قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سلام ، من پیگیر این تاپیک بودم همیشه ولی بعنوان تماشاچی :D
و بیشتر اینکه ببینم کنسولم رو خوب خریدم یا نه (دو ماهی میشه دیجیتال خریدم نزدیک 17 تومن)
پیشنهاد دوستانه ام اینه که شماهایی که گیمریت، الان هم یواش یواش داره بازی های نسل نهمی از راه میرسن(چند تا هم اومدن)(بشدت هم منتظر رچت ام)
(کلی هم با بکوارد ها حال کردم)
سر اختلاف یکی دو تومنی خودتون رو محروم نکنید از کنسول جدید ، بعضی جاها یه خرج هایی میکنید که این جلوش هیچی نیس :D
و اینکه مهمتر از همه اینه که تا قبل انتخابات بخرید!
هیچی از آینده معلوم نیست، شاید بعدا به قیمت های الان غبطه بخورید.
پ ن : (دلال نیستم کارم چیز دیگه ای هست اصن :D )

و بیشتر اینکه ببینم کنسولم رو خوب خریدم یا نه (دو ماهی میشه دیجیتال خریدم نزدیک 17 تومن)
پیشنهاد دوستانه ام اینه که شماهایی که گیمریت، الان هم یواش یواش داره بازی های نسل نهمی از راه میرسن(چند تا هم اومدن)(بشدت هم منتظر رچت ام)
سر اختلاف یکی دو تومنی خودتون رو محروم نکنید از کنسول جدید ، بعضی جاها یه خرج هایی میکنید که این جلوش هیچی نیس :D
اره درست میگی ولی اصلا بحث سر دو سه تومن اختلاف نیست بحث سر این که نمی خایم پول زور به بعضی از این فروشنده ها بدیم همینا سر هر کنسول دارن حداقل 2 تومن سود میکنن چه بسا بیشتر با این که میدونن وضع خرابه و مردم قدرت خرید سابق رو ندارن ولی باز سود ان چنانی میکنند که اگه حتی میانگین در ماه روزی یه کنسول هم بفروشن میشه ماهی 60 میلیون سود فقط از ps5 بقیه اجناس بماند
همینا می تونن کنسول رو با سود خیلی کمتر بفروشن ولی متاسفانه فعلا دارن برا خودشون کیف میکنند و هرچی دلشون میخاد قیمت میزارن
همه ما هم بالاخره یه روزی ps5 میگیریم ولی این چند روز خیلی قیمتاا الکی بالاست و این ها هم فقط به فکر سود خودشونن و به نظرم یه دو هفته ای فروششون کم بشه مجبور میشن قیمتارو بیارن پایین و از سودشون کم کنند
استاندارد : 22
دیجیتال 18.99

مشتی یجوری میگی محروم نکنید انگار دیگه الان بازی نکنیم از دستمون رفته
متاسفانه نه تو این زمینه تو هر زمینه ی ما ایرانیا بهانه جور میکنیم حالا میخواد کنسول باشه صف مرغ باشه یا..... بیخیال بگذریم
سایت گرونفروش
دیجیتال ۱۸۹۰۰
استاندارد ۲۱۹۰۰

در کل فکر میکنم اونایی که با قیمت 20 25 30 میخواستن خریدشون رو کردن. اونایی هم که به این قیمت ها خرید نکردن دو سال دیگه هم به این قیمت باشه نمیخرن. حالا یه چند تا فروشگاه هی دارن قیمت ها رو کم و زیاد میکنن که جو ایجاد کنن

یه سوال تو ذهنمه و دوست دارم اونایی که خیلی دارن له له ps5 میزنن جواب بدن
یعنی همتون همه بازیای ps4 رو بازی کردید ؟ هیچ بازی ای نمونده که تا زمان تموم کردن اون بازیا قیمت ps5 متعادل بشه؟
اینهمه عجله رو درک نمیکنم وقتی ps4 یه دنیا بازی داره که خیلیامون تموم نکردیم و از اونور ps5 بازی خاصی نداره!

یه سوال تو ذهنمه و دوست دارم اونایی که خیلی دارن له له ps5 میزنن جواب بدن
یعنی همتون همه بازیای ps4 رو بازی کردید ؟ هیچ بازی ای نمونده که تا زمان تموم کردن اون بازیا قیمت ps5 متعادل بشه؟
اینهمه عجله رو درک نمیکنم وقتی ps4 یه دنیا بازی داره که خیلیامون تموم نکردیم و از اونور ps5 بازی خاصی نداره!
داداش ما دوست داریم این بازیا رو PS5 بکنیم مثل لست 2
راستی پیش بینی اهل فن این که مدتی بعد انتخابات دلار میترکه و الان صرفا به زور تو این رنج نگهش داشتن و بزودی میترکه

تاسف بار هست
یکی میگه جنس تو دوبی نیست
یکی میگه سوار بر لنچه ترخیص نشده
یکی میگه پولتو بده هفته دیگه بهت میدم
تا الان من دو بار خواستم خرید بزنم هردوبار بی منطق یهو 2ت رفتش رو قیمت ها اینقدر بی در و پیکره بازار ...
من فقط یه چیزی بگم :
روز (ماه) لانچ 30 ت بخری فشارش کمتره که الان 21ت بخری :D :-??

من که واقعا عقده کردم ازین فروشنده ها با اینکه پولشو دارم حاضر نیستم دیگه اینقدر هزینه کنم خیلی زور داره یه شبه 2 ت افزایش میدن

شاید پشیمون بشم ولی 21 ت هرگز نمیدم برا کنسول نهایت پول رو دلار میکنم ...خلاصه شلش کن تا بخریم دشمنِ عزیز :D

یعنی دارید خودتونو به آب و آتیش میزنید تا دوبرابر قیمت واقعی بهتون بندازن که بازی نسل قبل رو بازی کنید ؟! ?‍♂️
بخدا درکتون نمیکنم :‌)‌)
از کجا معلوم 2روز دیگه قیمت یک نیم برابر نشه . یک نگاهی به تورم های اخیر اینجا بنداز

کو تضمین 21 گرون امروز رو نخریم و فردا روزی همین 21 نشه 25 و مردم به خودشون نگن کاش 21 میخریدیم

شما اگه میتونی امثال Nba 2k 21 و استور کورسا و موتو جی پی 21 رو روی کنسول های نسل 8بازی کنی واقعا شاهکار کردی:D

عجیبه سر چه موضوعی دارید بحث میکنید آخه؟

یه نفر براش 30 تومن کنسول "ارزش" داشته خریده
یه نفر براش 25 تومن کنسول "ارزش" داشته خریده
یه نفر براش 21 تومن کنسول "ارزش" داشته خریده
یه نفر براش 18 تومن کنسول "ارزش" داشته خریده

ی نفرم ممکنه کنسول براش 12 تومنم ارزش نداشته باشه پس نمی خره تا به اون قیمت برسه! خلاص :D بحث نداره فکت صادر کردن نداره

کالای سرمایه ایی که نیست روزانه و لحظه ایی بالا پایین رفتنش توی زندگی کسی تاثیر بزاره
هرکس هر موقع براش ارزش داشته باشه میخره لذتشم میبره

کلا من یه نظری دارم و اونم اینه که تو این مملکت هر وقت هر چیو دلت خواست همون روز بخر و به انتظار ارزدن شدن نشین. تااین سن هم که رسیدم هنوز ندیدم چیزی بخواد به طرز زیادی ارزون بشه. الانم نظرم اینه اگر پول دارین و قصد خرید چشماتونو ببندید و بخرید وگرنه تا حالا چی ارزون شده که این بخواد بشه

دوست عزیز ما که انتظار غیر واقعی نداریم از قیمت.....شما xbsx رو بیین قیمتشو با ps 5 مقایسه کن.اصلا ps5 کمیاب ..ایا ps4 pro هم کمیاب شده که قیمتش سر به فلک کشیده تو این خراب شده!!!!!

Sony reportedly discontinuing few PS4, PS4 Pro models​

Reportedly, Sony has taken this step to boost the production of PS5 to meet the increasing demand for the newly-released models worldwide.​

Sony confirms PS4 Pro is discontinued, only one base PS4 left in production​

تمرکز خط تولید کلا سمت ps5 هست.

دوست عزیز ما که انتظار غیر واقعی نداریم از قیمت.....شما xbsx رو بیین قیمتشو با ps 5 مقایسه کن.اصلا ps5 کمیاب ..ایا ps4 pro هم کمیاب شده که قیمتش سر به فلک کشیده تو این خراب شده!!!!!
اینجا ایرانه ها :دی
ما تورم شدیدی داریم یعنی اینکه اگه شرایط تولید یک کالایی کاملا هم ثابت باشه بازم تورم باعث میشه قیمتش بالا بره
حالا ی چیزی مثل ps5 که هم کمبود جهانی داره هم پرطرفدارتره توی ایران و هم نواسانات ارز و تورم کنارش بزاری دیگه واضحه :دی

اینجا ایرانه ها :D
ما تورم شدیدی داریم یعنی اینکه اگه شرایط تولید یک کالایی کاملا هم ثابت باشه بازم تورم باعث میشه قیمتش بالا بره
حالا ی چیزی مثل ps5 که هم کمبود جهانی داره هم پرطرفدارتره توی ایران و هم نواسانات ارز و تورم کنارش بزاری دیگه واضحه :D
در کل هر کسی خواسته بخره تا الان خریده
بقیه هم صبر میکنن قیمتش بهتر بشه...خود جیم رایان گفته تا اخر سال سعی میکنه کمبود کنسول رو جبران کنه.به نظرم تا اون اون موقع باید صبر کرد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or