800 دلاری یعنی حتی دلارم 20 حساب کنیم بازم 36 ملیون باید بشه تازه تی وی به این حساسی سنگینی و جاگیری که هزینه حملش قطعا از 5 خیلی بیشتره

کلا خیلی مملکت عجیبی هستیم:D

به نظرم با پولش فعلا تی وی ش رو بخرید :D

ps5 standard=19.800

ps5 digital=18

من موندم چطوری تلویزیون C1 lg که کلا 2 ماه عرضه شده در ایران نیومده شده 31 ملیون با قیمت جهانی 1800 دلاری یعنی حتی دلارم 20 حساب کنیم بازم 36 ملیون باید بشه تازه تی وی به این حساسی سنگینی و جاگیری که هزینه حملش قطعا از 5 خیلی بیشتره

کلا خیلی مملکت عجیبی هستیم:D

به نظرم با پولش فعلا تی وی ش رو بخرید :D

ps5 standard=19.800

ps5 digital=18
دقیقا همینطور هست، الان x9000h با قیمت ۱۰۰۰دلاری تو بازار بین ۱۹ تا ۲۰ میلیون فروش میره ،تازه ماله همین برند سونی هم هستش

اهواز :
استاندارد ۱۹
دیجیتال ۱۷۵۰۰

• Like
Reactions: Persia Tech

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or