قیمت و تاریخ انتشار کنسول‌های Xbox Series X و Xbox Series S مشخص شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
دقایقی قبل سایت ویندوز سنترال گزارشی را منتشر کرد که در آن تاریخ عرضه و قیمت دو کنسول ایکس باکس سری ایکس و ایکس باکس سری اس را مشخص می‌کند. با جدیدترین اخبار بازی‌‌ها از سایت بازی‌سنتر همراه باشید.
بر اساس گزارش تایید شده توسط ویندوز سنترال، کنسول ضعیف‌تر با نام ایکس باکس سری اس با قیمت ۲۹۹ دلار و کنسول ایکس‌ باکس سری ایکس با قیمت ۴۹۹ دلار در تاریخ ۱۰ نوامبر سال ۲۰۲۰، مصادف با ۲۰ آبان سال ۱۳۹۹ منتشر خواهند شد. همچنین مایکروسافت در قالب برنامه Xbox All Access به علاقمندان این اجازه را خواهد داد تا به صورت ماهیانه هزینه خرید کنسول را پرداخت کنند. در این صورت برای خرید کنسول ایکس باکس سری اس مبلغ ۲۵ دلار در ماه و برای کنسول ایکس باکس سری ایکس مبلغ ۳۵ دلار در ماه در نظر گرفته شده‌است.
همچنین ویدیویی منتشر شده که به صورت کامل طراحی کنسول ایکس باکس سری اس را نشان می‌دهد...

Continue reading...

Attachments

Last edited by a moderator:
برید دعا کنید کلا برسه به ایران سال اول. همه دارن توی era و فروم های مختلف میگن با با این قیمت یکدونه نمیمونه تو فروشگاه ها. حتی اونایی که طرف ایکس باکس نمی اومدن هم میگن به خاطر قیمت و گیم پس میخریم.

دقت کنید همین الان از PS4PRO ایی که چندین برابر قوی تره ارزون تره.
با توجه به دیجیتالی بودنش عملا اشتراک گیم پس خریدار رو تضمین میکنه! واقعا هوشمندانه عمل کرد مایکرو!

سوا از مشخصات ، قیمتشم ذهن آدمو انگولک میکنه:D
از طرفی گویا جِف گفته مولتی‌پلیر رو شبکه Xbox Live هم رایگانه خواهد بود!
وضعیت گیم‌پس هم که یه پوئن مثبت دیگه اس
شکل شمایل جالبی هم داره:D
با توجه به اینکه فقط قیمت s رو تایید کردن، احتمال میدم قیمت نهایی سری ایکس 449$ قیمت بخوره
ولی واوووویلا اگر یهو بگن 400 دلار:))
حقیقتا بعد از ۴ نسل وفاداری دارم وسوسه میشم:D
بیشتر سر خریت های سونی سر پلاس و مجانی نکردن مولتی ، و بعد بحث قیمت و قدرت(البته خب منتظرم ببینم سونی چه قیمتی قراره بزنه)

قیمت واقعا فوق العاده است !

برای کنسولی که از Ray-Tracing و 4k Upscale پشتیبانی میکنه ، اگه دوباره رایگان شدن live و وجود گیم پس با این قیمت خوبی که خورده رو در نظر بگیریم بشدت قیمت خوبی داره .

فکر میکنم تنها چیزی که همه از XSS میخوان این باشه که تمامی عنوان ها رو با همون کیفیت بصری روی 30fps-1080 اجرا کنه ولی با همون کیفیت بافت ها / شید ها / Draw Distance که روی XSX تا انتهای نسل . البته که DF هم این رو تایید کرد به نوعی و فقط میمونه صبر کنیم سال اول بازی‌ها منتشر بشن و آنالیز ها منتشر بشن .

با این قیمت و deal های گیم پس و اینا فکر میکنم فرای انتظارها بفروشه .

پ.ن‌ : اگه سوپرایز آخرشون XSX 399$ باشه که رسما واویلا :دی!

آره گفتم اون رو
هر چند تفاوت قدرتی بین سوییچ و کنسول های نسل هشتم از چیزی که بین XSS و XSX ـه بیشتره از هر نظر...
ولی خب خواستم بگم شدنیه هر چقدر هم دنگ و فنگ داشته باشه
خداییش سوییچ برای اجرای این بازی مولتی پلتفرم سرطان هست همین کرایسیس سر و ته اش زدن یکسری مراحل و.. بازم افت فریم داره نمی‌دونم چه اصراری دارن این بازی ها رو سوییچ هم بدن وقتی فروشی هم ندارن فکر کنم فقط ویچر ۳ رو سوییچ خوب فروش کرد و همون Doom هم نمی‌دونم ولی فکر نکنم آنقدر فروش خوبی داشته !

میگم در همین راستا که همه پا پیش گذاشتن برای حذف سونی، سونی بیاد قیمت کنسول هاش رو 100 و 200 دلار اعلام کنه که هم خودش ورشکست بشه و هم بقیه رو با خودش غرق کنه :-"

خب حداقل "فعلا" میتونیم امیدوار باشیم برای کوچ به نسل بعد با این حرکت مایکرو :| 300 دلار عددی نیست اصلا :دی

قیمت واقعا فوق العاده است !

برای کنسولی که از Ray-Tracing و 4k Upscale پشتیبانی میکنه ، اگه دوباره رایگان شدن live و وجود گیم پس با این قیمت خوبی که خورده رو در نظر بگیریم بشدت قیمت خوبی داره .

فکر میکنم تنها چیزی که همه از XSS میخوان این باشه که تمامی عنوان ها رو با همون کیفیت بصری روی 30fps-1080 اجرا کنه ولی با همون کیفیت بافت ها / شید ها / Draw Distance که روی XSX تا انتهای نسل . البته که DF هم این رو تایید کرد به نوعی و فقط میمونه صبر کنیم سال اول بازی‌ها منتشر بشن و آنالیز ها منتشر بشن .

با این قیمت و deal های گیم پس و اینا فکر میکنم فرای انتظارها بفروشه .

پ.ن‌ : اگه سوپرایز آخرشون XSX 399$ باشه که رسما واویلا :D!
یجیتال فاندری فقط به پایین اومدن رزولوشن تا حد ۱۰۸۰ و ۱۴۴۰ اشاره کرد.
اتفاقا تو معرفی هم دقیقا مثل سری اکس گفتن فریم ریت تا ۱۲۰.
کلا به احتمال زیاد و تو ۹۰ درصد بازیا همون فریم ریت سری اکس رو قراره بده

این قضیه لایو مجانی چیه؟!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

یکی از اینسایدرهای گردن کلفت صنعت (جف گراب) این قضیه رو مطرح کرده گفته جلوتر لایو رو مایکروسافت مجانی می کنه

سابقه لیک ها و گزارش های طرف خیلی خوبن به نسبت. ولی خب ممکنه هم درست نباشه.

یکی از اینسایدرهای گردن کلفت صنعت (جف گراب) این قضیه رو مطرح کرده گفته جلوتر لایو رو مایکروسافت مجانی می کنه

سابقه لیک ها و گزارش های طرف خیلی خوبن به نسبت. ولی خب ممکنه هم درست نباشه.
شت :|
چه قابلیت وسوسه کننده ای
البته اونطور که خبر دارم لایو فعلا مشکل داره تو ایران!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

@Kiami
عزیز کشتی خودتو :D
رزولوشن 4k نسبت به 1080p به سه چهار برابر قدرت خام بیشتری تو GPU نیاز داره، همینطور رم بیشتری. اگر قرار باشه کنسولی تو دیزاین بازی ها خللی ایجاد کنه اون PS5ـه که ظاهرا CPU ضعیفتری نسبت به همین کنسول 300 دلاری داره.

@Dreadlord

چی میگی حاجی ؟ :D نه تنها کامنت های منو نخوندی بلکه دید ذهنیت کلا در حد همون تاپیک vs و کل کل :D یکی meme بذاره تو جواب بدی و بلعکس ! یه ذره بزرگونه تر فکر کنی توضیح دادم راجع به محدودیت هایی که برای سازنده به وجود میاد در خلق لول دیزاین و ابجکتیو و ... بحث فریم و رزولوشن نیست اصلا . کنسول ضعیف تر لید پلتفرم میشه و اگه این اختلاف زیاد باشه عملا اون ۱۲ ترافلاپس دست و پاش بسته میشه . من توقعی هم ندارم بخوای مسئله به این سادگی رو هضم کنی :D

p.s : راجع به کنسول های دیگه من اصلا صحبتی نکردم اونا عملکردشون مشخصه از نظر لول دیزاین و ...

@Dreadlord

چی میگی حاجی ؟ :D نه تنها کامنت های منو نخوندی بلکه دید ذهنیت کلا در حد همون تاپیک vs و کل کل :D یکی meme بذاره تو جواب بدی و بلعکس ! یه ذره بزرگونه تر فکر کنی توضیح دادم راجع به محدودیت هایی که برای سازنده به وجود میاد در خلق لول دیزاین و ابجکتیو و ... بحث فریم و رزولوشن نیست اصلا . کنسول ضعیف تر لید پلتفرم میشه و اگه این اختلاف زیاد باشه عملا اون ۱۲ ترافلاپس دست و پاش بسته میشه . من توقعی هم ندارم بخوای مسئله به این سادگی رو هضم کنی :D

p.s : راجع به کنسول های دیگه من اصلا صحبتی نکردم اونا عملکردشون مشخصه از نظر لول دیزاین و ...
دوباره میزارم:
164177

لید پلتفرم کنسول قوی میشه و به سادگی برا کنسول ضعیف تر دانگرید میکنن. که عمدتا شامل رزولوشن میشه.

رو هوا حرف نزنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or