قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوست عزیز ما که انتظار غیر واقعی نداریم از قیمت.....شما xbsx رو بیین قیمتشو با ps 5 مقایسه کن.اصلا ps5 کمیاب ..ایا ps4 pro هم کمیاب شده که قیمتش سر به فلک کشیده تو این خراب شده!!!!!
حرفت دقیقا درسته. بدبختی ما هم تو این مملکت همینه که، نه این ، قیمت هیچ چیزی واقعی نیست و با این وضعیت بدتر هم میشه که بهتر نمیشه

Sony reportedly discontinuing few PS4, PS4 Pro models​

Reportedly, Sony has taken this step to boost the production of PS5 to meet the increasing demand for the newly-released models worldwide.​

Sony confirms PS4 Pro is discontinued, only one base PS4 left in production​

تمرکز خط تولید کلا سمت ps5 هست.
البته درنظر بگیر این خبر برا January 6 هست خیلی وقته تولید پرو متوقف شده و اروم اروم تو بازار کم میشه
این اتفاقی بالا رفتن قیمت هارو الان توجیح میکنه ؟ خیر قیمت این مدل تقریبا برابر 5 دیجیتال هست
هرچی اون تو بازار کم میشه دیجیتال هم به نسبت توی بازار جهانی بیشتر عرضه میشه یعنی باید تقریبا با این منطق قیمت ها به هم نزدیک بشن حداقل که اینطور نمیشه, هردو یهو بالا میرن
تنها دلیل گرونی همون جو و دلال بازیا همیشگیه برا هزار تومن افزایش ق دلار

• Like
Reactions: blak and Tyran
قیمتا رو به کاهشه به نظر اگر باز اتفاق عجیبی نیفته یهو و اذیت نکنن، گرون فروشاش خورد خورد دارن پایین میارن. (تا یکی دو روز پیش 22 تومن بود الان تا 21 و خورده ای رسیده)

کلا من یه نظری دارم و اونم اینه که تو این مملکت هر وقت هر چیو دلت خواست همون روز بخر و به انتظار ارزدن شدن نشین. تااین سن هم که رسیدم هنوز ندیدم چیزی بخواد به طرز زیادی ارزون بشه. الانم نظرم اینه اگر پول دارین و قصد خرید چشماتونو ببندید و بخرید وگرنه تا حالا چی ارزون شده که این بخواد بشه
به طور کلی درسته که اینجا چیزی رو به ارزونی نمیره اما بحث این کنسول کاملا فرق داره برادر. 30 تومن هم بود همینو میگفتن عده ای، 26 تومن هم بود باز خیلیا گفتن اینو که پولشو داری بخر نخری ضرر کردی و میشه 40 تومن پس فردا. ولی دیدیم که قیمت اومد پایین و اونایی که صبر کردن ضرر نکردن. البته مقاومت الان خیلی بیشتر شده توسط دلالا و مزش رفته زیر دندونشون. ولی به طور کلی میگم که این یه قلم جنس داستان گرونیش یکم فرق داره با چیزای دیگه تو مملکت ما. پس همونقدر که احتمال بالا رفتنش هست (با توجه به گرون شدن دلار مثلا) احتمال اینو داره که یه کاهش خوب هم داشته باشه

امروز امازون انگلیس به تعداد 10000 تا ps5 شارژ شد که توی کمتر از 1 ساعت همشو فروخت احتمال کاهش قیمت در ایران هم هست چون سونی داره موجودی هارو شارژ میکنه .
Amazon UK rolled out its biggest-ever PS5 restock earlier today. As predicted, the online retail giant dropped some 10,000 consoles at around 8.45am on Wednesday 19th May before selling out within the hour

امروز امازون انگلیس به تعداد 10000 تا ps5 شارژ شد که توی کمتر از 1 ساعت همشو فروخت احتمال کاهش قیمت در ایران هم هست چون سونی داره موجودی هارو شارژ میکنه .
Amazon UK rolled out its biggest-ever PS5 restock earlier today. As predicted, the online retail giant dropped some 10,000 consoles at around 8.45am on Wednesday 19th May before selling out within the hour
دوستان سلام

قیمت ها تو این چند روزه با توجه به رشد دلار کمی دچار نوسان شد!!!
میزان تولید کنسول که رو به افزایش است و احتمال کاهشی شدن دلار در این چند روزه میتونه اتفاق بیافته.))

پس برای خرید معقول و منطقی اندکی صبر ...

قیمت مدنظر من برای خرید پلی استیشن 5 استاندارد در محدوده 15 میلیون میباشد.

آخرین ویرایش:
Taiwan promises chip supply as shortage nears ‘Danger Zone’ with record wait times

امیدوارم این خبر هم بر ندارن استوری کنن قیمتو ببرن بالا ولی تایوان گفته از ساخت تا ارسال سفارش ها 17 هفته فاصله افتاده که این میزان دیگه در حد ناحیه خطر برای کمبود تراشه هست ولی شبانه روز کار میکنن تا جبرانش کنن! کرونا چه مرگی بود به جون ما افتاد خدایی...

• Sad
Reactions: Destro
دوستان دلار هفته پیش 3 هزار تومن حداقل ارزون شد ps5 پونصد تومن ارزون شد و استاندار شد 19 دلار 500 تومن رفت بالا ps5 3 تومن کشید روش.کلا منتظر ارزونی زیاد نباشید تا 2022

مسئله اینه موجودی ها رو فقط در تاریخ های خاص و بصورت آنلاین می شه خریداری کرد و در فروشگاه ها موجود نیست، این نشون می ده عرضه و تقاضا هیچ همخونی ای با هم نداره

آخرین ویرایش:
خب همونطور که دوستان تو صفحه های پیش صحبت کرده بودن قیمت دوباره کاهشی شده اما قطره چکانی !
من خودم تقریبا نزدیک بودم به خریدش ولی نشد...و نمیتونم بگم ۳ میلیون برای من پولی نیست...برای همه هست فکر میکنم

قیمت از سایت معروف که چندتا هم شعبه داره
استاندارد : ۲۰۹۹۰
معمولی : ۱۸۶۹۰

آقا والا منم دیگه خسته شدم از بس هی چک کردم قیمتارو خرید کردم مهم نیس برام بره بالا بیا پایین ۲ سه تومن ایران واقعا قیمتا رو‌هواس باز من خوب گرفتم تقریبا ۲ تا یکی برا خودم یکی پسر عموم دونه ای ۱۸ تقریبا
بخای بخری هر دیقه قیمتارو چک کردن چیزی جز اعصاب خوردی نداره ایشالا قیمت بیا پایین همه بخرن منم گرفتم تا اخره همین نسل استفاده کنم

Last edited by a moderator:
دوستان کسی میدونه اوضاع موجودی کنسول تو کشورای اروپایی چجوریه ؟ گیر میاد بقیمت 500 دلاریش؟ چون احتمالا بگم یکی از بستگان تا 5 6 ماه دیگه برام بیاره میترسم تا اونموقع 500 دلاریش گیر نیاد .

دوستان کسی میدونه اوضاع موجودی کنسول تو کشورای اروپایی چجوریه ؟ گیر میاد بقیمت 500 دلاریش؟ چون احتمالا بگم یکی از بستگان تا 5 6 ماه دیگه برام بیاره میترسم تا اونموقع 500 دلاریش گیر نیاد .
فعلا هیچ جای دنیا به قیمت واقعیش گیر نمیاد باید خیلی خوش شانس باشی فروشگاه های رسمی رو چک کنی به محض موجود شدن خرید کنی، چون سریع می خرن به چند دقیقه نمیرسه که همه موجود فروش میره

• Like
Reactions: hoseinlu
فعلا هیچ جای دنیا به قیمت واقعیش گیر نمیاد باید خیلی خوش شانس باشی فروشگاه های رسمی رو چک کنی به محض موجود شدن خرید کنی، چون سریع می خرن به چند دقیقه نمیرسه که همه موجود فروش میره
چقدر احتمال داره این مشکل تا 5 6 ماه اینده حل بشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or