قیمت و تاریخ انتشار کنسول‌های Xbox Series X و Xbox Series S مشخص شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
دقایقی قبل سایت ویندوز سنترال گزارشی را منتشر کرد که در آن تاریخ عرضه و قیمت دو کنسول ایکس باکس سری ایکس و ایکس باکس سری اس را مشخص می‌کند. با جدیدترین اخبار بازی‌‌ها از سایت بازی‌سنتر همراه باشید.
بر اساس گزارش تایید شده توسط ویندوز سنترال، کنسول ضعیف‌تر با نام ایکس باکس سری اس با قیمت ۲۹۹ دلار و کنسول ایکس‌ باکس سری ایکس با قیمت ۴۹۹ دلار در تاریخ ۱۰ نوامبر سال ۲۰۲۰، مصادف با ۲۰ آبان سال ۱۳۹۹ منتشر خواهند شد. همچنین مایکروسافت در قالب برنامه Xbox All Access به علاقمندان این اجازه را خواهد داد تا به صورت ماهیانه هزینه خرید کنسول را پرداخت کنند. در این صورت برای خرید کنسول ایکس باکس سری اس مبلغ ۲۵ دلار در ماه و برای کنسول ایکس باکس سری ایکس مبلغ ۳۵ دلار در ماه در نظر گرفته شده‌است.
همچنین ویدیویی منتشر شده که به صورت کامل طراحی کنسول ایکس باکس سری اس را نشان می‌دهد...

Continue reading...

Attachments

Last edited by a moderator:
رفیق صحبت راجع به استودیوهای first party هست نه بازی های مولتی ! الان ناتی داگ tlou 2 رو بر پایه ps pro ساخت یا بر اساس ps4 معمولی ؟ یا باقی بازی های مایکروسافت مثلا geow 5 لید پلتفرمش چی بوده ؟ وقتی یه شرکت متعهد به مشتری هاش دو تا کنسول میفروشه به استودیوشم دستور میده بازی رو جوری طراحی کنن که هر دو کنسول توانایی اجراشو داشته باشن . و در عوض میاد رزولوشن و فریم بهتر میده به کنسول قوی تر .
بستگی به سازنده داره، این برای Forza Horizon 4:
With Xbox One X as the lead platform, many of the engine improvements trickle down automatically to the base Xbox One

نتیجه کار هم این بود روی هر دو کنسول، کیفیت گرافیکی فوق‌العاده‌ای داشت.

رفیق صحبت راجع به استودیوهای first party هست نه بازی های مولتی ! الان ناتی داگ tlou 2 رو بر پایه ps pro ساخت یا بر اساس ps4 معمولی ؟ یا باقی بازی های مایکروسافت مثلا geow 5 لید پلتفرمش چی بوده ؟ وقتی یه شرکت متعهد به مشتری هاش دو تا کنسول میفروشه به استودیوشم دستور میده بازی رو جوری طراحی کنن که هر دو کنسول توانایی اجراشو داشته باشن . و در عوض میاد رزولوشن و فریم بهتر میده به کنسول قوی تر .

@mobin.hb96
اقا اوکی قبول شما درست میگی :)
برادر عزیز!!!!!!! این یه مسئله دولوپری ساده است! ساده است که اثرت رو برای قوی ترین چیز موجود بسازی و دانگرید کنی رو الباقی پلتفرم ها! نمونش رو میخوای؟ گیمای روی پی سی! هزار و یه جور آپشن دارن ک حداقل روی 200مدل مختلف پی سی قابل اجرا باشه! دیگه یه کنسول ریزه هیچی نیست! لیدرپلتفرم سری اکس هست و دانگرید میشه رو وان اس!

اگه تفاوتش با سری ایکس فقط رزولوشن باشه من یکی که انتخاب اولم قطعا این کنسوله. هر چقدر بازی‌های انحصاری سونی واسم جذاب باشن با این وضع مالی واقعا انتخاب عاقلانه برای من ایکس‌باکس سری اس +‌ گیم پسه.

اگه تفاوتش با سری ایکس فقط رزولوشن باشه من یکی که انتخاب اولم قطعا این کنسوله. هر چقدر بازی‌های انحصاری سونی واسم جذاب باشن با این وضع مالی واقعا انتخاب عاقلانه برای من ایکس‌باکس سری اس +‌ گیم پسه.
به قول یکی از دوستان:
نظر من به نظر شما نزدیک تر است. :Dمنم خیلی چیزها رو سبک سنگین کردم دیدم با این وضع دلار اصلا راه نداره چیز دیگه ی انتخاب کنم.یادش بخیر گذشت اون موقع که 2 تا کنسول میخریدیم با یه بازی نهایت میشد 4 میلیون...!!!!! روی هم.!! الان فقط یه بازی 1 میلیون آب میخوره..!!!

بستگی به سازنده داره، این برای Forza Horizon 4:
With Xbox One X as the lead platform, many of the engine improvements trickle down automatically to the base Xbox One

نتیجه کار هم این بود روی هر دو کنسول، کیفیت گرافیکی فوق‌العاده‌ای داشت.
محمد اکثر سازنده ها کنسول ضعیف تر رو لید پلتفرم میکنن وگرنه کلی مشکلات و درد سر واسه خودشون درست میکنن . ولی حرفت درسته استثناء هم هست. اکثریت سازنده ها تاریخچشون اینو میگه باید لید پلتفرم و سخت افزار پایه رو بر اساس پلتفرم ضعیف تر قرار بدن .

حتی قیاس این موضوع با سخت افزار های pc کاملا اشتباهه چون اینجا بحث تعهد شرکت سازنده و فروشنده کنسول در میون هست .

• Like
Reactions: saeed_sg
مایکروسافتِ اسپنسر با مایکروسافتِ دان متریک زمین تا آسمون فرق داره. هرچی اون موقع متریک اومد اجبار گذاشت، از کینکت اجباری تا always online اجباری و محدودیت بازی دست دوم، اسپنسر همونقدر داره دست مردم رو باز میزاره. کنسول قوی میخوای؟ سری ایکس. کنسول ارزون میخوای؟ سری اس. اصلا کنسول نمیخوای؟ PC ! بازی دست دوم یا rent میخوای که ارزون بیفته؟ گیم پس.

یعنی دقیقا دو روی یک سکه.

تفاوت قیمت ساخت ps5d با SS چه قدر می شه تقریبا
6gb رم اضافی که تقریبا می شه ۴۰ دلار بر حسب چیزی که بلومبرگ ‌گفته.
SOC احتمالا باید ۶۰ میلیمتر مربع بزرگتر باشه که می شه ۳۰ تا ۴۰ دلار. با توجه به yield بهتر چیپ کوچیکتر و کلاک کمتر
Ssd اگه ۱۵۰ دلار بلومبرگ درست باشه می شه ۶۰ دلار‌ اختلاف.
کوچکتر بودن، ضعیف تر بودن پاور، ساده بودن خنک کننده تو series s هم می تونه ۲۰ تا ۳۰ دلار اختلاف ایجاد کنه.
واس ps5d که ۳۹۹ باشه، سونی باید خیلی ضرر بده( اضافه بر اون ضرری که مایکرو رو s می ده)

قیمت + مشخصات + اندازه = من که دیگه نیازی به لیزر موهای زائد ندارم:دی

خوبیش اینه تو ایران نیازی هم نیست دیگه 20-30 بدی یه تی وی خفن بگیری که بتونی از PS5 یا سری X نهایت لذت رو ببری همین با یه مانیتور و گیم پس کفاف یک نسل رو میده با این دلار:دی

الان ٢٠٠ دلار تفاوت قیمتی با کنسول sx و احتمالا ps5 برای ما حداقل ۵ ۶ میلیون تومنه! که مبلغ قابل توجهی هم هست ولی شخصا چون علاقه ی زیادی دارم به ویدیوگیم ترجیح میدم کامل ترین و بهترین محصول رو بخرم و این اختلاف قیمتی هرچند زیاد وقتی نگاه میکنم برای ٧ ٨ سال هست برای من توجیه پذیر میشه درنتیجه هیچ وقت انچنان کنسول ضعیف تر و یا ناکامل تر ( نبود درایو نوری ) وسوسه انگیز نبوده و هیچ وقت هم برام گزینه ی جذابی نبودن!

من نگران نسل بعد شدم :-"
پردازنده گرافیکی که میدونیم ضعیف تره، و توی خوشبینانه ترین حالت cpu هر دو کنسول یکیه، ولی ram و ssd چی... :-" 200 دلار ارزونتر فقط بخاطر گرافیک نیست و از سر و ته بقیه بخش های کنسول هم زدن احتمالا.
در کل امیدوارم گند نخوره به نسل بعد بخاطر کنسولی که خیلی ضعیف تر از مدل های گرونتر هست.

من نگران نسل بعد شدم :-"
پردازنده گرافیکی که میدونیم ضعیف تره، و توی خوشبینانه ترین حالت cpu هر دو کنسول یکیه، ولی ram و ssd چی... :-" 200 دلار ارزونتر فقط بخاطر گرافیک نیست و از سر و ته بقیه بخش های کنسول هم زدن احتمالا.
در کل امیدوارم گند نخوره به نسل بعد بخاطر کنسولی که خیلی ضعیف تر از مدل های گرونتر هست.

Ssd که مطمئنا سرعتش مثل SX.
رم رو من فک می کنم ۵ تا چیپ ۲ گیگ باشه. که می شه 280gbps.
واس رزلوشن تارگت ۱۰۸۰-۱۴۴۰ اندازس این پهنای باند و حجم.

مایکرو قیمت خیلی جذابی رو برای series s انتخاب کرده و به احتمال خیلی زیاد فروش خیلی بالایی رو تجربه خواهد کرد.
فقط سوالی که ذهن من رو درگیر کرده اینه که آیا این کنسول مثل one x توانایی اجرای بازی های نسل حاضر رو با کیفیت یکسان یا بالاتر داره یا نه؟! (به عنوان مثال rdr 2 در وضوح 4k)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or